usch, hopp i säng

Jag är så fruktansvärt trött. orkar inte lägga upp alla bilder idag så jag gör de i morgon:)

Nu ska jag hoppa i säng och verkligen sova ut:)
Puss

usch, hopp i säng

Jag är så fruktansvärt trött. orkar inte lägga upp alla bilder idag så jag gör de i morgon:)

Nu ska jag hoppa i säng och verkligen sova ut:)
Puss

helt slut

Kom precis hem. Har spenderat heeela dagen på Zoo i Danmark. Vi hade jätte skoj och såg massa olika skumma djur:) Lägger upp bilder på de sen. Måste hoppa i duschen och äta något.
De har varit så sjukligt varmt hela dagen idag. Tur att jag hade shorts på mig annars hade jag nog inte klarat de. Men skoj hade vi.
Dags för mat!


Zoo

Då är de hopp i säng. Imorgon ska vi till Zoo i Danmark:) De ska bli skoj, tror jag:) Hoppas de iallafall. Ska ta massor av kort.
Puss

Trött

Nu har jag kommit hem. 5 timmar på marknaden i 25 graders värme! fyfan jag är helt slut i kroppen.
Ska ta en bok och lägga mig där ute och sola:)

Marknad

Kom hem ganska sent igår. Cyklade och lämnade lillasyster sen fastnade jag där uppe. Alltid skoj.

Nu ska vi gå ner till marknaden..jippi!...

Orkar inte

Känner att jag har massor att skriva, men jag orkar verkligen inte. Är på riktigt dåligt humör. Har varit de hela dagen och de går inte över. Har provat att ta en skön dusch och smörja in mig i massa luktegott. meen nope. Sen har jag lyssnat på måbra-musik. Jag blir bara uttråkad. De är väl meningen att jag ska kura ner mig under täcket och kolla på film ikväll. Känner inte för annat..

Redo för sängen

De har varit en låång dag. Har tagit hand om de mesta jag skulle ha gjort idag.
Lillebror va nere och hämtade papper från körskolan så vi ska gå denhär jävla kursen man måste gå nu. 1400kr för 4 personer. De är helt galet. För att sitta och kolla på massa trafikolyckor? Jag har ingen aning, men de känns verkligen som utslösade pengar.
Iallafall, så i sommar så kan vi börja övningsköra. Är riktigt nervös måste jag ju säga. Tycker inte om att åka bil, ännu mindre att köra. Fan! Men tyvärr är de nästan ett måste om man vill ha ett jobb. Vill inte alls..
Jag gillar bussar och tåg:)

Puss

snaaart redo

Nu är jag sminkad och påklädd. Så snart är jag redo för att gå ut :P hahaha, jag är förmodligen den segaste personen i världen!:D love it:)

Spelar jätte hög musik nu, får passa på innan mamma kommer hem med alla barnen, vilket borde vara snart. Fan!

God morgon

Jisses, jag är inte alls en morgonmänniska! Har bara suttit här i snart 2 timmar utan att orka röra mig. För om jag rör mig så vet jag att de blir mot sängen och då somnar jag. Inte alls bra.

Får väl komma igång snart. Ska ner till körskolan och skriva in mig och lillebror. Eftersom att han har lovat att göra de men inte gjort de på 1 månad så får jag göra de. Som vanligt.. Sen ska jag ner och se om apoteket har sånna vitaminer för kvinnor. Ida sa att de var ett lila lock på den så.
Sen ska jag ner på hälsostudion och kolla vad deras priser ligger på. Folk säger ju att man blir pigg av att träna, så jag får väl prova de:P

Puss


OZ

Jisses, jag är helt besatt av OZ. Har kollat på de hela dagen eftersom att vädret inte varit de bästa:) haha de är så illa att jag tillockmed drömmer om de. Lite illa jag vet. Men vafan ska man göra?!:P

Imorgon är de iallafall andra bullar. Då har jag massor att göra. Ta tag i massor.
Nu ska jag bara kolla färdigt på detta avsnittet av OZ, sen hopp i säng:)

Puss

God morgon

ojdå, glömde skriva igår. hihi:)

Iallafall, har varit vaken sen halv 6 idag.
De är ganska soligt ute, men de blåser som fan. De går inte att sola. Jag äter lite frukost istället

God morgon!

God morgon allihopa!

Sitter nere i köket och försöker vakna till. Eller rättare sagt, försöker att inte gå upp och lägga mig igen. Vill inte fucka upp min sömn igen. Så de blir kämpigt idag.

