Malmö-bio

Då har jag precis kommit hem från Malmö. Jag älskar verkligen Malmö!
Är jätte trött nu så jag hade tänkt slänga mig i söng direkt, helt slut i kroppen.

Men jag lägger upp bilder från idag, imorgon. Orkar inte pilla med de nu.

God natt


This Is It

Såja, då var jag färdig. Ska bara ta lillebror och sen ska vi gå till tåget:) Nice!
Kommer förmodligen inte hem förrens jätte sent. Men de är lugnt. Bara jag inte glömmer biljetterna;)
Puss

Jag hatar stress

Nu har vi precis kommit hem. De gick snabbt som fan. Bara 10 minuter inne hos frisören. Men nu är de att stressa med att fixa sig och ringa LuLu och tåg sen massa andra grejor. Jag hatar verkligen att inte kunna ta den tid behöver UTAN att stressa. Jag är en människa som inte kan hantera stress på ett bra sätt. En gång när jag var liten fick jag näseblod när jag skulle stressa till skolan. Kul att komma helt blodig i ansiktet till skolan:P haha
Nej, nu MÅSTE jag fixa mig.

Puss

Good Morgon

God morgon allihopa!:)
Precis kommit ut ur duschen. Man ska fan inte duscha precis när man gått upp för man kommer inte ut därifrån!:P

Nu ska jag sminka mig och sen ska jag ta med mig lillebror till stan där han ska få sitt stora kaluffs klippt. Han ska alltså till frisören:) Han får ju vara lite snygg när vi ska på bio ikväll! Michael Jackson! Han är ett JÄTTE STORT MJ fan. Så jag tänkte ta med honom, de kommer han att uppskatta:)

Så, nu måste jag skynda mig. På med sminket!

Färdigt med filmen

Nu har jag kollat färdigt på Man on fire.
Den är så fruktansvärt bra! WOW jag älskar den. Sitter här och försöker att hålla tillbala tårarna. (Jag är en mjukis just nu). Men ooh!

Dåså, vad ska man göra nu? Skulle kunna städa lite, vilket är välbehövligt. Meen de orkar jag verkligen inte. Om jag börjar kan jag inte sluta, och jag tror inte att de skulle vara speciellt uppskattat om jag började dammsuga mitt i natten;P Eller vad tror ni?

Oh, nu kom de programmet på där de skojar med kändisar på kanal 5. Kommer inte ihåg vad de heter och har verkligen ingen lust att kolla upp de heller. Jag tycker att sånna program är så pinsamma! När någon säger ett skämt och ingen skrattar..? Då gräver denna kvinnan ner sig i kudden och skäms för deras skull:) haha.

Nej, en cigg skulle sitta gott. Sen blir de mer tv tittande.

Jag har inget liv.

man on fire


Så jävla bra! Går på kanal 5 nu.

Mr Bean

Kollar på Mr Bean på kanal 5. Finns de någon som seriöst tycke att han är rolig? Förr tyckte jag väl att han hade något lite roligt. Men nu? Puuh! Jisses, jag bara sitter och kollar och tänker på om de finns NÅGON som tycker att han är rolig. Förstår verkligen inte de roliga i honom..


Är mr bean rolig?


Pizza

Nu har jag ätit middag:) Gott med Pizza. Nu ska jag se om jag kan hitta någon rolig film att kolla på. Sen får vi se hur kvällen går:)

Åt inte en sånhär fin pizza. Men gott var de ändå:)

Minnen..



Saknar gamla tider. Vill ha tillbaka allt. Både de bra och de dåliga.

Fixat och klart

Såja, nu har jag varit nere och handlat de jag skulle och lite till:) Var lite nervös när jag skulle betala att de skulle fucka sig igen. Men de gjorde de såklart inte.

Inatt satt jag och kollade igenom alla mina bilder jag hade. På olika platser också, typ bilddagboken. Så många bilder man inte har på datorn när man har bytat dator:( Lite sorgligt, men jag hittade massor så de var lugnt. Så de bilder jag laddar upp kommer mest vara gamla bilder framöver. För just nu känner jag mig inte alls redo för att stå framför kameran om man säger så;) Men de är fina bilder så de gör inget:)



Jag för ca 1 år sen.

Nu sitter jag här och ska kolla runder lite på nyheter. Är helt besatt av nyheter, kan aldrig veta nog:)

Pinsamt

Var precis på netto och skulle handla lite. Och när jag står och betalar så funkar inte kortet. Och saken är den att jag hade ju kollat hur mycke jag hade på kortet och de var inte avmagnetiserat. Helt sjukt ju. Så jag sprang hem och kollade en gång till. Då säger tanten på telefonbanken att jag hade ett saldo på kortet och ett annat jag kunde använda:S Iallfall, och de jag kunde använda var mer än de jag skulle handla för. Då skulle de ju kunna gå, men neej. Så jävla pinsamt att stå där med massor av folk bakom mig som stirrar. Usch!

Nu ska jag fan kolla upp detta. guh!

Iallafall, idag har jag inte gjort mycke. Skriver om allt jag inte gjort sen. Puss<3

Minnen..

Sitter och kollar igenom alla bilder jag har.. <3



20 "roliga" frågor.. i brist på annat.

