Dåligt

Har inte skrivit något idag. Har mått så jävla kasst. usch, jag hatar när jag mår såhär.
Så jag kollar på G´s to Gents i sängen med datorn i mitt knä. Känner mig lite godissugen också.. men men jag skriver nog mer i morgon hoppas jag.

jag ljög!

I morse skrev jag om Tvspöket men där finns inget sånt spöke:P haha. De var inte bara min tv som flippade ut totalt. Jag tror att hela gården gjorde de. De håller på att fiffla med ledningarna(?) här borta så de var de som skojade till de.
Men de betyder fan inte att jag orkar ställa de till rätta igen. Jag vet var kanal 6 och MTV är, då är jag nöjd.

Satt barnvakt ikväll, vilket inte är så jävla ovanligt. Och jävlar va vi städade. Lyckades tillockmed få med mina syskon på de hela. Alla utom den älsta latmasken då. Han flickvän kom över så jag hade inte förväntat mig att han skulle hjälpa till. Inte för att jag hade förväntat mig de ändå. Tvättade golv och hela köret. Jag är så stolt;P haha

Snackade med mamma och micke igår om en kamera. Jag hade tänkt att jag skulle kanske kunna få deras gamla. MEEEN jag ska få en alldeles ny:D haha. De blir såklart en tidigt födelsedags present.. eftersom att jag fyller år i Juli. Men de är så jävla skönt. Vet inte riktigt när detta händer men jag säger till. Då jävlar kommer här upp foton hela tiden kan jag lova:) De ska bli så jävla skönt.
Nu kom jag p att jag måste skriva massa mail. eller nä, nu kom jag på att de behöver jag inte alls. haha shit jag är trött. Fast jag råkade somna innan idag i 2 timmar. jävligt illa. Men nu går jag inte runt som en zombie iallafall:)

tvspöket!

När jag vaknade idag hade tvspöket varit här. För då hade alla kanalerna bytats om. Så nu kan jag inte hitta någonting. Helt jävla värdelöst! Och jag orkar fan inte sitta och ändra tillbaka alla kanalerna igen! Jag hatar detta.
Hoppas inte att de var jag som gjort de i sömnen :P HAHA de skulle varit något.
Nu har jag iallafall ätit frukost. Müsli med jordgubbar och fil:) mumsigt värre.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Söka lite jobb kanske


Fläskläpp och pizza

Lekte med min lillasyster innan. Hon har precis blivit 2. Så vi busad3e och höll liv, då tog jag upp henne för att snurra henne(hon älskar de), fast hennes huvud var inte riktigt med så hon nockade min en sån jävel med huvudet rakt på läppen. Så nu sitter jag här med en enorm fläskläpp. Men de är väl okej eftersom att jag redan har ganska putiga läppar. Så de syns inte så mycke. Men de känns!
Nu sitter jag bara och väntar på att pizzorna ska komma. Är svinhungrig. Kollar på MTVs True life sålänge.

Regn

Sitter just nu i min säng och njuter. De regnar ute och de smattrar så mysigt på fönstret. Jag älskar när de regnar, de har jag alltid gjort. Bara sitta inne i mysiga kläder med ett varmt täcke och lyssna på regnet. Älskar de.

Kollar lite på tv också, min tv är alltid på:P Tittar på Mitt stora feta grekiska bröllop. Har stängt av ljudet så jag ska kunna höra regnet. Men den är ganska bra den filmen. Ibland önskar jag att jag också hade en jätte familj. Den lilla släckten jag har är inte många, men högljudda är vi iallafall så de är väl en början:)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag borde städa på mitt rum, jag tror att jag skulle må bättre av ett rent rum. Men jag orkar inte. Fan de måste göras.
/Cramer

28/3-09

Har precis städat och dammsugat där nere. De går jävligt snabbt när man lyssnar på Opera. Nice också. Började gillade de faktiskt. Opera är inte alls så illa som jag alltid tänkt.
Nu ska jag bara sitta här och ta de lungt. Skulle egentligen till Lulu, men sist jag var där fick jag en allergisk chock av alla katterna. Och nu är där två till. Så jag tror att jag står över.
Men de hade varit så mysigt att åka ut och grilla och ta en öl. Men men, vi får fixa de här någon dag tycker jag.

