Ser klart nu

För att jag har skaffat linser! De är inte så lätt att sätta i dem som man skulle kunna tro! JÄVLA LINSER! Men jag älskar de!:)
De är en så sjukt bisarr känsla att kunna se bra utan glasögon! Känner mig nästan lite snurrig. Så spännande!

Nu sitter jag här med min klara syn och lyssnar på Manson, e var längesen man lyssnade på honom. Kände att han passade nu:)
Förresten, jag har inget tålamod..

Kan man inte lägga upp youtube-videos mer?!

Linser och nya glasögon

Idag har jag minsann fixat synundersökningen och tänkte skaffa nya snygga glasögon! Ska beställa linser sen också. De är så SJUKT dyrt inne i affärerna! Löjligt..

Iallafall, var inte helt nöjd med de tre jag fick ta hem och prova.. Så jag ska dit och låna nya i morgon:) Man måste vara kräsen.


De funkar inte alls detta...

fula naglar

Nu är jag RIKTIGT uttråkad.
Så jag bestämde mig för att måla mina naglar så fula jag kunde, ni får kanske se sen:)
Puss

Hatkärlek

Good morgon!
Nu är man tidigt uppe. Gick och la mig ganska tidigt så jag har varit halvt vaken sen 4 i morse. Men vid 6 ringde larmet.
Och då blev de SNOOZE! Flera gånger faktiskt.
Jag har nog en äkta hatkärlek till snooze knappen. Jag älskar att jag kan ligga och vrida mig lite i sängen innan man ska gå upp. Men sen hatar jag att den låter så jälva högt och med bara 3 min mellanrum!
Jag hinner fan inte somna om på 3 min ju!!
Jag älskar att sova, så är de bara.

Nu ska jag hoppa i några kläder som ligger här utspritt, sen lite smink. Religion nu på morgonen!:)
Men frukost först:)
Puss

fruktansvärt

Jag vet att min blogg har blivit fruktansvärt tråkig på senaste.
Men mellan skolan och träningen så finns de inte så mycke energi över.
Sen glömmer jag min kamera alltid, och hur roligt är de att läsa en blogg utan bilder? Men jag ska försöka komma ihåg de oftare.
Lägger fram den på bordet så att jag ser den när jag packar väskan på morgonen:)

Nu är de iallafall sängen som gäller för denna kvinnan. Körde hårt idag. Sprang, cyklade och allt möjligt. Man skulle nästan kunna tro att jag tränar inför ett maraton:)
OOH de kanske man kan göra ?! :D

Sov gott mina änglar.

alldeles förmycke i mitt huvud

Nu är där verkligen förmycke tankar. De känns som att allt jag kämpat för bara glider mig ur händerna. Alla i mitt liv försvinner och jag står ensam igen.. En efter en..
De förvånar mig att man alltid står ensam när man behöver en vän som mest.
Jag sätter alltid de jag älskar först, sen mig själv. De kanske är de som är mitt fel. För jag är den enda som gör de. Måste börja sätta mig själv först. Men de är så svårt när jag är som jag är.
Men man blir bara bevisad gång på gång att man alltid står ensam när man behöver någon.
Och de är därför jag aldrig berättar något om mig själv, för man får de alltid slängt i ansiktet ändå. Aldrig i mitt liv har jag använt de jag vet om en person för att skada den. Aldrig!

De gör ont i mig att behöva klippa banden med de som ser ner på en för att man inte är felfri. Men de är något jag måste göra. De var en bra vänskap medans den varade..
Jag förtjänar också att vara älskad.

NEJNEJNEJ!!

Detta är helt enkelt inte OK!


Hårt arbete

Nu är jag nästan färdig. Jag tog min kära lillebror och tvingade honom att hjälpa mig möblera om på mitt rum:) Hihi, jag ska hjälpa honom i morgon på hans rum som tack:)

Nu är vi iallfall färdiga. har bara de små grejerna kvar, och de kan jag ju själv fixa. Sen har jag ställt min säng så att jag inte kan se den när jag ligger i sängen. Måste sluta vara beroende av den när jag somnar. Den mår ju inte bra av att stå på hela natten!

Jag känner inte att de är fotodags, så de är därför de inte är några bilder här:)

what goes around, comes around


God morgon!