1. Vilken svordom använder du mest?
Va faan!
2. Äger du en iPod?
Nej,ingen mp3 heller.
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
HAHAHAHA sure...
4. Hur många resväskor äger du?
inga?
5. Använder du flip-floppar?
helst inte, de svider så mellan tårna
6. Var köper du dina matvaror ifrån?
Netto såklart;)
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Jag tar hellre bilden eftersom att jag ser ut som ett mongo på bilder.
8. Vilken var den senaste filmen du såg?
Life or something like that
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna?
Dehär frågorna var ju inte roliga..
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En resa far far away.
11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Flera gånger…
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Skulle jag varit vaken hela nätterna isåfall?!
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Har all min musik på datorn
14. Vilken är världens bästa artist just nu?
De finns så otroligt många! Kan inte välja..
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Säkert men det vore ju ingen hemlis om jag sa det.
16. När var senast någon stötte på dig?
??
17. Vad åt du till middag senast?
Tacos
18. Använder du huvtröjor?
Jajamän, mysmys
19. Kan du vissla?
absolut, lite iallafall..
20. Vem var den senaste som ringde dig?
Johnny i morse, men jag sov då. Sorry Johnny

10 timmar senare

är de mitt i natten. Har funderat på vad jag ska skriva här hela dagen, men inte kommit på ett skit. Så jag har bara struntat i de helt enkelt.

Nu är de mitt i natten och jag kan inte sova. Känner mig inte ens trött. Och de är väldigt ensamt att alltid sitta uppe själv på nätterna. Aldrig någon att prata med och vara social med. Borde fan skaffa mig en pojkvän.

Fast de är väl lättare sagt än gjort just nu:P Iallafall, sitter här och flummar igenom allt jag kan hitta. Allt från tråkiga intervjuer med kändisar till stand up till dokumentärer om barn i afrika. Eller så läser jag lite nyheter på Aftonbladet. Fast de uppdaterar ju inte sina nyheter på natten. Så jag ha läst alla nyheterna nu.. FAN!

Vad brukar ni göra på nätterna när ni inte kan sova? Behöver massor av tips. Eller hur gör man sig själv trött? Säg inte att jag ska läsa en bok.. för att jag har läst alla jag har:D haha, jag måste köpa fler böcker. Är en jävla boknörd som slukar en bok på 2 dagar.
Nu ska jag hitta något fyndigt att göra. :)

Riktigt gammal bild, men jag tänkte att de vill ha med mig i en vampyrfilm?

Segstartad

Idag har varit en väldigt segstartad dag. Fick inte så mycke sömn inatt så jag var tvungen att ta igen de i morse. Så de har jag gjort. Sov till 12:D Helt underbart.

Nu sitter jag bara här och segar. Vet verkligen inte vad jag vill göra, och för att vara ärlig så vill jag inte göra något speciellt just idag. Mest bara äta och sova. Kanske känner mig piggare sen. Hoppas de.

är jag redo för sängen?

hm, sitter och funderar på om jag är redo för att gå och lägga mig. Känner mig trött men vet inte om jag är redo. Fast kl är snart 3 så de vill jag vara.

För er som inte vet de, jag kan inte längre bara gå och lägga mig och ligga där. De är då man kommer på alla skumma tankar. Alla katastroftankar. Nu när jag inte har någon ångest så kan jag lätt bara rycka på axlarna åt de. Men de kan man INTE när man väl ligger där och tror att man ska dö. Men jag gör mitt bästa och jag kämpar och håller hårt tag i mig själv så att jag inte blir galen;)

Nu ska jag sova =) Puss

Tråkigt att vara själv

Nu sitter jag här själv på rummet. Vilket jag verkligen inte vill. Känner att jag vill ha massor av folk runt om mig just nu. Hade tillockmed varit glad om de fanns en person här. Men icke.

Känner att de kommer att bli en jobbig kväll ikväll. Känner de i hela kroppen. Vet inte vad jag ska göra för att fixa de heller. Min hjärna är i kaos just nu. usch, så jävla jobbigt! Blir nästan galen av all kaos! När blev saker såhär jobbiga?

Redan kväll!?

Oj, de blev kväll så snabbt idag. Hinner inte med alls!;)

Idag gick jag iallafall upp tidigt som fan för att jag skulle in till Lund. De gick mycke lättare att gå upp tidigt än av jag trodde. Så de var skönt. Jag kunde tillockmed äta frukost(vilket jag inte klarat på flera år, iallafall inte direkt när jag vaknat). Måste alltid vänta några timmar innan jag äter på morgonen. Så de blir väl på eftermiddagen oftast;P MEN IALLAFALL! De gick bra.

Jag åkte först bussen ner till stationen, vilket jag klarade galant. De var inte jobbigt för 5 öre. Jävligt skönt kan jag ju berätta. De kanske låter konstigt för de som inte vet hur de är. Men för mig kändes de så bra att inte må dåligt. Sen stod jag och väntade på tåget en stund. De var lite läskigare. Fast inte fullt så läskigt som jag trodde att de skulle vara. Så jag var så glad när jag kom in till Lund för att möta min fina kusin.

Efter att vi hade varit på mitt möte så åkte vi in till centrum igen och tog en fika på Graffiti. De var riktigt gott. Har varit sugen på bakad potatis med kyckling hur länge som helst. Så de var gott:)

Sen kommer jag inte ihåg vad jag har gjort mer idag.. De kommer nog :) Nu har jag iallafall duschat och tagit på mig mitt fina sovlinne:) Ska koka lite te och läsa nyheterna.

Puss


God natt..förhoppningsvis

Nu ska jag försöka sova lite. Ska upp riktigt tidigt imorgon och ta mig till Lund. Men som ut var så kunde min kusin möta mig där så att jag slipper att vara ensam där:) Hon är en ängel.