Hade en så sjuk dröm inatt. Jag drömde att några vänner till mig var jagade av en seriemördare och jag var den enda som visste hur han såg ut. Sen satt vi på en buss, men Matthias ville inte sitta bredvid mig:( Vi kom av vid någon Ica affär så gick jag och pratade med någon. Kommer inte ihåg vem. Sen vakande jag.
hmm..


London

Hittade en familj i London som verkar vara skitbra. Ska minsann skriva dit.

Sitter fortfarande i min sovtröja:D haha den är så mysig, jag vill aldrig ta av den!
Tänkte att jag skulle påbörja mitt brev nu. Jag skriver vidare sen.
/Cramer

Criminal Minds

Sitter och kollar på Criminal Minds. De är fan ett bra program, men jag saknar CIS.

Jävligt bra

From Hell va jävligt bra. Den var ganska självklar. Man visste nästan hur allt skulle sluta. Men de kanske är för att man vet hur historien går;P

Iallafall har jag tagit ut piercingen i tungan, bara för att känna. Jävlar var tungan känns lätt. Haha de känns som om att man skulle svälja den vilken sekund som helst ;)
Nu sitter jag bara och väntar på Innocent, vet inte hur länge jag orkar vänta dock.
 
Hahaha hittade Lejonkungen. Den ska jag minsann kolla på. Bästa filmen ever!:D

From Hell

Ska kolla på From Hell Ikväll. De är en film från 2001 med Johnny Depp. jag tror inte att jag är den enda som tycker att han är en av de sexigaste männen i världen;)
Den handlar iallafall om Jack The Ripper morden. Jag hoppas på att de är en bra film.
Sitter bara här och väntar på ett mail iallafall. Jag hatar att vänta.
Innocent hade något prov nu så honom kan jag inte heller snacka med. Han ska bli en doktor:) hihi

Min moster är där nere så jag undviker att gå ner förmycke. Bara en massa tjatande.
Kollar på filmen nu sen berättar jag hur den var :) Om de var något att se;)
/Cramer

mys

ooh vad jag vill mysa nu.

Då har man ätit också. haha jisses min blogg är tråkig. Men de kommer igång snart de lovar jag. Min kamera är snart klar och mina pengar kommer snart in. Då jävlar!
Saknar sommar

. . .

you have no friend in me


From G's to Gents

helt underbart roligt! HAHA!

WAAH! HAHAHA

aah jag dör av garv! Jag har tydligen en pojkvän i USA nu. Någon har tagit mina foton från någonstans och lagt upp dem på någon dejting sida. Och där har "jag" en pojkvän. Jag har inte hjärta att berätta för honom att de är jag på bilderna, inte den personen han pratat med. Men jag måste göra de:O haha jisses.

Internet kaos

Internetet har legat nere nu sen igår kväll. Så jävla segt.
Nu är de igång iallafall.
Ja, jag hade ju intervju idag, men nää. Där står jag och väntar utanför kvantum, och väntar och väntar. Men de kommer ingen. Jag gick upp kl 8 för att ha denhär intervjun kl 10. Stod och väntade i kylan en timme och ingen dök upp. Jag var så arg när jag gick hem. Hittade fel på allt och alla som jag gick förbi.
Sen komjag hem och hoppade ner i säng för att tycka lite synd om mig själv, men de gick inte att somna så jag satte mig och sökte jobb:) haha
Nu har jag iallafall precis ätit och ska snart iväg på dendär huxus puxus grejen. Och av någon anledning är jag nervös:S vafan. jag vill inte vara nervös. Hatar de! De är verkligen en jätte jobbig känsla.
Ohh jag tror jag ska skriva ner något jag ska skriva om sen när jag har mer tid:P skriver ner de så jag inte glömmer:D
/Cramer

Runs house

Kollar på Runs House på Mtv.com. De är riktigt roligt. Helt underbar familj. hihi.

