God Kväll!

Hallå!

Sitter här och är verkligen redo för sängen. Fast de har jag varit sen kl 6:)

Idag va vi och firade morfar som har fyllat 60! Fick god man och tårta. Som vanligt, precis som alltid. Men så är de:)

ooh, jag hoppar i säng nu för jag orkar inte sitta uppe längre! haha

Puss


oj oj oj!

SHIT! Har de gått en vecka redan?! Fan jag har missat tiden helt och inte uppdaterat ett skit på en vecka. oj!
Jag vet inte riktigt var tiden blev av egentligen.

Ikväll är de lördag. Och jag sitter bara hemma. Tycker att alla har blivit så sega! Så jag får väl stanna inne jag med:P haha, eller så går jag ut själv. Vi får se helt enkelt.


Detta är iallafall en ganska rolig låt. man blir väldigt glad av den:) Så den bjuder jag på tills jag kommer på något att skriva:)
Puss

Malmö!

Precis gjort mig iordning. Ska till malmö ikväll med Amanda och lite andra. Blir jätte skoj. De var längesen jag var utanför Eslöv så de blir härligt:)

Nu ska jag bara äta något sen drar jag till Amanda:)
Puss


uttråkad

Sitter här och lyssnar på Tyrone Davis. Riktigt grym. Tyvärr kunde jag inte hitta min favoritlåt på youtube. Den heter iallafall Down Home Blues. Skön som fan.

Annars har helgen bara rullat på. Inte hänt något speciellt. Tänkte måla lite nagellack på naglarna. Kolla lite på Sex and the city och bara ta de lugnt. Sortera i mina låtor, om jag orkar.. Nej de orkar jag inte. hehe.


Ingen kondis här inte!

Jag behöver verkligen börja träna. Har precis varit ute och sprungit med Bella. Fyfan säger jag bara. Haha, helt sjukt. Efter typ 50 meter ville jag lägga mig ner på marken och dö!
De är verkligen dags att träna. Pinsamt!

Nu sitter jag och försöker hämta lite luft och kollar på tv. Borde ta tvätten också, men jag orkar verkligen inte. Familjen kommer hem snart och de är mycke lättare att göra de när man är själv hela dagen. Eller flera dagar för då kan man dra ut de sådär härligt:D haha

Sökt en massa jobb idag också. Kan ju säga att där finns sjukligt mycke lärarjobb!

Jag är godissugen!

Dilemma

Jisses, hur ska jag klara detta. kl 9 börjar Idol OCH Efterlyst! fanfanfan! Jag vill inte missa folk som gör bort sig i Idol, men jag missar ALDRIG Efterlyst, de är ju min favorit. Jag vet inte vad jag ska göra!:P

Annars så har de varit en ganska lugn dag. Samma som igår faktiskt. Undra när fan jag ska hitta på något skoj:P haha.

Puss

Idol

Nu ska jag bara städa undan de sista på rummet, sen ska jag nog hoppa in i duschen lite snabbt. Sen är de IDOL! haha love it!
Fast de är bara uttagningarna man kollar på, resten kan ju kvitta;) De finns nog inget som är så roligt som att kolla på folk som gör bort sig, de bästa är när de verkligen inte förstår de heller:D haha, fast jag ska väl inte vara så stöddig, jag kan inte heller sjung, alltså gör jag inte de! De har förmodligen ingen familj som ber dem att vara tysta såfort de börjar sjunga. tur för mig så har jag de:)


upp och hoppa

Idag var jag uppe halv 7, mamma skulle på möte så jag fick lämna och hämta barnen. Nu är de iallafall hämtade och allt är i ordning.

Emilia sitter ute i köket och leker med Bella. Jag själv sitter och kollar på Tyra Banks Show. Riktigt bra program tycker jag. Just nu handlar de om tonåringar som väntar barn. Stackars tjejer. Är de verkligen så att unga människor tror att om man skaffar barn så stannar killen hos en och allting blir bra? Faktiskt ganska skrämmande.





Men Tyra ställer inga tönt frågor, hon undrar precis som jag. "Hur tänkte du att de skulle gå bättre med ett barn i ditt förhållande. De är inte direkt något du kan lämna tillbaka när de inte blev som du tänkt. Idioti att skaffa barn innan man är vuxen och kan ta hand om ett barn på alla sätt och vis. Och att man skaffar de av rätt andledningar. Inte för att hålla kvar killen."


God morgon!

just nu har jag precis varit ute med bella och gått en liten runda. Nu springer hon runder här och dampar. haha!

Känner mig lite slö idag. Kollar på Americas next top model. De är gamla avsnitt. Men de är ganska bra så jag kollar ändå:) Annars har jag inte något planerat idag. Som sagt, känner mig inte alls på topp idag så jag tar de lungt idag. Hoppas inte att jag håller på att bli sjuk! SVININFLUENSAN!;) hehe, nja, inte då.

Puss


ett tag sen

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Har ingen vidare lust att skriva just nu heller. Min kusin sitter och stirrar.
Ikväll ska jag börjar uppdatera oftare:)

Puss

Mys


<3

Middag

Nu sitter jag här och väntar på middag. Kollar runder på massa tatueringar, roliga sånna. De är helt sjukt vad folk väljer att tatuera på sin kropp! haha.

Ikväll ska jag måla mina läsnaglar och sätta lite diamanter på dem. Lite pyssel.

Nu är jag alldeles för hungrig för att skriva. Puss


Harry potter

Nu ligger jag i soffan och kollar på Harry Potter med lillebror. Vi tycker båda om alla de fimerna, så vi passar på nu när vi är själva hemma. Med Bella också såklart:)


uppe tidigt

idag gick jag upp halv 9, skulle ringa några samtal. Eller jag, halv 9 kanske inte är tidigt, men nästan. För mig är de iallafall.

Nu har jag iallafall kommit ut ur duschen, så jävla skönt. Det är faktiskt första gången på lääänge jag har kunnat duscha på morgonen. Jag kommer ihåg för bara något år sen så kunde jag inte de alls. Jag brukade svimma i duschen eller badkaret på morgonen. Riktigt jobbigt. Jag vet att de låter konstigt som fan. Men så är de.

Nu ska jag iallafall föna håret och lite så. Puss

Pannkakor

Usch, nu har vi ätit middag. Pannkakor blev de. De är ju inte riktigt min favorit, äter man en, sen är man så mätt. Usch!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Ska väl se om jag kan dra med någon ut och gå en runda senare. Gillar att promenera, fast de är aldrig någon som vill gå med mig:(

God morgon!

God morgon!

Nu sitter jag här i soffan och är hundvakt. Inga större problem, hon är ganska lugn. lilla bella..

Har varit vaken ett tag nu, kanske bäst så. Då kan jag iallafall sova i natt. Men de är JÄTTE JOBBIGT när man blir telefon trakasserad kl 8 på morgonen... MAMMA! hihi.
Han hunnit med lite städande här hemma också, varit nere och handlat och slängt sopor också. Vad ska jag göra med resten av dagen liksom? Är man arbetslös och har varit de så länge som jag så drar man ut alla sysslor på en helt dag så att man har något att göra hela dagen. Men nu har jag ju gjort allt på morgonen. Meeen de kommer förmodligen mer.. :)

Nu ska jag kolla runder på nyheter. Puss

RSS 2.0