oj oj oj!

Nu jävlar åskar de! Regnar också. Massa mysigt!:D

riktigt dåligt av mig

Jag är så jävla dålig på att uppdatera. Men de beror väl på att de inte händer så mycke just nu. Och jag har bara datorn igång för musiken. Skiter totalt i allt annat på datorn:P

Men jag ska väl bli bättre på att uppdatera:)
Idag har varit hur lugn som helst. Gick runder i min stora sovtröj till kl 6, då hoppade jag in i duschen och tog på mig kläder. Men de var enbart för att jag var tvungen att gå till netto. Annars hade jag fortfarande gått i sovtröjan:D hihi den är så mysig.

Ska se om lillebror och hans flickvän vill ha vattenkrig eller nåt;P

God morgon

God morgon allihopa. Vaknade precis. Kunde inte sova något inatt, somnade inte förrens kl 6. Jätte jobbigt att inte kunna sova.
Iallafall, sitter här och känner mig lite..tom. Men de går väl över. Förlite sömn har ju en förmåga att tomma en på energi. Nu ska jag kolla lite på tv. Sen ska jag ner och städa, jätte skoj:P
Puss

ingen sovmorgon alls

Nej, jag har varit uppe sen kl 7 och kan inte somna om. Först kunde jag inte somna om för att jag inte var trött, nu när jag är trött måste jag passa lillasyster:P hihi. Sån jävla tur eller ?;P

Igår va en jätte bras dag. Kvällen blev väldigt interessant kan jag ju säga..

Nu har jag precis ätit frukost, müsli och mjölk är inte gott alls kan jag ju säga. Smakat lim.
Mamma håller på att packa, eller rättare sagt, hon borde packa. Men så fick hon en ide om att hon skulle rensa ut massa kläder samtidigt. Hihi, de kommer ju att gå bra;)

Bad och vattenkrig

Har inte skrivit något på flera dagar nu. Men herregud, jag kommer inte sitta inne när de är så fint väder ute. Vore helt galet ju.

Jag har ialafall varit ute i den underbara solen. Idag har vi haft massor av vattenkrig och åkt på en såndär vatten-slide. Riktigt kul. Pojkarna har verkligen fått kläm på hur man ska kasta sig för att komma långt:) Hihi.
Ikväll blir de grillning och vi har massa gäster. Mysigt värre.

Skriver ikväll när de har lugnat ner sig här och jag har duschat och så. Bränt mig som fan på ryggen. Men röd är ju också en färg;)


R.I.P


äntligen!

Äntligen går de att skriva. Har loggat in och ut här i två dagar men varje gång jag har skrivit så har de varit massa fel och de går inte fram, bla bla bla! Men nu så:)

Satt uppe igår och läste massor om Michael Jacksons död. De blev lite som en chock faktiskt. Jävligt sorgligt..

soool

Idag är de sol igen och JÄTTE VARMT! SÅ denna kvinna ska ut och sola:)
Puss

stekt

Jag hade legat och stekt heela dagen och de har varit underbart. Verkligen! Varit själv hemma så jag har inte störts av någon. Och denna kvinnan har fått massor av färg! WOHO! De är något som inte händer ofta. Men nu så:) Hoppas att de blir lika fint väder i morgon. Då bjuder jag nog över lulu eller nåt så jag har någon att snacka skit med:)

Nu ska vi iallafall snart äta.


. . . .

Precis vaknat, inte alls på humör just nu..

jisses!

Jävlar vad varmt de är ute! De är nästan så att de är jobbigt att vara där!
Man ska verkligen vara försiktig med vad man önskar sig;P

vad förvånad jag är

Gissa om jag blev förvånad när jag vaknade upp från min lilla tupplur. De är ju skitvarmt ute! Haha jag gick ut och fick värsta chocken! De blev lite som en smäll i ansiktet när jag öppnade dörren. Tyvärr så har grannarna vattenkrig just nu så de är massa stök i min lugna dag! Men jag ska sola ändå!:) woho!


Mysmorgon

Goood morgon!

Hoppas att alla har sovit gott. De har jag. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och jag sitter i storarummet och kollar på tv. Tänkte äta lite frukost snart. De är en riktigt mysmorgon. De är tyst här hemma och man kan bara tralla runt här hur man vill. Hur mysigt som helst:)

Kollar på Discovery just nu, de handlar om hur man gör massa saker. Allt mellan himmel och jord. De är faktiskt ganska interessant. Fast de är lite jobbigt att lyssna på porr-musiken i bakgrunden;P Haha!

jobbigt väder alltså

Är de någon mer än mig så är så trött på detta vädret?! Först vaknar man upp och de spöregnar ute, sen en timme senare kommer solen fram två timmar, sen börjar de regna igen. Och så håller de på hela dagen! Usch, och Ida är i varma, underbara Turkiet just nu. Jag är riktigt avundsjuk kan jag ju berätta. Men jag hoppas att de har de underbart där nere:)

Iallafall, idag har varit en såndär seg dag. Har haft massa sprall i benen, men jag har verkligen inte kommit på vad jag vill göra. Så jag har mest hoppat runder överallt;P hehe. De är gott. Nu tänkte jag se film, den med 50 cent blir de nog. Han är så het!POW! haha


jordgubbar!