Nu jävlar!

Haha ni jävlar kommer de igång. Har fått en kamera av mamma, den är gammal men vafan gör de :) Ska bara skaffa ett minneskort så kommer jag fota röven ur allting. Har saknat de.
Har en Arbetsintervju i morgon kl 10 också. De är bara på sommaren. Undra om jag får äta jordgubbarna jag ska sälja.
Jag älskar jordgubbar:D
Är så nervös just nu:) haha fast jag kommer inte att berätta varför. De är en hemlis:)

seg dag

usch, ännu en seg dag. Jag vet inte vad d eär för fel på mig, jag är ALLTID trött. Jag förstår inte de. Borde kanske gå och kolla mina värden.

Iallafall, Amandas katte har åkt ut på landet med massa andra kattkompisar, så nu kan jag vara där uppe utan att få en allergisk chock:) hehe
Resten av dagen som är kvar ska jag laga mat, städa och annat sån hushålls skoj. woho!
Kollade på Save the last dance för någon dag sen, så ikväll ska jag kolla på tvåan. Jag har inget emot uppföljare, men komigen de är ju inte ens samma skådisar i den. Jag ger den en chans iallafall.
Nu ska jag kolla runder på bloggar.
/Cramer

lång natt

Usch, satt uppe till halv 7 inatt, eller morse borde jag väl säga. Snackade med lite folk;)
Nu har jag iallafall kommit igång och hela köret. Åt precis tacopaj, de är så jävla gott.
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen sen så blir de att plocka undan lite här. Ska på en arbetsintervju på Tisdag. De är bara ett sommar jobb, men vafan de är alltid något. Sälja bär.. haha men som sagt de är bättre än ingenting:)
Jag vill ha en roligare sida. Denna jag har nu har jag haft i över ett år. Så tråkigt. Får kanske fixa de, vet bara inte hur man gör.

Var tog dagen vägen?!

Jisses, de gick snabbt. Klockan är redan halv 8. Fast jag har ju sett två filmer och 1 avsnitt av Scrubs. Men de gick snabbt. Längtar tills jag ska sova igen:D haha jag är så jävla lat.
Längtar tills de blir sommar så man kan vara bakis ute i solen istället:)
Borde städa här inne också, men de gör jag nog senare. Inatt kanske, funkar bättre att städa på natten om man inte kan sova.

vilken kväll!

Vaknade precis. De är så skönt att sova länge. Hela familjen var borta när jag vaknade.. hmm undra var alla är.
Nu sitter jag i sängen med datorn i mitt knä.
Men vilken kväll de var igår! haha helt jävla sjukt var de. Jag hade riktigt skoj. Vi gick först till L men där stannade vi bara i 5 min, sen drog vi vidare till en kompis till dem. Dit öste de in folk, massor faktiskt. Men för att vara ärlig så stannade vi inte där så länge heller. Bara en timme eller så. Sen ringde Amandas mamma så då stack vi ner till Gästgivaren. Och DÄR var sjuuukt mycke folk! De var helt galet, och alla man kände var där. Jag som hade glömt alla. Nästan:)
Sen stack vi då till en annan klubb. Var lite nervös för att gå dit, men de var de roligaste jag gjort på länge, verkligen.
Träffade så många gamla kompisar så de var helt sjukt, vilken jävla nostalig. Alla var jävligt trevliga och jag går gärna dit igen, utan tvekan:)

