shit!

Jag har velat uppdatera hela dagen, men de har gått så fruktansvärt sakta! Fastnar hela tiden och jävlats med mig hela dagen. Men nu så funkar de som de ska igen:) hihi wo!

Nu har jag städat mitt rum lite, hittade inte de svarta säckarna (idag heller), så jag får väl rensa ut i morgon och se om jag kan tigga till mig lite påsar;) Glömde dammsuga också, moster marian med familj va här innan, så jag skyller på de:P Men i morgon måste jag göra de. Tror att allt damm håller på att förvandlas till levande ting snart. Illa.

Nu ska jag iallafall snart hoppa i säng, kanske kolla på en film först?.. Nej, jag orkar verkligen inte.

God natt och sov gott. Ska försöka uppdatera lite mer i morgon:) Puss

Oj, jag är ju riktigt värdelös på att uppdatera!

Hoppas de blir ändring. hihi.

Nu har jag iallafall varit uppe ett tag. Ska gå ner och se vad de finns att äta. Sen ska jag storstäda mitt rum. De blir att slänga massa skit som ligger här undangömt, saker man inte använder. Jag är en sån jävla samlare, jag tänker alltid "men jag kommer kanske använda den någon gång". Vilket man väldigt sällan gör ändå. Så nu ska de slängas. Hitta de stora svarta sopsäckarna också, de har en förmåga att springa iväg och gömma sig i detta huset;)

Sen ikväll vill jag hitta en snygg design till min blogg. Är ganska trött på denna rosa jag har.  Jag är inte väldigt rosa av mig, oftast inte iallafall;)

puss



Jag vill ha tillbaks mitt mörka hår!


sen

Skriver sen, är ganska seg just nu. Puss

. . . . .

http://www.freestreet.se/?r=7527

Goood Morgon!

typ, har varit vaken ett tag. Men jag är ingen person som sätter mig framför datorn direkt när jag öppnat ögonen.

Iallafall, inatt hade jag massa konstiga mardrömmar. Kanske inte direkt läskiga, bara jobbiga. Men också helt skruvade. hmm, ska fundera på dem ett tag. hehe.

Nu ska jag gå och ta på mig kläder och lite så. Komma på vad jag ska göra idag.

Ett tag sen

Hej hallå!

Har inte skrivit på ett par dagar nu. De har hänt en massa så jag har faktiskt inte tänkt på de.
Fast jag får inte berätta om allt som har hänt;P haha, spännande.

Idag ska jag bara vara hemma iallfall, städa och så. De behövs verkligen!.. Idag mår jag bra

Tosselilla

Idag har vi varti på Tosselilla hela dagen med familjen. Jätte skoj hade vi, tog massor av bilder, men jag ska ta ett varmt bad nu så de kommer senare. Puss

ute

Ute med Matthias!

Bättre idag

Idag är de absolut bättre med huvudet. Känner inget alls, så de är bra.

Nu verkar de som om att vi har någon släktträff där nere. Massa människor. Men de gör inget, jag har ett rum jag gömmer mig i:D haha.

Sitter bara här och snackar med massa människor, vill verkligen hitta på något idag/i helgen. De va verkligen jätte längesen så.


ingen rubrik

Jag har inte skrivit på 2 dagar nu. Har haft så fruktansvärt ont i huvudet i 2 dagar. Riktigt jobbigt.
Vaknade idag med en jätte baksmälla fast jag inte druckigt en droppe. De kändes lite underligt kan jag ju säga. Hela min kropp känns som om jag är 90 år gammal. Hoppas huvudvärken går över tills i morgon. Jag står inte ut mer!

Skola?!

Shit, ska Caroline börja skola igen?! Jisses, vi får se.
Imorgon kommer Lulu och hämtar mig så kör vi upp till Komvux på ett informationsmöte. Ska upp tidigt så jag tänkte gå och lägga mig snart.
Är faktiskt ganska nervös, även on de bara är massa info. De är en skola, de gör mig alltid nervös och har alltid gjort. Hoppas de går bra. Får se om de har några kurser jag kan läsa kanske.

Kommer kännas konstigt om jag börjar skolan igen. Men de behövs, verkligen. Och mamma är super glad. Hon tror förmodligen att jag börjar i morgon, hihi.

Vi får se hur de går. Puss

Extrem!


Orka?!

jag vill färga håret NU! Är så trött på detta blonda, vill tillbaks till svart!

Underbara!


Helt underbart snygga skor. Vill ha!

Marilyn Manson


Läs!

Färdig läst

Nu har jag läst ut boken. De tog bara 2 dagar. För att den var JÄTTE  BRA! De är en bok skriven av Marilyn manson. Den handlar om hans liv som barn sen enda till han blev känd. Riktigt bra va de faktiskt. Kunde inte slita mig. Den långa vägen ut ur helvetet heter de. Kan varmt rekomendera den. Han har humor kan jag ju berätta:)

Nu sitter jag i sängen med datorn i mitt knä. Har kommit på att jag skriver alltid bättre när jag sitter i sängen istället för vid skrivbordet. Jag kanske bara ska sitta här i fortsättningen. :) Fast då hade jag iochförsig aldrig lämnat sängen:) hihi.

Idag snackade jag också med Björn. En kompis till.. alla? hehe, iallafall. Hörde om han kunde skaffa jobb till mig och de hoppas jag verkligen på. Vill ha en inkomst så jag kan flytta. Älskar mig familj, men jag vill bo själv känner jag. Är redo för de nu. Fast de skulle vara härligt att bo hemma alltid? Njaa, kanske inte alltid. Bara lite;)

Nu sitter jag här och är riktigt uttråkad. Jag vill åka till Bakken, Tivoli eller liseberg! Fan va roligt de hade varit!

VARFÖR KAN JAG ALDRIG LÄGGA UPP BILDER?! Fuck blogg.se!

Grattis!

Grattis Lillebror. Han fyller 18 stora år idag:) haha kan inte fatta de. Men de är sant.

God kväll!

Idag har jag spenderat hela dagen i sängen med en bra bok. Fastnade direkt och kunde inte släppa den ifrån mig förrens någon timme sen. Ska snart tillbaka in i böckernas värld. Men jag kände att jag började bli lite smått galen av att stirra in i en bok så nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker te:) Gottigott.

Funderar också på om man kanske skulle kolla på en film. Fick hem Ali och The hurricane idag. Två filmer om boxning. MUMS! Något som ni inte vet är att för ett tag sen var jag tillsammans med en som älskade MMA och olika fighting sporter, och enda sen dess har jag också fastnat helt:P Kan man kanske inte tro men så är de :)


Tillbaka till mitt te och musik:)
Puss

hemma igen

Då är vi hemma igen. Vi skulle egentligen stannat tills på söndag men batteriet i husvagnen small och börja de läcka giftig gas, så vi åkte hem:P

Är iallafall väldigt solbränd kan jag ju berätta. Hela mitt ansikte är jätte varmt och rött. De är hela kroppen förresten:) haha, jag lyckas alltid att bränna mig. Så jävla otur.

Nu sitter jag här och har ingenting att göra. Känner inte för att göra något alls. Är på så dåligt humör just nu.. Vill bara ta mitt pick och pack sen bara dra.

En bra film kanske ?

Semester..

.. Med husvagn! Vi åker förmodligen ikväll så jag får väl börja packa snart:)
men hur fan ska jag överleva utan min musik!? Jag har ju ingen mp3 eller nåt. Detta är en prövning;) Haha, lite iallafall.

Ska börja packa nu.

Utan titel

0-433de4f4c149c8b2c44ba5fdcfc867e3.png

Kolla varifrån!


RSS 2.0