Ska springa ner och äta fler jordgubbar! Skriver sen flrmodligen:)

Midsommar

Jaha, då var de Midsommar igen. Inget skoj alls händer tyvärr. Vi har precis ätit, ska väl ner och vara social igen. Äta JORDGUBBAR! MUMS! de är fan de bästa! Älskar jordgubbar. Hade kunnat leva på jordgubbar och nudlar:)

Ring om ni ska hitta på något.
Puss


NU ÅSKAR DE!

Ooh, de som känner mig vet att jag älskar när de åskar. Så nu ska jag bara njuta av de :) woho!

Harry Potter

Nu har jag legat där nere med mamma och kollat på Harry Potter. Gillar de filmerna jätte mycke:)
Snart ska vi iväg och händla. Sen ska jag klura ut vad jag ska göra i morgon. Har verkligen ingen aning än. Men de löser sig:)

18/6-09

God morgon.

Eller ja, jag vaknade ju faktiskt klockan 4 inatt, tvn va på och de gick en gammal Tupac film, så jag var tvungen att se på den. Sen har jag inte kunnat sova. Så jag har legat och läst nu i flera timmar. Är helt slut i huvudet på att läsa. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ganska onödigt att gå och lägga mig, men de är verkligen de jag vill. Sova!.
Fast de skulle jag tänkt på innan;) hehe. Men vem kan sova när Tupac är på tv:) hihi

Frukost kanske ?

hjälp?

Är de någon som vet hur man lägger upp en Youtube-video på sin blogg ? För de vill jag göra. Så om någon vet, Skriv:)

Nu ska jag kolla klart på OZ, sen ska jag hoppa i säng:)
Puss

äntligen

nu så, har försökt logga in hela dagen, men de gick inte.
Nu har jag iallafall vaknat till liv lite och ska ta något att äta. Sitter i storarummet och kollar på tv samtidigt.

men jisses, vad är problemet?!

Nu har jag uppdaterat massor. Både igår och idag. Men de kommer inte upp något. vafan är felet?!

middag

Nu har vi stått och lagat mat. Tacos. Jätte gott. Och mamma kom precis hem. Skönt, då behöver jag inte oroa mig om min dröm längre. Skönt.
Nu kan jag ju berätta att jag drömde att min mamma omkom i en bilolycka, så jag har mått dåligt hela dagen och haft ångest. Men nu är hon hemma:)

Nu ska vi sätta oss och äta lite. Sen blir de nog film och godis ikväll. Mysigt. Ska faktiskt göra en sak i morgon. Säger inget nu, men de ska bli ganska skoj faktiskt. Kanske välbehövt.

Puss

Inte alls en god morgon

usch, vilken hemsk dröm jag hade inatt, den värsta jag haft faktiskt. Är fortfarande helt skakis. Sjukt jobbigt!
Ska gå och ta en frukost så kanske jag lugnar ner mig.
Puss

där gick dagen

Oj, vad dagen gick snabbt! Så går de när man har gäster:P hehe

Nu ska vi iallafall laga mat. Inte alls skoj när man är en hel familj i ett pyttelitet kök. meen så är de ju.

Puss

God morgon

Sovit gott?
jag har iallafall. Har varit vaken ett tag nu, men jag segar bara:) De är så skönt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Tar de som de kommer. Men nu ska jag iallafall äta frukost:)

mya ner mig i sängen

De är precis vad jag ska göra. Är fruktansvärt trött. Sov bara några timmar inatt så jag känner att jag behöver sova ut nu.
Så jag ska sätta på en film, sen ska jag mysa ner mig och somna:) wiho!

Sov gott. Puss

då börjar jag vakna till liv igen

haha, de är inte förrens nu jag börjar vakna igen:P hihi. Igår va jätte skoj iallafall. Först va vi hos Izzi och drack vin och snackade skit. Drack nästan en hel flaska själv.. hihi.
Sen ringde mamma och berättade att jag inte kunde sova borta för att vi skulle till körskolan kl halv 9. Shit, vilken panik. Svårt att njuta av kvällen då ju. Men de gick bra. Sen gick vi ner till viggos och satt där. Vi fick de perfekta bordet precis under en värmelampa:) woho! Tur de, för annars hade de blivit kallt. Regnade ju hela dagen igår.