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Är lite sugen på att gå ner och handla något gott, men då måstte jag gå ut. De orkar inte mitt huvud:P haha. Är verkligen inte van vid att dricka längre.
Nu ska jag bara hitta en film att kolla på, ska dega heeelaa dagen, tror jag.  Förmodligen:) Nu blev filmen färdig.
Lägger upp bilder när Amanda har vaknat:)
/Cramer

utgång

Idag blir de fest. Jepp:) Känner mig jävligt pepp för en gångs skull. De ska bli jävligt skoj.
Vet inte vad jag ska ha på mig bara.. Fan jag har så lite kläder man går ut i. Hela min garderob är full av linnen och mjukisbyxor! Haha jag tror jag får införskaffa lite finare kläder. Men idag blir de förmodligen mörka jeans och min nya wonderwoman t-shirt. Den är så fin så fin:) Ska se om jag kan ta ett foto på de sen. Om jag hittar mammas kamera. Annars kommer de foton i morgon. Och sminka mig också, fan jag har inte sminkat mig på flera månader mer än mascara. Haha. Håller tummarna på att de blir en bra kväll iallafall:)


Smärta!

Köpte en epilator på Gekås när vi va där förra veckan. de är en rakapparat som rycker ut hårstråna från roten. tänkte att jag skulle prova den idag, och de gjorde jag. fyfaan vad de gör ont! Hade jag kunnat skrika så hade hela Eslöv hört de. Men barnen sover där nere, mamma också för den delen:P
De var hemskt. De lilla jag faktiskt kunde bli av med på benen, där är de jätte mjukt, så jag tror absolut att benen blir hårlösa. Men till vilket pris?
Ska iallafall prova den i morgon också när ingen är hemma:) haha
Nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag hoppa i säng.
Sov gott
/cramer

yahoo

Av någon anledning så skaffade jag mig precis yahoo. haha fråga mig inte varför. Men de kändes lite tufft.
de är bara att fråga om ni vill ha den:P hahaha

okej, annars har dagen gått. Och vädret har varit underbart. Har suttit ute i solen nästan hela dagen. Hoppas verkligen de blir lika fint i morgon. Nu är jag riktigt sugen på choklad! eller godsaker bara helt enkelt:)
Imorgon ska jag fan asa min röv och göra något vettigt, eller iallafall komma utanför denna underbara håla jag bor i:P
Ska gå och läsa en stund nu. FAN jag missade efterlyst!


Påven

jaha.. då var de dags igen för denna gamla trångsynta påven att komma med idioti.
Nu tycker han att utdelning av kondomer i Afrika ska stoppas. För att de uppmuntrar till sex. Jisses.
Jag kan inte ens med ord förklara hur korkat detta är. De är en kontinent där miljoner människor dör av HIV/aids. Där folk faktiskt inte vet ett smack om sex, eller rättare sagt säker sex
 Påvens "etik" kostar liv.
De är ju tragiskt att kyrkan försvårar HIV bekämpningen.
Jag kan förstå att man har gamla värderingar, absolut. Men att faktiskt vara så trångsynt att man inte förstår hur utbrett smittan är och att den måste bekämpas?

Sooool!

Då vaknar man upp i morse och solen skiner och de är flera sex grader ute! Satt där ute i min sovtröja i säkert 30 min och bara njöt! woow!
Nu ska jag ta på mig kläder, äta frukost och sen ska jag gå ut och njuta ännu mer av vädret. Är så glad!
/Cramer

sängtänkande

Igår låg jag och tänkte på en gammal vänskap. En vänskap jag saknar otroligt mycke. Jag kommer ihåg hur vi alltid hade något att prata om. Vi kunde gå runt i timmar och bara prata om allt. Verkligen ALLT. De finns ingen människa som känner mig så bra som denna personen. Eller nu har de ju gått några år sen vi pratade och de har hänt mycke saker. Men igår låg jag och tänkte hur mycke jag saknade att ha denhär tilliten till en människa.
Jag saknar att gå ute i timmar och prata och lyssna. Vi kunde sitta och skratta åt ingenting. Vi upplevde så mycke ihop.


Tider.