Inatt hade jag den mest udda drömmen alltså. Jag drömde att jag var på ett fängelse med tungt kriminella män. Jag vet inte om jag jobbade där eller om jag hälsade på bara. Iallafall, helt plötsligt så hade jag en bebis i famnen och alla männen ville ta ett foto med barnet i sin famn. Jag tror tillockmed att någon hade bebisen inne i sin cell. Och alla dessa tuffa män blev som små änglar och var helt fasinerade av bebisen. hihi, skumt:)

Nu ska jag piggna till lite, hur jag man de när de inte finns något att göra ?

Sömngångare

Fuck vad jag inte känner för något alls idag. Är så trött och de värker i hela kroppen. Måste verkligen köpa några vitaminer, dehär funkar inte längre. Att alltid gå runt i en dimma för att man är så trött.

Iallafall, nu är de måndag, så idag ska jag ner på hälsostudion och kolla vad de har för priser där. Tänkte att folk brukar väl få lite mer energi när de tränat ett tag. Och de är inte så långt borta så jag har inga undanflykter att inte gå dit. Ska bli roligt, där tränar bara massa anabolaTöntar:) De är bara så tråkigt att gå och träna själv. Undra om de har boxning där?..

Lååång dag

De har varit en jätte lång dag. har precis kunnat ta en dusch och koppla av lite. Skönt
Iallafall, först kom lillasyster och hälsade på:) De är alltid så roligt att se henne. Hon är världens sötaste och hela familjen blir överlyckliga när hon kommer. Hon ville iallafall in till center syd, och de är väl klart att vi körde dit:P haha.
Gick runder där ett tag. Och jag hittade VÄRLDENS underbaraste sexigaste skor! Men de kostade 800kr så jag köpte inte dem. Jag är fan inte galen heller;P! Men jag hittade ett annat par och också var sjukt snygga, och till ett rimligare pris:) Orkar jag ta foto på dem nu?.. Ja okej.

. . . .

Vaknar alltid vid 9. FAN, jag som vill sova längre! ajja, nu är kl iallafall 11 och jag ska gå ner och käka lite frukost och mysa med mamma i soffan.

Puss

Hallååå!

Hallå allihop!
Då var de lördag. Nice!

Mamma smörjde in min nacke och axlar igår med tigerbalsam och idag har jag inte ont alls:) Hon masserade också. Fyfan va skönt de var. Trodde att jag skulle svimma. Måste fan skaffa mig en man som masserar mig, OFTA!:)
Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Jag ville åka och bada idag med hela familjen på något äventyrsbad. De var jag den enda som ville.. fan. Men nu har mormor kommit med kakor så jag ska springa ner och ta en innan Elias kommer och äter upp alla.

Puss

fortfarande ont

Har legat i sängen hela dagen och bara tagit de lugnt. Kollat på OZ. Helt underbart. De är tur jag har OZ:)

Va förresten och pantade flaskor idag med lillebror. Och i en av påsarna hittade vi ett stort ölglas. Varför har jag lagt de där liksom? De var inte ens sönder! De var nog någon annan :)

Klockan bara springer iväg från en när man bara gör ingenting. Så jag glömde helt att laga middag. De blir makaroner och fiskpinnar!:D woho!

Sitter förövrigt och lyssnar på Michael Bolton - How am i supposed to live.. På hög volym. Fan va skönt de är att bara sätta på värsta smörlåten på högsta och bara skrika med:) haha. Men de är en bra låt:)

Puss

nackspärr

Fyfan, vaknade upp med världens nackspärr! De gör så fruktansvärt ont! Försökte sova bort de, men de blev bara värre. fan..
Ska hitta en halsduk och försöka hålla nacken varm. Och på en fredag. Vad jag inte har någon lust att göra något alls. usch.

sängdags

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och de var så skööönt att duscha! Nu ska jag sätta mig och kolla på ett avsnitt av OZ. Sen hopp i säng:)

Puss

de var inte lätt

Inte alls lätt att städa. men nu är de gjort iallafall. Och när jag säger städa menar jag verkligen STÄDA! Bakom, under, över och på alla sidor. De finns inte ett ända ställe som där ligger ens lite damm på. Skööönt:)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Man svettas som fan när man power-städar och tvättar samtidigt. Men de är de värt.
Puss

storstäd pågång

STÄDAR!:(

orka rubrik?

Stack ner till stan när jag hade hämtat lillebror på dagis vid två. Mötte upp mamma och lillasyster där och gick runder lite. Handlade en present till mammas man. De har tydligen varit ihop i 9 år nu. Och de hade mamma glömt:P hihi

Iallafall, cyklade hem. De är alltid lika underbart att göra. Så nu ska jag se om de går något skoj på tv.
Puss

God morgon!

Frukost!

