Just nu njuter jag

Nu sitter jag på balkongen och känner den underbara vinden i ansiktet. De går inte att vara där inne. Smälter bort fan.
Men de gör verkligen inget. De är så underbart att bara sitta här. Känna blåsten och bara njuta.
Jag tror inte att de blir bättre än såhär. Och jag kommer inte säga att något saknas. För de gör de verkligen inte. Så fruktansvärt lätt man kan må bra ibland.

Nu hör jag att regnet är påväg. Men de gör mig ingenting. Jag är skyddad av tantens balkong ovanför mig^^

Jag mår så bra att de är läskigt faktiskt. vågar inte njuta av de till max än. Men jag tänker såhär, OM jag nu skulle bli "straffad" för att jag njuter när de går bra. Så kommer jag iallafall veta hur de känns att må bra och alltid kämpa åt de hållet. Aldrig mer ner i de mörka hålet.
Hehe, om folk bara visste. Om bekanta till mig bara visste. Då skulle de helt ändra uppfattning om mig. Att jag faktiskt inte är en bortskämd bimbo som vill att alla andra ska göra saker åt mig.
Men just nu så bryr jag mig inte. För första gången i mitt liv kan jag faktiskt säga att jag VET hur jag är och vem jag håller på att bli. Sorgligt att folk inte tar sig tid att lära känna innan att dömma. Men de får ligga på dem. De är något hos dem som inte stämmer..
hihi som min lilla Jimmi säger i tid och otid:)
Ibland säger han ganska bra saker, och de är jag glad för

<3

första natten ensam

Första natten ensam i min nya lägenhet. Detta kommer ju att bli spännande. haha jag hoppas att jag inte blir alldeles för rädd och sätter igång massa konstiga tankar:)

Nu sitter jag här med min stora kopp te, har precis duschat, vilket var sjukt behövligt! Usch man blir skitig som fan av att flytta!:)

Men de känns bra:) De känns fortfarande inte som om att de är min lägenhet heller. Vet inte riktigt hur de känns än om jag ska vara helt ärlig.
De känns precis som om att man är hos en kompis som är nere och handlar cigg eller något annat, som snart kommer tillbaka.

Jag undrar, ska verklighetem verkligen kännas så overklig, eller kommer verkligheten slå en på käften när den kommer?

flyttat

Första natten jag sovit i min nya lägenhet. Haha alltså, detta känns så sjukt som de kan bli fan! :)
De känns som att detta inte alls är mitt, att jag typ passar lägenheten åt någon annan. Snart ska jag åka hem till mamma igen. Men de är de inte, har fan betalat 2 hyror, så denna lägenheten är MIN!! I minst 2 månader iallafall:D HaHA

Nu ska jag fan väcka min kusin, hon får springa och köpa frukost:)
Saknar min mamma<3

RSS 2.0