Arbetsförmedlingen idag, yes!..

Varje gång jag tänker att folk inte förvånar mig längre så får man reda på något som förvånar en mer än någonsin. Hade ett samtal med en vän idag om detta. Ska verkligen inte gå in på namn eller något i den stilen, men idag blev jag rädd. Riktigt rädd för vad människor gör. Farliga grejor.
Sånt som inte kommer till ytan, de som inte finns i statistiken. Hur mycke som missas av folk. Hur vanligt de är. Och hur jävla nära de faktiskt är. 

Önskar att jag kunde skriva mer, men jag känner att jag hade gett mig ut på farligt vatten om jag hade gjort de.
Kan inte få bliderna ut ur mitt huvud..

Musik

Orishas - El Kilo

uttråkad till max

usch usch, jag vet inte vad jag ska göra. Städa kanske, men fan jag vet inte. Är så rastlös men jag vill egentligen inte göra något. Har varit på min egna lilla avgiftning i helgen. Har druckit så mycke redbull och hustlers att mitt hjärta började slå i otakt vilket INTE är bra. Så de enda jag har druckit i helgen är vatten. Ätit har jag ju också gjort såklart. Men jag ska nog vara försiktigt med energidryckerna ett tag framöver;)

Sitter förövrigt fortfarande i min stora sovtröja, den är så jävla mysig! hehe. Vill krypa ner under täcket med massa gotterier och kolla på någon skoj serie.
Let me know if you now a good one.

inget vettigt alls

Nej, jag har verkligen inget att skriva.
Mickes föräldrar är här, men de åker i morgon. Hela lägenheten luktar rök. Så är de varje gång vår danska sida kommer över. då jävlar ska vi inte röka ute inte :P hehe men de är lugnt.
Har drömt mig bort till sommaren hela dagen, kan inte förklara hur mycke jag längtar!
Nu ska jag nog se en film. Ska komma på något mer att skriva sen:) haha

Musik och hustler

Underbart på morgonen, musik och en energi dryck:) WO!
Vaknade ganska tidigt idag och de är inte lika jobbigt som de brukade va :) De känns jävligt fint.
Lillebror är sjuk idag stackare:/
Idag blir de antingen hem till Ida och vara social, eller så blir de att ta de lugnt. Snön har börjat smälta bort igen vilket är nice! Stod där ute i morse och de är ju inte ens kallt! haha.
Kollade bara på halva filmen igår, så låååångtråkig! Men jag måste se färdigt den :P damp!
Jag gör de nu.. efter att jag har städat lite bara ;)


SÅ UNDERBARA SKOR!

så underbara skor jag hittade på halens hemsida! JÄVLAR! JAG VILL HA !

http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=039606&mid=19&sort=1&dir=0

Perfekta!

Klar för dagen

Då var allt klart för dagen. Har gjort en massa idag. Eller ja, efter kl 2 gjorde jag mycke ;)
Gick till tandläkaren med min lillasyster, de är så skoj att träffa henne. Hon är så söt, önskar att vi träffades varje dag. Efter de gick jag en lång runda för att sortera alla mina tankar. de är så skönt att bara vara ute och gå. Sen kom jag hem och städade, lagade mat och massade mina två andra syskon. Städade lite till, småsyskon har en tendens att slänga fram ALLA leksaker de har överallt. hehe.

Nu ska jag iallafall kolla på Driving miss daisy. Har aldrig sett den så jag får ju göra de =P Sen ska jag hoppa i säng.
Imorgon blir de nog till Ida och umgås med massa folk. Ska bli väldigt skoj =)
De har börjat snöa igen.. FAN!
Godnatt puss

GALET!

Kollar på Tyra show på tv nu och de handlar om små flickor på 12-13 år som är gravida eller försöker att bli gravida! De är ju helt jävla sjukt! Skriver mer om de sen, ska kolla mer.