Jag är så jävla dålig

Dålig på att uppdatera. Har verkligen haft fullt upp hela dagen så jag har inte haft tid. Massa att göra här hemma.

Nu sitter jag iallafall ner och tar de lugnt. Hade tänkt att jag skulle springa ner och göra två varma mackor. mums! Sen kolla på Rob and Big på mtv. Sen blir de popcorn och OZ:)
Älskar den serien. Jag älskar alla serier nästan:P haha. Men de ska jag iallafall gör. Men först ska jag snacka med mamma och kolla om jag ska sitta barnvakt i morgon. Som vanligt..

Pusspuss

BAD!

Då har jag bäddat om sängen och plockat undan. Åt lite mat, men jag är fan inte hungrig. Absolut inte när de är så varmt ute iallafall.

Nu ska jag hoppa i ett bad och bara njuta!:) mumsigt!

18/5-09

Då är de måndag igen. Orkade inte skriva igår när jag kom hem. Hade så mycke att göra här hemma så jag orkade verkligen inte.

Iallafall, Danmark var faktiskt helt okej. Träffade släkt jag inte träffat sen jag var jätte liten. Träffade min riktiga morfar också. Han såg ut precis som jag kom ihåg honom, fast äldre såklart.
Men de blev massa god mat, mycke dans och prat med alla. Lite jobbigt att åka därifrån, med vår släkt vet man aldrig när man träffar dem igen..

Men jag känner att bilderna är alldeles för personliga för att lägga upp här. Iallafall just nu.

En liten flicka!

Grattis till Josefine och Johan som fick en liten söt flicka, Nea!♥

nyduschad och fin

Precis kommit ut ur duschen. Vissa dagar hade jag kunnat stå i duschen i flera timmar och bara njuta. De är så underbart!
Nu ska jag torka håret lite, sen ska jag gå upp en snabb sväng till matthias och se vad som händer där. Upp tidigt i morgon ju. Vi åker kl 9.

Så hinner jag inte skriva innan de så skriver jag de första jag gör när jag kommer hem på söndag:)


Puss

Danmark i morgon

Då drar vi till Danmark i morgon och stannar till på söndag. Hela familjen ska med så de blir trångt.
Måste välja ut vad jag ska ha på mig. Konfirmation. Skoj.. Men de ska väl bli okej.
Tänkte att jag skiter i att ha klänning på mig. Kanske ett par vita byxor, ett snyggt linne. Jag har ingen aning. Men de ska vara färdig packat tills ikväll så jag får verkligen skynda mig.

Hatar släktträffar och sånthär..

Konstiga drömmar

God morgon

Flera nätter i rad nu så har jag drömt samma dröm. De är alltid att jag springer iväg från en man. Jag vet vem han är i drömmen, men när jag vaknar kan jag inte komma ihåg vem han är. De är jätte jobbigt. Jag springer verkligen i panik. Inatt va de för att jag kastade en gaffel på honom. hmm..

Hemma igen

Nu är jag hemma igen.

Har ont i fötterna. Jag måste nog köpa nya skor. Eller ja, de var ju de jag skulle göra i Lund. Men jag hittade inga alls. FAN! Fats jag måste nog köpa ett par nya adidas.

Skulle ha åkt med min lillebror, men i sista sekund så ändrade han sig och "pallade inte". Men de är ju verkligen som vanligt.. De var ganska skönt att gå och promenera runder själv faktiskt. De skulle kunna vara lite varmare, men de var okej. Hittade massa smått och gott iallafall.

Nu ska jag laga middag:) Puss

God morgon

God morgon!

Vaknade för ett tag sen. Ska gå och lämna barn på dagis snart. Fast jag är så fruktansvärt trött. Börjar tyvärr sova dåligt igen. Fan.

Idag ska jag iallafall in och handla skor. Tänkte dra med mig någon men jag ändrade mig. Jag åker själv. De är faktiskt ganska mysigt att gå själv och bara promenera runder.

Är alldeles för trött för att skriva mer:) Puss

Ops, jag somnade visst

Jag har en magisk gåva att kunna förvandla en snabb powernap på 20 min till en sömn på 3 timmar. Yes för mig!:P

Iallafall, nu har jag vaknat igen och tagit på mig kläder. Eller jag, mjukisbyxor och ett linne. De är underbart. har inte hunnit att planera något direkt. De känns som att de kommer börja regna när som så jag struntar i att planera något utomhus.

Förresten så har jag börjat läsa en ny bok. Den är sjukigt bra, började läsa den igår och har inte kunnat sluta läsa den så nu har jag nästan läst ut den. Den heter När ingen annan ser. Verkligen värd att läsa.