Hoppas att jag klarar att gå upp så tidigt och sätta på mig på buss/tåg/buss. Måste gå upp kl 7 SENAST!. Och de har jag inte gjort på läänge kan jag ju berätta. Men de ska nog gå bra. Sen efter att jag varit på de mötet så hade vi planerat att ta en varm choklad någonstans och snacka skit. De kommer att bli toppen:)

Men nu ska jag hoppa i säng. Puss och sov gott<3

Musik<3


trött dag

usch, jag har varit så fruktansvärt trött idag. Har gått omkring här om en jävla zombie hela dagen. Varken vetat ut eller in. Men nu känner jag mig lite piggare. Fast jag känner mig inte glad alls. Känner mig väldigt nerstämd. Vill bara dra täcket över huvudet och..sova. Eller kanske inte nedstämt, lite likgiltig kanske. Jag har ingen aning längre. Är alldeles för trött för att veta!

Nu sitter jag här och lyssnar fortfarande på Westlife. Måste komma på några bra filmer jag kan kolla på. Har ingen aning om vad jag är sugen på att se heller. Lite gangster filmer kanske? Någon komedi? Jag vet inte de heller. Som sagt, jag vet varken ut eller in idag. Men jag hoppas på en bättre dag imorgon.


illamående

en av många biverkningar av min medicin är illamående.. Jag hatar verkligen att må illa. Vill bara lägga sig ner och gråta på golvet. usch usch!!

Försöker iallafall att tänka på något annat. Tills jag blir supertrött så att jag kan sova. Så jag ligger och kollar på Boyz N The Hood. De är en bra film. Gillar verkligen de fipmerna från sent 80tal och tidigt 90tal om Los Angeles. Om gangstrar och så:)

Jag har egentligen massor att skriva av mig, men jag vet inte riktigt var jag ska börja. Vilken tråd jag ska börja reda ut först. Några tips? Vad vill ni veta?

Vill bara att detta ska vara över. Vill gå tillbaka i tiden. Men fan, de är inte lönt att se bak i tiden. Men jag känner att de finns så mycke ouppklarat. Önskar bara att jag hade tagit hand om mitt psyke bättre innan.
Fast jag kan sitta här i evigheter och tänka på allt jag skulle gjort eller vad jag INTE skulle gjort. Jag vet att jag ska tänka framåt, men de är svårt när de enda man vill är att reda ut sitt förflutna.

Jag önskar att jag ska kunna skratta från hjärtat igen.

Music<3


Wanted

Nu har jag varit hemma ett tag. Kan ju bara säga att jag KICKADE ASS på bowlingen idag :) haha fick 6 st strikes! Duktiga jag.

Har hunnit kolla på en film också sen jag kom hem. Wanted med Angelina Jolie. Den är helt okej, ingen film man kollar på många gånger. Men den funkar ibland.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker att komma på något vettigt att skriva om.. De står verkligen helt still om vad jag vill dela med mig här. Lyssnar på Westlife kan jag ju berätta. Fick ett litet Westlife sug när vi satt i bilen till bowlingen. Så nu sitter jag här och drömmer mig bort med Westlife. jag struntar helt i vad ni tycker, jag tycker att de är bra!:)

Nu blev jag sugen på att leka fotograf:D


Bowla

Idag ska vi väg och bowla. Jag, min kusin och lillebror. Fast de är kl 4. De är så skoj att bowla. Synd att man inte gör de oftare.

Nu sitter jag här nere och håller ett öga på lillasyster. Hon sover och jag kollar på tv.


Skrev ett inlägg precis där jag skrev hur mycke som helt, men jag glömde spara de innan jag loggade ut:( FAN!


Det är bara en tanke

Pratade med en god vän inatt. Har inte pratat med henne på evigheter känns de som. Men hon är en sån person som jag alltid kan prata med om allt. Hon förstår mig på ett helt annat sätt än de flesta gör. När vi pratar med varandra så lyssnar vi verkligen. Och vi kan prata i evigheter också:)
Men iallafall, jag berättade för henne och min panikångest och vi pratade lite om de. Och något hon sa kommer jag hålla kvar i mitt huvud. "Det är bara en tanke".

Det är ju sant. Jag vet ju de, men de fastnar lättare när någon annan säger de. Det är bara en tanke.

Det är bara en tanke

Pratade med en god vän inatt. Har inte pratat med henne på evigheter känns de som. Men hon är en sån person som jag alltid kan prata med om allt. Hon förstår mig på ett helt annat sätt än de flesta gör. När vi pratar med varandra så lyssnar vi verkligen. Och vi kan prata i evigheter också:)
Men iallafall, jag berättade för henne och min panikångest och vi pratade lite om de. Och något hon sa kommer jag hålla kvar i mitt huvud. "Det är bara en tanke".

Det är ju sant. Jag vet ju de, men de fastnar lättare när någon annan säger de. Det är bara en tanke.

Saknar


Om jag hade tagit hand om mig själv tidigare

Sitter här och funderar på hur allting har gått. Jag tänker mycke på vad som hade hänt om jag hade sökt hjälp tidigare. Om jag hade gått och pratat med någon för flera år sen. Då hade jag inte suttit här nu. Inne på mitt rum i sängen och mått dåligt. Så mycke som hade varit annorlunda nu.
Man kanske inte ska sitta och tänka på hur allt hade kunnat vara om.. Men de är så svårt att inte tänka så. De är klart att jag har tänkt på de innan jag åkte på denhär ångesten också, men jag gjorde ingenting åt de. Förmodligen för att jag har varit så van vid att må dåligt. De hade liksom blivit så de skulle se ut. Så de skulle vara. Jag förstod ju att de inte var så, men de är så fruktansvärt svårt att bryta sina egna mönster. Jag har ju förstått att de är därför jag har fått ångest nu, jag bröt inte mitt negativa mönster fast att jag var medveten om att de var de jag behövde göra. Och min ångest är bara ytterligare ett hinder jag måste ta mig över för att hamna i ett positivt mönster igen.
Och jag försöker att vara stark varje dag. De är väl nätterna som är värst. De är på nätterna man får alla konstiga tankar i huvudet och skrämmer upp sig själv. Men de är verkligen en prövning. Verkligen. Men jag ska ta mig igenom de. Jag har bestämmt mig, dehär ska inte få styra mitt liv. Även om de är fruktansvärt svårt, även när man känner sig så nere och man har så ont, ska jag behålla den tanken.

