Valborg

Hej hej hallå!! Valborg idag! Peppade?! Mycke lite.. Ska ner och kolla på elden sen, thats it. Har. Aldrig gillat alla dessa "högtider", känns bara som att man MÅSTE supa skallen av sig för att ha en bra kväll som man kan snacka om.. Själv ska jag ta de lugnt med mannen och Stoffe :) mycke bättre.

Dag 2

Okej, dehär är ju intressant.. NOT!!! Fy fan va jag bara vill ta en cigg! Fast egentligen är de inte så fruktansvärt jobbigt, de jobbigaste är min yrsel, illamåendet och "kramperna" i magen som strålar ut. Lite som när man fryser..ja, de hade inte suttit fel med en härlig cigg.. De hade de inte, fast mest egentligen bara för sakens skull, och abstinensen såklart. Försöker att få i mig lite att äta också, inte de lättaste när man mår så illa..fuck jag fryser också! Snackade med 1177 en halvtimme också precis, otroligt skönt att få prata av sig om ångesten och hela den grejen, hon var ju såklart väldigt glad att jag skulle sluta röka;) men de måste hon nog vara om man jobbar så.. Fan, de värsta med att skriva på ipaden är att varje gång jag hoppar ner en rad så synd inte de när jag laddar upp inlägget, så de ser så jävla mycke ut fast att de inte är de, eller jo, de är de, men de är lite lättare när man har lite space mellan raderna :) Nu ska jag mysa med lilla Bella, FAN VA JAG FRYSER!!!!

nattbesök på akuten

Inatt var verkligen rolig natt.. Fick sätta mig i en taxi till akuten efter som att min mage började krampa som fan och jag var yr. Lika yr som på en mega fylla, svinjobbigt.
Min lilla man låg och sov så jag ville inte väcka honom, men hn vaknar bara man andas lite högt, men han stannade kvaroch sov på mina order.
Kom in där och fick ge lite blod och så. Äcklig nål i armen heela natten, ooh jag hatar nålar!
Kom in vid halv 3, fick åka hem igen 8 i morse:) Då låg min lilla man förtfarande i sängen och sov:) Han är så söt.
Tog ett glas yoggi, berättade för Jimmi vad som hade hänt, vad som blivit sagt, och hur jag kände.
Sen somnade jag bredvid honom. Han stannade hemma från solan, men de förstår jag:) De är inte lätt att vara min pojkvän, de krävs tålamod;)
Och i allt detta.. hade jag gjort nästan vad som helst för en cigg! Men jag har hållt mig! Är yr som fan för de också, lite som en nikokick när de ska ut ur kroppen. låter de normal?! hah jag har ingen aning:)

nu SKA jag bli rökfri!

Jag MÅSTE för min psykiska och såklart fysiska hälsa blir rökfri! Idag har jag varit utan cigg. Känner mig yr som FAN, riktigt jobbigt. Nästan som att jag är svinfull, och jag gillar ju inte ens att bli full!! jisses..
Kommer jag kunna sluta denna gången? (gång nr:78927203) Nja. förmodligen inte, men jag kan ju inte lika gärna bara ge upp?! Och härlig ångest ocg yrhet innan dess också. Ja jag känner att de varit en bra jävla dag! not..
Nu ska jag se om jag får lite kärlek av min man! :)


God dagens normala människor!

Hallå hej. Idag har verkligen varit en av de jobbigaste dagarna på länge, har knappt kunnat ta mig ur sängen, har bara känt att jag ska ramla ihop.. Riktigt jääävla jobbigt! Så fort man tror att man vant sig vid hur ångesten spökar, så kommer de nya sätt den uttrycker sig på. De värsta är att de drabbar folk runt mig, DE är jobbigt, vill bara att de ska få ha mig som den jag är på riktigt, inte denna störda versionen.. Iallafall, nu är jag hemma hos mamma, ska till doktorn i morgon..igen.. De där roligt! Not.. Bredvid mig sitter mina små söta troll Elias och Emilia:) Elias vill nog ha ipaden så att han kan kolla på Eric saade;) De är hans stora idol, han ska bli som honom och M J när han blir stor, de tycker storasyster om:) Nu ska jag pussa lite så dem sen sova, behöver sova. Hoppas att de blir fler uttdateringar när jag mår bättre, är så satans trött på att skriva om massa negativa grejer.. Pussar och kramar på er alla och va rädda om er<3

“Everything will be okay in the end, If it’s not okay, it is not the end.”


. . .

"Cause I hate you, do you hate me. Good, cause you'r so f****** beautiful when you'r angry"


lämnar er med ett skratt





Tills på fredag:)

Mammas iPad

Sitter Höör med mammas iPad, måste fan skaffa mig en sån! Annars har de varit ytterligare en pain in the ass dag.. Gick till skolan, men han knappt innanför dörrarna innan jag kände paniken komma. Lilla älsklingen mår inte så bra heller just nu, hoppas att han mår bättre efter en veckas vila:) Gillar nallen:) Annars då? Jag biter ihop, försöker hitta de små glimtarna i dagen, vilket inte är de lättaste.. Men jag biter ihop. Och tack för alla otroligt varma ord förrigår, värmer mitt hjärta ni alla fina<3

I feel the pressure in my chest all i want is to live a life like everyone else.