Sen åkte jag hem med sista tåget. Hade helt glömt hur drygt de är att åka tåg! Shit, och speciellt en fredag då alla ska ut. Vissa fattar fan inte att man behöver INTE bada i parfymen!! Såg en man med turban också:) Lite ovanligt sådär. Häftigt.
Iallafall, vågade inte gå hela vägen hem så jag gick ringa Jens så han kom och mötte mig på stationen. Vilken gentleman han är;P
Kom hem och slängde i mig en halv pizza. Då kollade jag på klockan, då var den nästan fyra. Shit, fick tvinga mig själv att somna då ju:P

Sen när jag vaknade kl halv 8 hade ju denna kvinna sjukt ont i huvudet! Tvingade mig själv att ta på mig kläder och åka upp till körskolan. Men sen blev de bättre när vi satt där:) Som tur va, för annars hade jag inte orkar sitta i 4 timmar. De är ju dendär kursen man måste gå innan man får lov att köra. Inte alls de helvetet jag trodde att de skulle vara ;)

Nu är jag iallafall hemma och tar de lungt. Sköönt. Ska nog sticka ner till netto och köpa en läsk. Ganska gott.

Bilder kommer sen. Puss

färdig!

woho, då var jag färdig. Eller ja, efter lite panik blev jag ju de. Fan vad jag behöver nya kläder. Har verkligen ingenting att gå ut med.
Nu ska jag iväg iallafall. Sover nog hos Ida ikväll så jag skriver inte mer idag:)
PUSS!

TUR ATT DE GÅR ATT LÄGGA UPP BILDER IDAG !!!

utgång

jaha, då blev de genast bestämt att jag ska ut ikväll:) Woho! nice. Ska in till Lund med Ida och Izzi. Trevligt.
Vet inte alls vad jag ska ha på mig. De regnar ju fortfarande ute så jag klär nog inte upp mig direkt.
Ska se om jag kan rota fram något i röran:)

underbart...

Nu hade jag en hel dag planerad. Men eftersom att de har regnat HELA dagen idag så har de inte blivit så mycke av de. Och jag känner att jag verkligen inte är på humör för något alls idag. Har känt mig så arg och ledsen nu de senaste dagarna. sjukt jobbigt kan ju jag meddela.

Nej, en kopp te!

ojdå

ojdå, har inte skrivit på hela dagen idag heller.
Har ärligt talat inte orkat. Har bara haft massa negativa tankar och de orkar jag inte skriva ner här. Men nu när klockan är över 12 så känner jag mig pigg och glad. Konstigt, nu har jag ju ingen lust att gå och lägga mig :)

Micke fyllde år idag så vi firade honom lite. Med tårta och så. Helt okej. Lillebror är hos flickvännen och firar henne för hon fyller också år idag. Grattis Sandra:)

Nu vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Jag är för pigg för att sova, de är försent att göra något. fan.. Jag önskar nästan att jag behövde städa för då hade jag iallafall havt något att göra. Men här är ju redan städat!:) Haha, har lyckats hålla de rent nu i några veckor. Woho för mig!;)

Nej, om jag inte skulle läsa lite i min nya bok. 14 år till salu. Den är verkligen rå. Man får lägga ifrån sig den jätte många gånger för att de bara vänder sig i magen. Så jävla hemsk. De är tur jag har Linda som jag kan låna böcker av för vi har precis samma smak i böcker. Men den bästa boken har ändå varit El Choco. Fastnade för den direkt, kanske ska läsa den igen när jag är färdig med den andra?:) hihi.

neejtack

usch, jag orkar verkligen inte skriva något idag. Är helt slut. Varit på djurparken hela dagen. Har varit hemma en stund men jag orkar inte skriva just nu.

Puss

hoppidihopp

Nu ska jag försöka sova lite. Ska upp tidigt i morgon och följa med mamma och barnen till skånesdjurpark:) De får vara hur barnsligt som helst, jag tycker att de är ganska trevligt att promenera runt bland djuren:)

Hoppas bara att jag kan sova. Kan verkligen inte sluta hosta. Måste kanske gå till doktorn, eller ja.. jag hade gjort de om de inte hade varit så dyrt. Men de går väl över.

Puss

8 Juni

Promenerade precis ner till netto för att handla lite middag till ikväll. Passade också på att handla choklad och hustler till mig:) Jag vet att jag inte borde dricka hustler, men jag kan inte hjälpa de. De är ju sååå gott:D

Nu ska jag iallafall kolla på ett avsnitt OZ. Måste snart hitta en ny serie, har nästan sett alla avsnitt nu;P hihi.
Några tips?


ops, igen

ojdå, glömde skriva igår också:P Haha jag är så jävla kass.
Nu har jag iallafall vaknat och ska gå ner och äta frukost.