"Jag klarar dehär, dehär ska jag vända så att de gör mig starkare"

film

Känner mig inte alls okej idag, haft en jobbig natt så jag ska bara stanna hemma och ta de lugnt. Kanske ringa hem någon som kan hålla mig sällskap kanske:)

Ska kolla på BOYZ N THE HOOD!

Kan inte sova

Ligger i sängen med datorn bredvid mig och kan inte sova. Jag försökte för att jag är VÄLDIGT trött, men de fick inte. Alldeles förmånga tankar i mitt huvud. Så nu ligger man här..

kl är lite över 3 och jag vill sova. Men jag vill inte sova ensam just nu, vill ligga och prata lite. Meeen de finns inte så många uppe vid denna tiden:/

Kanske ska läsa en bok eller skriva av mig lite, de funkar nog:)


youtube

Verkligen en av de bästa sidorna någonsin. Man kan verkligen hitta allt! Som inatt när jag la upp Foamy. Underbart!

Nu ska jag iallafall kolla på lite komedi på youtube. Behöver de för att pigga upp mig själv lite. Fast de är lite jobbigt när man hör lillebroren och hans kompis där uppe som snackar:(

Mardrömmar

Jag hade så konstiga och jobbiga mardrömmar inatt. Först drömde jag att min mormor skar mig i halsen med en kökskniv. Sen kom jag till något område där de hade gjort någon sjuk lek utav att skära varandra. De var en kille framför mig som stod och svingade en kniv framför mig och de enda jag kunde försvara mig med var mina armar. Men på något sätt vann jag ändå.

Sen satt jag plötsligt i en gummibåt med Lulu och den fånfades av strömmen. Jag försökte paddla mig in med händerna men de hjälpte inte och Lulu bara satt och solade. Men till sist blev vi räddade:)

Där va en till dröm, men de var den värsta av alla och jag har inte lust att berätta den för jag försöker att glömma den. Men den var riktigt jobbig iallafall.

Nu ska jag gå och ta en dusch, är OTROLIGT trött kan jag ju säga.

FOAMY!<3


Ny dag

idag är en ny dag, och den har börjat ganska lugnt. Och de är fruktansvärt skönt. Lite lugnt och ro i kroppen är jätte skönt.

Nu går jag bara runt och tuddilullar. Orkar faktiskt inte göra något annat just idag. OJ, de känns som om jag har suttit här och skrivit precis detta inna. De är roligt när man känner så. Iallafall, jag vet inte vad jag ska skriva mer just nu, gör de sen förmodligen:)

Puss

hur ärlig och öppen ska man vara?

De sitter jag här och undrar. Jag vet själv att de är skönt för mig att få skriva av mig om allt. Och ja, de går ju snabbare på datorn än om man skriver förhand. Men sen vet jag ju också att jag inte kan vara fullt så öppen som jag vill här i bloggen. Bor i en lite håla där allt förs vidare och förvrängs. Tyvärr. Stackars männsikor som inte har bättre för sig.
Men iallafall, jag vill skriva av mig, jag vill att folk ska veta hur jag mår. För de får mig att må bättre. De blir lättare för mig att ta mig igenom de som kommer att komma.
Men som sagt, hur öppen ska man vara i en blogg? Ska jag ta en chans? Jag hade ju aldrig skrivit något som jag inte hade kunnat stå för, men folk har en förmåga att förvränga saker och ting som sagt. Men jag tar väl en chans. Fast lite i taget då alltså:)

Sitter iallafall i sängen, för de är där jag skriver som bäst. De är också i sängen jag kommer på alla mina bra tankar. Kanske ska bosätta mig i sängern föralltid? Knappast. Ska aldrig bli en sån människa.

Har iallafall varit iväg med pappa idag och fått hjälp med min ångest. De var jobbigt som fan att sitta där och förklara allt flera gånger, men jag tänkte "Jag ska fan ha hjälp, hur jobbigt de än är". Och de var jobbigt, de ska jag nte sticka under stolen med. Men när jag kom  ut därifrån var de en sån extrem lättnad. De kändes så bra att äntligen fått hjälp! Och att jag äntligen är på rätt spår tillbaka! De går inte att beskriva känslan.
Jag vet att de kommer vara några jobbiga veckor framöver. Men jag klara de. Jag är efterallt Mammas dotter:)


hemma igen

då var man hemma igen. Känns skönt, fast de är jävligt kallt här inne. Fast bara om fötterna. De är nog dags att skaffa ett par riktigt tjocka strumpor tror jag, eller fler än ett par:)

Nu är jag hungrig så jag har ont i magen. AAH! får vänta tills de blir middag, blir en macka istället. Sen ska jag kolla på film och bara slappna av, sen ska jag nog läsa lite. Visar sen.

Puss

då har en hel dag gått

En hel dag har gått. Och jag har bara mått dåligt hela dagen, dehär håller inte längre. Skaffar hjälp.

Nu har jag iallafall skrivit säkert 7 sidor i min lilladagbok som jag har här bredvid mig. Har helt kramp i armen och handen så jag var tvungen att sluta skriva ett litet tag. Nu ska jag se om jag kan göra migsjälv trött med ett avsnitt av O.C.