Precis orkar dra min stora röv upp ur sängen och mot tvättstugan. De är verkligen dags att tvätta.. Orkar inte egentligen. Vill bara ligga kar i sängen tills allt är bättre.. Vet att de inte funkar så, men I really wish it was..
Inga cigg heller. Står i ett dilemma här, vill sluta röka, men samtidigt vill jag inte sluta. De är ju fan min trygghet! Jag kan inte slänga bort de bara sådär..?! Min kropp kokar upp men jag har ingen feber.. Min hjärna och min kropp funkar verkligen inte ihop just nu..

fan helvete fan fan!

ÅÅH! Jag är så fruktansvärt trött!
Denna jävla yrhet KONSTANT! Jag snurrar fan mer än vad jag står still! Vill bara att de ska t stopp!
Ringa läkaren i morgon måste jag göra. Och vaktmästaren! Hoppas de vill svara i sina telefoner denna veckan.. Måste flytta..
Är bara så arg och trött på allt! FANFANFAN!!
Hela mitt huvud ä bara FYLLT och FUCKED UP tankar! Massa hit och dit, vet inte vad jag ska göra, vad jag borde göra. Är så trött, vill bara lägga mig ner och sova ut! AAH!!

Goood morgon?

Inte speciellt.. Hade en riktigt dålig dag igår så därför skrev jag inget.
Idag började inte som någon bra dag heller, men de ska man väl kunna vända! :)

Just nu ligger och i soffan och kollar på the biggest loser! *LOOOVES IT* Och äter choklad. Jag gillar att äta när jag ser på de, jag tänker lite " kan dem, kan jag" ;)
Väntar på att lillebror Stoffe ska komma och äta frukost med mig:) Vi två har verkligen gått från att vara två riktigta nattugglor (visst mami;) ) till att vara uppe med tuppen. Känns bra faktiskt.

SATC

Något jag kan se om och om och om igen är Sex And The City!!
ÄLSKAR den serien! Har nog sett varje avsnitt 100 gånger och har fortfarande inte tröttnat^^

sova..

japp, 2 riktiga panikångestattacker innan 12, de är fan inte illa!
Nu har jag fått de under kontroll igen, menhela min kropp är slut. Efteråt känn de verkligen som att man har sprungit ett maraton.
Fruktansvät jobbigt, och nu har jag inte haft de på så länge också, å de blev nästan som nytt igen. Verkligen något jag inte ens önskar min värsta fiende!
Men de hjälper att ringa lilla mami och bara BLÄÄ, vräka av sig <3

Nu blir de iallafall sängen och sova en timme eller två så att jag får vila lite.
Lite sex and the city, lite vatten och goda kakor som jag köpte av vackraste lillasyster Cassandra<3
Ska ta fram den andra mobilen också sen så att jag kan börja ta lite mer bilder. Har en bra kamera, men den är FÖR bra. En man inte kan ta bilder av sig själv med, de blir FÖR bra om man säger så ;)

Love /Gia

its baaack..

Panikattack är en form av ångest som kommer plötsligt och kan pågå från några minuter till flera timmar. En panikattack kommer oftast utan förvarning och kan kännas mycket obehaglig..

Panikångest kallas ibland för panikattack. Det är reaktioner från nervsystemet som man inte kan styra över själv.   

De starka känslorna av rädsla och panik kommer plötsligt och i tillfälliga attacker. Man får hög puls, hjärtat börjar slå snabbt och hårt och man kan känna sig yr. Det kan kännas som att man håller på att bli galen, eller ska svimma eller dö, men det gör man inte. Panikångest kan hålla på i några minuter upp till flera timmar. Det kan kännas som att ångesten blir starkare och starkare, men det är bra att veta att den alltid går över. 

Några saker som är bra att komma ihåg, för att göra och tänka om man känner eller tror att man ska få panikångest:
  • Tänk att känslorna inte är farliga, utan normala.
  • Leta efter en stol eller en lugn plats att sätta sig på.
  • Försök att andas lugnt, djupt ner i magen. Lägg en hand på magen och känn andningen.
  • Beskriv för dig själv vad som verkligen händer just nu. Låt dig känna det du känner i kroppen
  • Vänta, och känn hur ångesten minskar. Den går alltid över.
  • Planera vad du ska göra sen. Börja om med det du tänkte göra från början.
  • Om man är inomhus kan man pröva att gå ut en stund. Ibland hjälper det, eftersom man får sinnesintryck som kroppen är van vid, som vind.


Good Morgon


Hola!
Fin morgon man vaknade till va :P haha ge oss solen tillbaka igen!

Igår va fan ingen bra dag! Massa jävla klödd med skolan, FUCK vad jag hatar lärare! De hatar mig med ;) Och de är sorgligt för att jag gillar skolan, jag behöver inte plugga speciellt mycke för att få bra betyg, jag älskar att lära mig nya saker.
De är bara synd att jag ALLTID ska komma på kant med mina lärare! ;P hihi.   Men vafan, tycker jag något så säger jag de, sen om du är lärare, läkare eller lagerarbetare har mindre betydelse.. Borde förmodligen lära mig att vara tyst ibland. Men de är inte så att jag hoppar på folk bara så POFF! nejnej..

Usch nej, nu något annat, ska slänga på mig min LILLA nalles mjukisbyxor och hämta mina kakor hos Linda :)
WOHO KAKOR!

Nu får de fan bli sommar!


vilken färg?


I miss my long black hair..

Eller de blonda?


ett tag sen..

jajaja:P

Hippiestil i sommar? JAPP! ;D


RSS 2.0