10/3-09

Kom hem från "kursen" för ett tag sen. Har inte orkat skriva förrens nu bara.
De var faktiskt jävligt intressant och spännande. Man blev shockad ett par gånger också. De har såklart med de övernaturliga och healing att göra. Och mycke mer. Den första övningen var att man skulle skriva sitt namn på en lapp sen vika ihop den, lägga den i en påse, sen fick alla ta en lapp. Ingen visste vilket namn de fick, sen skulle man gnugga sina händer och lägga pappers biten mellan händerna ( utan att ha kollat på den såklart) och blunda. Sen skulle man skriva ner de första man såg eller kände. De var faktiskt jätte konstigt, lite spännande för att de flestas stämde. Mamma fick mitt namn och hon tyckte grejorna hon fick upp i huvudet var ganska jobbiga. Men sakerna stämde faktiskt på mig. Hon kunde inte hålla tårarna inne.
Ibland tycker jag synd om min mamma. Men jag kan ju verkligen säga att de fick oss att bli lite närmre varandra. Iallafall för tillfället. Vi ska dit nästa Tisdag också, då skulle de nog handla om healing tror jag. Jävligt spännande. Men man ska nog tro på de annars hade de inte varit något alls.
De var mycke om "kraften inom dig själv". Hihi vad töntigt de lät. Men varför inte. Jag menar om de är acceptabelt att förlita sig helt på Gud och hans hjälp och få styrka genom honom varför är de inte accepterat att förlita sig på hjälpen och styrkan du själv har? Och de var mycke de de handlade om idag. Att man faktiskt sitter på mycke styrka oavsätt om man tror de eller inte. Och får nu chansen någon gång att gå på något sånthär så tycker jag att ni ska prova. verkligen =)


trolleri trollera

Precis kommit ut ur duschen och mormor kom precis.
Mamma jag och mormor ska på någon grej ikväll med massa andar och spöken och spådom. Jag har ingen aning vad jag ska förvänta mig ,men de är lite spännande. =)
Kommer såklart berätta vad de var när jag kommit hem. Hihi hoppas inte de är för läskiga saker för jag vill gärna kunna sova inatt också =P Nu tänkte jag gå neroch leka med min söta lillasyster, hon börjar bli så stor. och kaxig:O haha

Solglasögon freak!

igår va jag hos lulu och bara tog de lungt. de var nice som fan. O

För jag är lycklig FÖR JAG ÄR LYCKLIG!

haha=) jag är så jävla glad. De va inte ens mörkt kl 8! Man känner verkligen att vi börjar gå mot Vår och sommar. Och de är så jävla skönt! Gick till Netto och skulle handla och log hela vägen. De var så skönt. Allting bara lättade från mina axlar och ingenting kändes egentligen jobbigt längre. Kan inte sluta le!=)

Inga bilder idag

Jag lägger INTE upp bilderna idag. Hinner inte, Lulu kommer snart och hämtar mig, sen ska vi hem till henne och kolla på film och äta morötter och dippa. Snacka skit såklart;)
Skulle egetligen ut med Helena och några andra tjejer, men icke. Så jävla störande. Men de är som de alltid har varit. Stackars henne säger jag bara.
Men men, nu ska jag iallafall samla ihop mina saker och så. Sover förmodligen där eftersom att hon bor på landet. Ska se om vi inte kan ta lite bilder eftersom hon har en kamera. JAG VILL HA EN KAMERA!
Okej, två bilder då=)

SOVA!

NU är jag trött. Hela min kropp skriker verkligen efter sömn.
Har handlat massor idag. Kommer lägga upp några bilder imorgon för jag orkar inte nu=)
men annars har allt varit bra. Hela dagen faktiskt.
Tänkte hoppa i min nya sovtröja i storlek XXXL och kolla på en film tills jag somnar. Vilket kommer att gå snabbt =)
Puss

Wobelliwobb!