Film

Så, nu har jag och lillasyster precis kommit in. Vi var på netto och handlade, där träffade vi mormor också. Så vi stod där en stund och snackade.

Nu ska vi bara vänta på att lillebror kommer ner, sen ska vi se film och äta riskakor:)
Vi vet inte vilken film vi ska se än, men vi har ganska många här nere att välja mellan så de löser sig nog:)

Puss

God Morgon

Nu sitter jag nere i soffan och försöker att hålla humöret så att jag inte blir arg. Två små dampiga barn på morgonen, de är ju verkligen inte de lättaste att göra.

Sen sov jag ganska dåligt inatt, tror inte ens att jag har sovit 4 timmar. Behöver sömn. Men jag får vänta och sova middag tills lillasyster ska göra de. AAH, jag vill sova! Berättade jag att här är en damphund också?


Så mycke tankar

Tänker- De är något jag jag fruktansvärt mycke. Men jag kan inte säga vad de är jag tänker på, för de är aldrig bara en tanke. De är miljoner tankar på samma gång. Som massa ihoptrasslade trådar som jag försöker trassla ut. Men när jag trasslat ut en tanke så sitter den ihop med en annan tråd.
Ibland kan jag sitta och fantisera om en helt annan värld, eller ett alternativt liv. Vad som hade kunnat vara, hur allt hade kunnat bli. Sen slår de mig att jag behöver mina fantasier för att kunna hantera mitt eget liv och mina egna tankar. Fast de är så fruktansvärt farligt att fantisera förmycke (även om de är så lätt och skönt), för att man fastnar så lätt.
Jag vill kunna leva de livet jag ser framför mig, de finns så mycke jag vill göra. Sen tar de stopp. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara de. De är knappt så att jag förstår de.

Jag behöver dessa fantasier för att leva. Fast jag lever i mina fantasier. 
Om de är någon som förstår detta så säg ifrån. För jag är trött på alla miljoner tankar. Jag vill kunna pusta ut och bara finnas. Ha noll tankar i mitt huvud, bara för en liten stund. De kanske jag hade behövt för att klura ut mina tankar.

sjuka människor

haha sitter och kollar på grannfejden nu. Hahahaha de är sjukt vilka människor de finns. Helt galet.Men jag älskar de. Jag hoppas verkligen att jag aldrig slutar som en sån gammal surkärring som bara tjatar.
De ska tydligen bli ännu värre snart, hihi I cant wait. :)


ingen bra dag alls

Nej, de är verkligen ingen bra dag alls. Usch, jag skänner verkligen att ytterligare en attack är pågång. fyfan, detta är så sjukt jobbigt. Hur länge ska jag klara detta ?!

Första var precis innan jag skulle in på möte idag. I väntrummet. Har nog aldrig kämpat så mycke för att inte trilla ihop. Vilket jag gjorde när jag kom ut därifrån, men jag gjorde inte de inne på mötet iallafall. Mötet gick förövrigt ganska blaah. Gav mig inte jätte mycke. Men jag ska fylla i massor av papper.

Nu sitter jag här och försöker hålla borta ångesten och paniken. De är grymt svårt, men jag vill verkligen inte! Jag vet att de kommer bli jobbigt några dagar framöver, men vad ska jag göra liksom?
Jag kan inte sitta som ett jävla psykfall hela dagarna varje dag.

Lyssnar på underbara Billie Holiday. Hon har nog den mest mysiga röst jag hört. Älskar den. Och där är så mycke smärta i hennes röst och musik. Grymt ärlig musik. Billie.. Hon förstår!

Jag tror att jag ska kolla lite på blocket eller något. SÅ jag kan konsentrera mig på annat. Annars har jag så sjukt mycke att skriva, men jag tar de lite i taget, vet inte om alla mina läsare orkar läsa såmycke i taget:)


Tupac

Sitter och lyssnar på Tupac!


Caroline♥Tupac


min eviga huvudvärk

jisses, jag har haft huvudvärk hela dagen. Vatten hjälper inte längre, förmodligen för att jag dricker så mycke vatten ändå. De är riktigt jobbigt. Eller så är jag bara nervös inför i morgon och behöver lite sömn. Håller tummarna för att de ska bli bra.

Usch, jag orkar inte skriva just nu. Puss

ny duschad

Känner mig fräsh igen. Kom precis ut från duschen och satt på mig mina myskläder igen:)
Nu ska jag bara ta de lugnt och så, ska ju upp tidigt i morgon på möte.

Men jag skriver mer sen, nu ska jag ta en kopp te.Puss

Sooova

Jag är så fruktansvärt trött. Sov jätte dåligt inatt.. Hade så konstiga drömmar, kunde inte skilja på verkligehet och dröm liksom. Men jag ska hålla mig vaken, ska ju upp tidigt i morgon så:)

ska kolla på tv. puss

hemskt väder

Nu har jag precis kommit hem. De är riktigt svinigt kallt ute. Inte alls mysigt någonstans!

Iallafall, de har varit en trevlig kväll, trodde inte att jag skulle klara av de några gånger, men jag kämpade mig igenom de och de blev bra. Önskar bara att jag hade kunnat ta en öl eller så, men jag vill inte chansa med ångesten coh allt dedär. Vill ju verkligen inte förvärra de. Men eftersom att jag har "knuffat bort" de idag så kommer jag förmodligen inte må bra alls i morgon. Men de har de varit värt.