Woho! Jag gick upp när klockan ringde kl 6! HAHA WO! De händer inte allt för ofta. Men jag somnade ganska tidigt i natt.. Eller ja, typ vid 1. Men de är tidigare än vanligt:)
Nu ska jag snart gå till bussen, hoppas att jag inte missar den igår. För fyfaan va jobbigt de var! Jag var sur och irriterad hela dagen! Usch, jag som gillar att vara happyface:)

Ooh, jag har möte på gymmet idag också!
Nu måste jag springa:)

rubrik

Kom inte på någon vettig rubrik..

Iallafall! Jag har inte orkat skriva här väldigt mycke som nu märker. Jag jobbat jätte mycke med mig själv de senaste dagarna. Tränat på gym också! De trodde man inte om mig. Världens latnask!;)

Nu sitter jag iallafall här, sjukt trött, men kan inte sova. Tänker alldeles förmycke. Jag kan inte riktigt förklara vad de är jag tänker på, men de är jobbigt.
Ni vet när man vill något men samtidigt inte. jag står och pendlar mellan att vilja och inte vilja.. Och jag kommer inte riktigt på något vettigt svar.. De handlar såklart om kärlek. För när jag de inte de när man pendlar mellan att vilja och inte vilja..
Kan inte berätta mer detaljer om de eftersom de är min egen lilla hemlis;) Ingen ska få veta.. Eller jo, om jag bestämmer mig för att vilja.. Kanske då.. HAHA!!

Jisses, jag behöver Johnny, han kan fixa min hjärna. De brukar han få göra:)

nu ska jag prova sova. Hoppas att jag kommer upp i tid i morgon.
Puss babes

Goood morgon!

Precis vaknat till liv lite. Fyfan, jag som trodde att jag skulle kunna vara pigg idag, men icke! Kom inte hem förrens 4.. eller de var kanske när jag somnade?
Jag har ingen aning. Roligt hade jag iallafall:) Träffade massa roliga människor, fick puss från främlingar, köpte cigg för 60 kr!! Så går de när man glömmer sina hemma. Sen brottades man lite med Johnny, fick ju göra de, födelsedags-brottning:) Hoppas att han hade de skoj iallafall:)

Nu ska jag ta på mig kläder, sen blir de iväg till gymmet. Känner inte alls för de, men jag måste. SKA BLI BIFF!! Hihi, nej de blir roligt, nu har man någon att träna med ibland också så de är nice:)

Bilder kommer sen.. Om jag kan hitta kameran?;)
Puss mina babes och tack för en rolig kväll:)

Tog lite bilder

Jag tog lite bilder från mosters blogg. Hihi var bara tvungen! De blev så fina:)
Syster<3

Bror<3

JAG!:O

Sen uppdatering

Men de är väl som vanligt;) Hihi, men jag skriver bara när jag känner för de, de ska absolut inte vara något tvång. Då blir de bara helt fel..

idag har jag varit duktigt! Varit i skolan HEEELA dagen och pluggat ganska fint. Sen stack jag och tränade. De var skönt som faan! Tränade mest ben och rumpa idag. Ska få världens snyggaste kropp!!:D

Nu ska jag se om vi har något gott att äta. Sen blir de nog en tidigt kväll för denna kvinnan!:) De känns nice.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE JOHNNY!!

Träna!

Gissa vad denna latmasken har gjort?! Börjat träna på gym! WOHO! Haha, eller ja, skrev in mig idag, börjar träna i morgon:)
Men de ska bli nice som fan. Behöver verkligen detta. Ska försöka hålla de också;) Annars får ni tvinga mig:)

Nu ska jag städa undan lite, äta något snabbt och sen HOPP i säng:)
Puss

blir så arg

Jävligt kul att ens inlägg inte syns..

Skola

Såja! Nu har jag precis kommit hem från skolan. De har varit en bra dag såhär långt:)
Matten gick riktigt bra! Jag kom långt! Så långt att jag gjorde läxan PLUS lite till:) De känns bra.
Förutom att jag har sån JÄVLA skoskav! De är sjukt! Köper ju aldrig skor, så jag hade glömt hur ont de gör med nya. Men fina är dem:D
Kom till skolan idag och såg att Malin hade EXAKT samma skor.. FAN! Haha, men de tyder väl bara på att hon har bra smak:)

Nu ska jag ta något snabbt att äta. Sen ska jag färga ögonbrynen för första gången. Jag hoppas bara att de sitter kvar där när jag är färdig;)
Sen blir de film som mamma rekomenderade. Nell. Någon som har sett den och vad tyckte ni?

Puss

Glad Morgon!

GOOD MORGON!:)

De var en Happy Caroline som vaknade idag. De känns NICE!
Mot skolan!:) Puss


RSS 2.0