Nu är de kväll. Arbetsförmedlingen var inte så tuff som jag trodde att den skulle vara. Bara att sitta och lyssna på massa tanter som berättade hur underbart de var att jobba på ålderdomshem (HU?!). Men de varade som vanligt inte så länge som de skulle så de var skönt. Hittade ju Kim där uppe också! hihi. Honom har jag inte sett på evigheter. Så jävla skoj och glad att vi fortfarande kan prata likadant som vi gjorde förr. Vi bestämde att vi skulle träffas någon dag iallafall. har saknat honom lite, men säg inget;)
Annat kan jag ju säga att mini vårrullar är INTE en hit. Fyfan, mår fortfarande illa!
Imorgon blir de Ullared med mamma och micke. WOO!=) De behövs VERKLIGEN!
Fast jag tycker inte alls om att åka bli. Tycker att de är jätte jobbigt och får ångest. Jag får ta de som en kvinna så kommer de att lösa sig. Usch.

Wacka!

Åååh, arbetsförmedlingen i 3 timmar. jippi! menmen, ska väl ta bussen snart, vill verkligen inte. Försöker hitta på en undanflykt men då får jag bara dåligt samvete, så jag får väl asa mig upp där.
Imorgon ska vi iallafall iväg, jag, mamma och micke. woo. handla!=)
Nu ska jag gå och ta på mig. Wish me luck.

hela dagen avklarad

Så, då har jag gjort allt som skulle göras idag.
Robin och helena åkte precis hem. Nu ska jag bara ta de lugnt.
Kollade faktiskt på DHW, POW! fan va spännande! hihi längtar till nästa tisdag=)

BUH!

Ibland skrämmer jag mig själv. Just nu känner jag för att faktiskt städa, för att de är ganska mysigt! WHAT!? haha. iallafall, tror jag ska göra de.
Sen ska jag pyssla om mig själv, efter all känslomässig kaos jag har gått igenom så förtjänar jag de!
Ska låna mammas kamera så jag kan ta lite nya bilder, de är så tråkigt att sitta och titta på samma gamla bilder hela tiden.
Nu ska jag börja städa, sen ska jag ut och springa en runda, sen så gäller de att skämma bort sig =) woo!
Pusspuss!


Bussförarjävel!

FAN va arg jag var idag när jag skulle åka hem från stan med min lillebror. För tydligen så är de DERAS ansvar om jag vill åka med min lillebror, inte mitt ansvar för att jag åker på barn. jag är förhelvete snart 20 och kan inte åka buss med min bror ?!
Vi stod och skrek på varandra och kön bara växte, men de skiter jag fullständigt i. jävla idiot. AAAH!
Sitter och kollar på massa skolor,stipendier,kostnade, jisses de är mycke. Vill inte berätta förmycke för då kommer de verkligen inte att hända. Men jag håller tummarna så hårt. 

Veckans låt

Pink - Sober
Helt underbar!

01/03-09

sitter här på rummet och är as trött men kan inte sova alls. Jag är så trött att Di leva faktiskt inte är helt hemsk att lyssna på:S jävlar, vad har hänt =P haha
Har ätit massa tårta och gott idag med släkten och kollat på melodifestivalen. DE är inget att rekomendera kan jag ju säga. ALLA pratar i mun på varandra så man hör aldrig låtarna=P haha. Sen är de kvinnorna mot männen, kvinnorna och männen mot robin. HAHA
De blev lite hetsiga samtal också, mest mellan mig och mormor. Hon tänker inte innan hon slänger ur sig saker, och jag har alltid en snygg comeback mot allt. hihi hon blev så arg. kan hon gott ha.
Nästa helg blir de en tjejkväll ute i förhoppningsvis Malmö. Ut och dansa, de är precis vad jag behöver.
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på någon spännande film.
btw, jag vet att några som läst min blogg har varit oroliga för att jag inte mått bra, jag kan försäkra er om att jag börja må mycke bättre =) De börjar lätta lite om hjärtat.
Puss

RSS 2.0