Träffade massor med gamla klasskompisar. Kul att se folket utanför skolan:) haha.
Fast jag satt mest och snackade med Anna. SötAnna. Vi pratade om allt. Och när jag säger allt.. menar jag ALLT:) haha, vi satt tillockmed ute på en svinkall stentrappa en timme nu när vi hade gått från puben bara för att vi hade så mycke att snacka om.
De kändes verkligen skönt. Anna är en sån man kan prata med. Mycke:)

Nu sitter jag här och försöker att få lite värme i kroppen igen. Är sugen på tomatsoppa! Ska hoppa direkt i säng och sova för jag är helt utmattad. Min hjärna vill verkligen inte vara vaken längre.

Anna klippte mig också förresten!
En stycke trött Caroline. Usch, tycker inte alls om att ta bilder på mig själv.

Nu ska jag sova iallafall. PUSS

Stressad

Nu är jag färdig, eller ja, jag får vara de.
Ska springa ner och möta Anna, sen bär de av till Sara. Hann inte att ta någon bild nu, men de kommer säkert ikväll eller imorgon. Och då är jag nyklippt också:D

Ha en bra kväll. puss

Utgång

Nu har jag bestämt vad jag ska ha på mig iallafall. tror jag.. haha.
Och nu ska jag sminka mig lite. Ni får tyvärr inte se en förebild, men kanske en efterbild när jag är färdig:D

Nej, de blir sängen

Japp, jag orkar inte sitta uppe längre. Ska bara ner och ta en cigg, fylla på min vattenflaska( jag dricker förövrigt nästan 4 liter vatten om dagen:)), sen ska jag hoppa ner i säng.
Känner mig trött och gosig.

Imorgon blir de annat, ska förmodligen träffa flickorna och gå ut en runda här i denna lilla håla jag bor i. De var så längesen jag träffade alla tjejerna. Längtar tills i morgon. Ska bli skönt att komma ut faktiskt.

Sov gott! Puss♥

Gooood Kväll

Och läsarna bara stiger och stiger här:) Nice! Ni är så välkommna.

Nu sitter jag iallafall här med en klubba i munnen. Den är gjorde HELT av socker, så mina tänder mår inte bra just nu. Men de är ju så goooott:) Har inte ätit godis på säkert en vecka! haha, jag är en jävla godisgris:)

Nu sitter jag och kollar på O.C, de börjar hetta till nu. De är bara några avsnitt från att Marissa dör. hihi. Efter att hon dör så slutar jag kolla för då blir de bara så löjligt. För att O.C är faktiskt inte de:P!

Har varit en bra kväll iallafall. Har mått bra och inte hafy någon ångest. Eller, jag kände innan att de började komma. Men då gick jag med hela familjen och handlade på netto. Och då släppte de helt. Jag är lite chockad faktiskt att jag inte haft de idag. ÄN iallafall. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller vart jags ka vända mig. De var så längesen jag bara kände mig som mig själv. Konstigt faktiskt att man är orolig när man mår dåligt, sen när man mår bra en dag så blir man lite orolig för de.
Jag vet inte, de kanske är så enkelt att jag inte vill ge mig själv falska förhoppningar.. Men samtidigt vill man ju bara positiv och säga att de är slut nu.
De är inte helt lätt iallafall.

Ibland undrar jag om de bara är jag som har en miljon tankar samtidigt som går huller om buller, hela tiden och över allt, om allt och inget. Om de inte är de så pratas de VÄLDIGT lite om kaos i tankarna.

Nu ska jag fortsätta kolla på min serie. Hoppas att jag orkar skriva mer sen, eller så hoppar jag isäng direkt. Vi får se.

Puss♥

p.s. Jag laddar inte upp så mycke bilder just nu för att de funkar inte, ska kolla vad de är som felar sig.


ångest

Varje kväll, värre och värre. Så jävla tröttsamt. Kan aldrig få en lugn, stilla kväll och bara finnas. Riktigt jobbigt dehär. Jag pratar om ångest. Jag förstår inte de, jag gör verkligen inte de. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska göra för att jag ska må bättre och för att denna ångesten ska försvinna.. Fast när den kommer med lite panik, okej då är de värre. FAN FAN FAN! Varför ska där alltid finnas något ivägen?!

Nu när jag börjar skolan snart och kanske flyttar också, snart. När jag liksom håller på att reda ut mitt liv, eller rättare sagt, skaffar ett liv. För mig själv och blir vuxen. Då smäller detta till. Jag vill inte sitta i skolan och få en panikattak. Jag vill liksom fixa skolan denna gången. När jag satt där inne hos studievägledaren var jag så glad. Jag kände bara att "WOOHOO, nu jävlar gäller de."
Jag var riktigt glad. Glad för att jag hade orken att ta tag i mitt liv.

Nu?.. pow, nu känns de som att de kommer gå åt h*lvete. Jag vill leva ett normalt liv. Mitt eget liv. Blir jag straffad för att jag tar tag i mig själv? Jag vill sitta och plugga i flera timmar och bara få in info i mitt huvud. Jag VILL verkligen de. Och de är helt sjukt, de hade jag aldrig kunnat tro för bara 2 år sen. Och nu när jag verkligen vill de så BAM! panik och ångestattaker.. Varsågod..

Kanske inte ska skriva detta här, men de lättar verkligen att skriva av mig, och jag skriver snabbare på datorn än med pennan. Skriver jag här slipper jag skriva i takt med mina tankar. Och de kan jag berätta, mina tankar går SNABBT!
De känns som om att när jag slutar skriva så ska ångesten komma tillbaka..
Men jag kommer vara envis, jag kommer att klara dehär. Med huvudet högt.