Kärleksbrev

Satt och kollade på Melodifestivalen.. Eller kallas de detnär de är hela Europa? Ääh sak samma. Eftersom att de ska hålla på med massa del finaler så pallade jag inte att bara sitta och stirra så jag började rensa i min hylla.

Hittade MASSOR av skoj. Saker från när jag gick i 7an! Haha. Hittade massa papper där jag skrivit ner massa saker om hur jag kände just då. Fyfan vad jag inte mådde bra. Sen hittade jag ett kärleks brev som jag aldrig vågade posta:) Haha jag gick i 7an och var jätte kär i en kille som umgicks i vårt lilla gäng. Han var två år äldre och de var jätte spännande;P Haha. Läste de brevet och blev alldeles glad i hela kroppen.

Borde egentligen gå och lägga mig nu. Men jag är jätte pigg och jag måste verkligen sortera ut allt gammalt skit som ligger överallt.

Puss♥

Tacos!

Kom precis hem. Först va vi i stan med hela familjen, plus stoffes flickvän och åt glass. Sen gick vi och handlade. Och de är verkligen inte lätt att ha två små barn med sig att handla. Usch, tur att Stoffes flickvän inte är trött på barn som vissa andra;)
Nu ska vi iallafall äta tacos!:D Woho! De är så fruktansvärt gott. Tyvärr så kan vi inte krydda de jätte mycke. ååh, jag som ÄLSKAR stark mat:)

Nu ska jag springa ner och se om de behövs hjälp:)

Puss

Glass!

Nu ska vi ta bussen ner till stan och äta glass med mamma och emilia. Ska se så jag får alla med mig också:P De är inte lätt att vara störst:)

Väntar på solen

God morgon!

Vaknade precis, har haft världens jobbigaste dröm på alla sätt och vis. Drömde om ett ex. De är konstigt hur du tror att du glömt någon och kommit över personen och så drämmer du en liten dröm. Då inser du att du inte alls glömt.

Nu sitter jag här iallafall och väntar på solen:) Såfort solen tittar fram på riktigt så springer jag ut. Slänger på mig en bikini och ut och sola:) mmm, mysigt.

Saknar

Jag saknar Becca!

11/5-09

Nu sitter jag här på mammas dator i storarummet. Datorn i mitt knä och tvn visar scrubs. Niice:)

Ikväll ska jag sitta barnväkt som vanligt. De gör jag alltid. Inte konstigt att jag inte har något att skriva i min blogg..

Lulu är tydligen i Grekland nu. Jävla tur att man visste om de :P Lite avundsjuk är jag faktiskt, jag vill också!. Fast jag vill nog hellre vrida tillbaka tiden ett år och åka tillbaka till Turkiet med Ida. De var hur mysigt som helst.

Fan vad jag inte orkar sitta barnvakt! Är så otroligt trött på de. Jag behöver aldrig skaffa barn. Har ju redan två..

Min bästa vän är 2 år gammal

Idag har jag haft fullt upp med syskonen, men vilken dag har jag inte de ?! Försökt njuta av de fina vädret.
Min lillasyster som är två år berättade precis för mig att jag var hennes bästa vän. Hehe♥


Avundsjuka

Fick precis sms från Lulu

- JAG HAR PRATAT OCH KRAMAT XZIBIT!!

Jag hatar henne!!!!!!!!!!!;P


Cykla är underbart

Kom precis hem. Har hoppat i min pjyamaströja och ska snart gå och lägga mig. Puben var jävligt mysig. Träffade massa gamla vänner och jätte roliga nya människor. Haha vi hade nog världens sjukaste snack om kärnkraftverk:D Men de kan jag skriva om i morgon.





De kommer förmodligen mer bilder i morgon:D

Puss på er

Ingen lugnt kväll idag. Skönt

Jag som fruktade ännu en tråkig fredags kväll framför någon dåligt serie.

Nu fick jag precis sms från Johnny att jag skulle röra min gump ner till puben. Då tackade jag såklart ja:) De är alltid lika roligt att gå ut med Johnny. Ska slänga på mig något och sminka mig lite. Tar kameran med mig och ser om jag hinner ta några roliga bilder:)

Puss

Regn

Har inte skrivit något på 2 dagar. De har regnat ute och då finns de inte mycke att göra och inte mycke att skriva om.