What doesnt kill you makes you stronger, right?



skön kväll

Så, nu har jag fått min choklad. Jag har fått mat också. Så nu är jag glad. Hehe, vad mycke lite mat och choklad kan göra för en :P

Nu sitter jag och kollar lite på tv, filar naglarna och ska måla dem snart. Puss

Choklad

MÅSTE HA CHOKLAD!!!

Myspys

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Hur skönt som helst. Man känner sig så ny efter en lång varm dusch. Ska smörja in mig med min olivkroppslotion och krypa ner under täcket och kolla på en mysig film. Vet dock inte vilken. Har sett alla mina filmer jag har typ 60 gånger! Måste skaffa nya:) haha

ooh, jag måste köpa doftljus också! Borde förmodligen skriva ner de, annars glömmer jag de.. Alltid samma:)


Seg Bank

Så, nu har jag varit på banken och fixat. Så nu är allt klart. De är så jobbigt att de ska vara så segt på banken. Som tur är så var där ingen kö. Vilket är lite ovanligt. Men vi hade tur. Men de är fixat så de blir en mindre grej att tänka på. Mycke bra.

Nu ska jag städa undan lite här, sen ska vi nog äta.
Puss

God morgon



Ja, då har de blivit dag igen. Har precis ätit frukost och ska iväg till stan och fixa lite.

God natt

ja, nu är jag lite trött, och då menar jag lite :P

Sista avsnittet av o.c kollar jag på nu, sen blir de att sova. Ska upp tidigt i morgon så:)
God natt och sov gott

grönt te

Har precis varit nere i köket och kokat en kopp te. Grönt te faktiskt, jag hörde att de skulle vara bra för.. något. Kommer inte ihåg, men jag är säker på att de är bra för något :)

Är fortfarande på säsong 2 på O.C. Serier är en av mina svagheter, har jag en gång börjat kolla, kan jag inte sluta:) haha:)
Helt galet.

Imorgon blir de iallafall andra saker gjorde än att ligga i sängen och kolla på serier. Ska till banken och lite sånt smått och gott:)

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te innan de blir kallt och kolla på O.C.

Kallt

Precis varit ute med Bella en liten runda. Hon är en DAMPHUND! jobbigt att gå ut med en hund som hoppar och studsar så att man knappt vet var hennes huvud är. Sen är hon rädd för sin egen skugga.. Dumma hund:P

Nu lagar lillebror lite mat och jag ligger här. De är mysigt att ha datorn i sängen faktiskt. Fast jag ska också ta något att äta nu:)

Puss


Goood Morgon!

Hallå hallå!

Nu ligger jag här i sängen och kollar på O.C.
Precis städat lite i köket, ska fortsätta senare, men jag behövde en liten pause.
Har inte hunnit göra speciellt mycke än. Ska hoppa in i duschen snart också.

Puss

inte alls

jaha, då sitter jag här, eller ligger. Sängen som gäller just nu. Försöker att ta de lugnt och så. Önskar att jag kunde gå upp på dedär hokospokosmötet, men ja, nej, jag klarar inte de. Inte idag. Fast de känns så kasst, de hade blivit lite utav min fristad. hm. Nästa gång kanske. Eller de sista 10 min. Jag vet inte, jag snurrar;)

Kollar fortfarande på O.C. så:) De är riktigt bra, jag är en sån jävla serienörd:D haha

Blogg.se funkar ju inte som de ska, kan inte lägga upp några bilder. FAN


O.C

God morgon? typ..

Har fan inte lust att sätta igång datorn de första jag gör när jag vaknat, alltså gör jag de när jag känner för de istället:) haha duuh!
Nu sitter jag iallafall i sängen med datorn i mitt knä och kolla på O.C.
Mycke myspys:) Varit ute med Bella massa gånger idag, mest för att lugna ner mig och mitt lilla hjärta. De tycks inte funka, man vi får se.

Iallafall, haha fan jag vill inte lämna sängen:P Men ja, IALLAFALL!, jag har fått lite grejor fixade idag. De känns bra. Vill inte berätta vad de handla om än. Men de är spännande iallafall och jag håller tummarna, hårt.
Nu ska jag kanske gå och göra något vettigt, fast jag vet inte riktigt vad de skulle vara.. hmm.

Puss

jaha, vad gör man nu då?

Nu sitter man här ensam igen. Vännerna har precis gått hem och ja, nu sitter man här.

Jag är ganska uttråkad nu, målat naglarna 3 gånger, nu är de iallafall silverglittriga:) Jätte fint.
Nu ska jag se om jag kan rota fram en bra film, slänga på mig mina mjukisbyxor och en stoooor t-shirt och bädda ner mig i sängen med en flaska vatten.
Jag kör på en liten giftutrensning, dricker bara vatten. Jag äter ju såklart också;P men jag ska försöka rensa kroppen från all skit jag har stoppat i mig på senaste. Man blir ganska mätt på vatten, speciellt om man dricker 3 liter om dagen:P

Orkar inte ta massa bilder just nu, de får bli en annan dag:)

Ensam hemma

Nu har familjen åkt till moster och Stoffe är.. ja, man vet aldrig var han är:P
Så nu är jag ensam hemma. De är ganska skönt faktiskt. Tror minsann att jag ska ta ut mina hörlurar och lyssna på musik utan dem:) Fast mina fönster är öppna och jag vet inte om folket som bor här i området eller de som går förbi kan tåla min musik. Ens musiksmak blir genast lite töntigare när man tror att ingen lyssnar;) hehe.


God eftermiddag

jaha, då har hjärnan börjat komma igång igen. De tar ett tag innan min hjärna börja funka:P haha. Nu sitter jag iallafall och kollar på SATC, tänkte gå ner till netto och se om där fanns något gott att mumsa på. Sen ska jag kolla om de finns någon som vll hitta på något idag.. hmm.

snurrig dag

just, sitter här och är jätte snurrig, har varit de hela dagen. De är jätte jobbigt faktiskt. usch, vad är de som händer liksom?!

får väl sätta på att avsnitt av SATC eller kolla på gårdagens Efterlyst. Fan, kan inte ens skriva idag.

trött

De känns som om att jag inte har sovit på flera dagar, jätte jobbigt är de faktiskt. Men ja, jag är riktigt trött, men jag kan inte sova. Fan att där alltid ska vara något problem, fattar inte de!! ååh, jag är så jävla jobbig!

haha, iallafall, tänkte att jag skulle förflytta gumpen och datorn till sängen nu. Kolla lite SATC och så. Finns ingen bättre serie:D Kan verkligen inte få nog:) Längtar tills den nya filmen kommer ut också:) haha.

Ska se om jag orkar skriva mer ikväll. Tror inte de, känner att jag behöver sömn, har varit två jobbiga dagar så.

Puss


Akuten

Sådär ja, då har man upplevt de också. Sjukt jobbig dag igår va de, lite idag också, men jag försöker att vara lugn.

Satt på akuten i 7 timmar igår med mamma, från 10 på kvällen till nästan 5 på natten. Mamma var så snäll att sitta vaken så länge fast att hon skulle jobba. Men iallafall, nu är jag hemma och jag ska ta de lugnt. Meditera kanske? jag vet inte riktigt.

Puss

trött dag

Hallåå!:D

Idag har varit en jävligt seg dag. Hade så sjukt svårt att vakna i morse. Vaknade och somnade om säkert 6 gånger och de hade blivit mer om inte lillasyster kommit och knackat på. Hon slutar inte knacka alltså. Min kropp ville verkligen ha mer sömn. Usch, hoppas att de blir bättre i morgon.
Upp med tuppen då, eller ja, de måste jag ju faktiskt vara. Ska passa lillasyster hela dagen. Man får ju hoppas att hon är på bra humör då:)

Nu sitter jag iallafall här och gör inte så mycke. Ska iväg med mamma på dedär huckospuckos mötet ikväll. De blir trevligt. Alltid.

Sen när jag kommer hem ikväll ska jag mååla naglarna jätte fint. Har redan tänkt ut precis hur de ska se ut. Fick ju ett nagellack igår av mamma så:) Fast de är ikväll. Nu är de dag:)

Puss

dåligt med internetet idag också

Vårt internet lever sitt eget liv här. Har inte fungerat på hela helgen. Som tur är så har jag fixat de ändå:)

Idag har vi varit hos moster nästan hela dagen. Något Aloe vera-party. Helt okej. Vi fick iallafall ett fotbad och massa krämer att prova. Tycker nästan att alla krämer är precis samma.. Sen fick vi de att dricka, hur konstigt som helts, men de är tydligen jätte poppis att dricka de. Jag förstår inte riktigt.

Men jag fick iallafall en deo av mamma:) Ska se om den är bra. Den ska tydligen vara helt naturell. Sen fick jag lite annat smink och nagellack också:) Så de har varit en lugn skön dag.

Nu ska jag hoppa i mina mjukisbyxor, ta en huvudvärkstablett sen kolla på SATC. De hade varit mycke bättre om jag hade alla säsongerna på DVD, då hade jag sluppit att sitta på en söndrig datastol och få ont i gumpen.. Stackars gump!

Puss!:)


Sex and the city

Nu har jag ätit lite tacos och ligger i sängen med min dator och kollar på sex and the city.
Har nog kollat på hela den serien 5 gånger om. Helt sjukt, tröttnar aldrig:)

De blåser värsta stormen utanför och jag känner att de kanske inte är så illa att vara sjuk en sånhär dag. Man kan vara inne hela dagen i sitt nattlinne, kolla på tv och bara mysa ner sig i sängen. Hur bra som helst.

Back to SATC!


Internet är äntligen tillbaka!

Har varit utan internet nu i 2 dagar. De är helt sjukt hur beroende man är av sitt internet, lite skrämmande faktiskt..

Iallafall, har inte gjort så mycke de senaste dagarna ändå så de gjorde absolut ingenting. Har bara legat och hostat och kollat på film. Jätte mysigt, men nu vill jag bli frisk igen så jag kan göra något:) Inte roligt alls att bara ligga och stirra upp på taket. Fast när man inte kan göra de så saknar man de väl:P

Okej, nu ska jag kolla runder, har inte kollat på aftonbladet på 2 dagar, fatta hur mycke nyheter jag missat! woow!

Puss :)


Glömde nästan

Glömde nästan att jag fått en t-shirt och ett linne av louise!:)


oj, vad hände här?!

Vaknade i morse och kunde knappt öppna ögonen och halsen var helt sönder strumlad av natthostning. Har då såklart blivit förkyld. Men jag förstår inte när detta hände..! Hade ju bara lite ont i halsen igår, så vaknar jag upp så i morse.

Så jag har legat hela dagen i sängen och tyckt lite synd om mig själv.. :) Gick upp när jag fick tillbaka synen för någon timme sen. Så nu är de bra igen. Men jag är förtfarande lite förvirrad. Kan en förkylning sätta sig på hjärnan och göra en lite coco?

Haha, iallafall, nu ska jag ta och plocka undan lite kläder som ligger här utspritt på golvet, som vanligt;) Sen ska jag ta en kopp te, leta lite kobb och sen ska jag nog.. vafan ska jag göra ?!


RSS 2.0