Nu idag har jag iallafall spelat boll med lillebror Stoffe hela dagen. Tappade inte bollen på flera timmar. De är sånt som är skoj?;P
Nu har kusinerna kommit och vi ska ta hela familjen ut och äta någonstans. Hoppas på Kina mat. De var flera år sen man åt de:)


                               Fixade mina naglar i morse också

barn är fan inte lätt

Nu är jag helt slut.. Fyfan, min kropp bara skriker efter sömn och tystnad. De är tur att jag har snälla småsyskon som leker med varandra :) Nu ska jag verkligen bara slänga mig i soffan och samla lite energi:)
Puss


Tidig morgon

God morgon!

Klockan är halv åtta och jag har varit vaken ett tag. Skulle ju upp tidigt idag för att passa de små barnen. Varför är de alltid så att när man ska upp tidigt för något speciellt så går de fan inte att sova?! Alltid samma sak med mig. Och inatt var såklart inget undantag. De är ju inte så att jag låg och va nervös, jag har passat mina syskon förr liksom:P Men jag låg och vred mig hela natten. De kanske inte är meningen att jag ska varar pigg.

Sitter som sagt på mammas dator, de är så jävla svårt att skriva på andras datorer. Har Emilia i mitt knä. Vi sitter ochbusar, de är tur att hon har ett gott morgonhumör iallafall.

FAN va jag hatar andras datorer!!! kommer åt knappar som inte ska kommas åt och skit!


fart och fläng hela dagen

Har varit igång heela dagen kan jag ju säga. Massor att göra. Fast nu kommer jag fan inte ihåg vad jag har gjort! Haha jag är så trött så jag vet knappt var min gump sitter:)

Ska hoppa i säng så jag känner mig pigg i morgon. Ska passa barn från kl8 till 4 i morgon så jag måste verkligen få massor av sömn:)

Puss

ops, ursäkta

Hihi, jag inte skrivit på ett tag nu. Har inte haft ett piss att skriva om. Känner att de är jävligt onödigt att pressa fram massor av dåliga inlägg som vissa ac de stora bloggarna gör. Kollade runder i bloggvärlden idag och JÄVLAR vilken kaos de är. Visst har jag läst om hur mycke bråk och sånt de är bland alla bloggar, men jag anade inte hur stort de va. Jätte kul va de iallafall at läsa:D haha Visst får man hålla med vissa av dem:) Jag är en bloggfreak.

Nu har jag varit vaken jätte länge och funderar på om jag skulle gå ner och slänga ihop lite frukost♥

God morgon

Orkade inte skriva något igår. Och för att vara ärlig så orkar jag inte skriva mycke idag heller.

De gick iallafall bra i helgen. Firade Emilia hela helgen. Så bortskämd hon är, får en hel helgs firande;P Men de är gott. Nu sitter jag här och ska snart ringa till Komvux. Måste börja plugga igen. Vill verkligen inte, men vad ska man göra liksom?

Puss

sängdags

Nu har alla åkt hem och jag är helt slut. De är fan inte lätt att underhålla en hel släkt:P

Nu ska jag lyssna på musik en stund och varva ner lite, sen ska jag packa in den sista presenten till Emilia. Kan inte förstå att hon fyller 2 år i morgon. De är helt galet. Lillasyster Cassandra har också varit här några dagar. De tycker hela familjen om. Älskar att ha så många av mina syskon samlade, även om de inte är alla så är de alltid skoj att ha några:) Mina små änglar.♥

Presentpackning:)

Lillasyster fyller 2 år i morgon, så vi ska fira henne idag. Jag har precis packat in lite presenter till henne.




Solig morgon

God morgon !

Har varit vaken ett tag nu, men jag har bara gått runder i min sovtröja och njutigt av att vara själv hemma när de är så fint väder ute:)

Nu ska jag iallafall ta på mig kläder, lillasyster kommer snart och hälsar på igen:) Ikväll blir de grillning:D woho!

Samtal vid middagsbordet

mamma- Sandra, ta nu en fisk till. Vi kan dela på den.
Stoffe och Lucas skrattar- HAHA du måste äta mer!!
Sandra- Ja, vadå? Vi delar fisk och ni delar hjärnceller:D

Hela familjen viker sig av skratt!:D


Fotboll och matlagning











Dåligt med uppdateringen

Förlåt att jag inte skrivit så mycke de senaste dagarna. De har varit så underbart väder och jag vill verkligen ta vara på de. För ryktet går ju att de ska börja regna på söndag.. FAN!

Iallafall, detta har hänt: Sov hos lillasyster och linda inatt. Linda och jag satt och snackade några timmar om allt och inget egentligen. De är alltid jätte trevligt. Idag kom jag hem ganska tidigt och då var min styvpappas föräldrar här. jippi...
Nu har de precis haft vattenkrig, som tur va så höll jag mig på rummet:)

De är väl vad som har hänt i stora drag. ♥

RSS 2.0