God morgon!

Jag har börjat vakna jätte tidigt. Typ vid 7 vaknar jag varje dag. Oavsätt när jag lägger mig. De känns jätte konstigt. de finns ju inte mycke att göra så tidigt. Men vafan:)

Jag hade hoppats på att de skulle bli en lugn söndag, men där hade jag heeelt fel. Mamma va ju på Ikea igår och handlade mer möbler. Och jag som trodde vi var färdiga igår. Men icke! ajja, de blir iallafall jätte fint.
Bröt en nagel igår när jag och moster flyttade sängen. Så nu är naglen helt blå/röd. Svider som faaan kan jag ju berätta.

Frukost!


Nej, nu orkar jag inte mer

Verkligen inte. Här sitter man och gör absolut INGENTING! Lika bra att hoppa i säng istället förfan:) Lite trött är jag.
Sov gott:) Puss

Zoo

Glömde ju lägga upp bilderna på alla djuren på Zoo:)



           

lillasyster är lite av ett djur;)

           



           

lillasyster, mamma och lillebror:)

           

Ikea

Då kom mamma och micke precis hem från Ikea med fler möbler!! vafaan! Vi kan snart öppna en egen möbelbutik:P
Så nu ska vi igång med att sätta ihop allt. fan va skoj helg liksom:P usch.

Gooodis

Jag hann inte att rymma. Men som tur är så slipper jag passa barnen eftersom att min kusin är här också:) Sköönt:)
Min moster håller på att städa inne på Elias rum, stackars henne. De ser verkligen ut som ett krig där inne och har är förmodligen den 6 åringen som har flest leksaker i hela skåne. Och han använder inte ens hälften.. Så jävla bortskämd.

Nu ska vi gå ner till stan och köpa godis tills ikväll. Jag, lillasyster och kusinen. Får skrika på Elias och hans kompisar för för nu står dem här utanför och skriker massa bajs och kiss grejor till folk som går förbli. Jag ska fan aldrig ha barn!..

6 Juni

jävlar vad detta halvåret har gott snabbt!
Iallafall, idag ska vi städa och möblera om lite till här. jippi typ? Lillasyster springer runder och sjunger här för oss, Star Wars.. Känner inte alls för detta. Undra om jag kan rymma någonstans innan min moster och kusin kommer, får när de kommer är jag fast. Kanske inte världens snällaste att göra, men jag är fan trött på detta nu.

Puss

HEEELT SLUT!

jag är helt slut. Hela dagen idag har vi flyttat möbler upp och ner, hit och dit. Och vi är inte ens halft färdiga. Jag känner att vi förmodligen kommer hålla på tills inatt. Cyklade dock ner med emilia till stan för att ta ut pengar. Som en liten paus?:P
Lite läskigt att cykla med henne i barnstolen där bak. Men de gick jätte bra:) Snart fyller jag år och då får jag en egen cykel!:D woho! Har önskat mig de sen jag var typ 12 så jag SKA ha en cykel:)

Nu måste jag ner igen och passa barnen.. jippi..

Puss

helt slut

Nu har vi precis kommit hem. Ska genast hoppa i mina mjukisbyxor och försöka se lite på tv. Jag är helt slut i kroppen och vill inget annat än att sova.

Studentfesten var jätte trevlig. Är så glad för Rebecca att hon har tagit studenten:D Woho! Och jävlar va de skrek när de kom i lastbilen:) Bara hon och en annan tjej;) Haha för de lämnades av sist:D hihi.
Grattis:)


God natt:)

. . . ..

 HAHAHA så söt!:P

Student

Har precis kommit ut ur duschen. Ska börja göra mig iordning. Vi ska på en studentfest idag. Jag hoppas att de blir skoj:)
Men jag måste erkänna att de ska bli ganska skönt när alla studenter och sånt är över, för fyfan va de hörs! Överallt man går så hör man massa sånger om studenten. Men de är lite roligt, jag förstår att de är lyckliga:) De var jag också:)

Nu måste jag vara extra tyst för jag passar två små sovande barn som inte ska vakna innan mamma kommer hem igen.

konstigt

Jävlar va konstigt väder de är ute. Ena stunden regnar de som fan, men nu är de verkligen jätte varmt ute och solen skiner, men de mörka molnen är ändå påväg hit igen. Modernatur svårt för att bestämma sig idag?

Iallafall, dricker massa te med honung i. Har hostat sönder min hals totalt. Försöker att inte hosta men de är fan svårt :P
Hatar att vara sjuk.

God morgon!

Skrev ingenting igår. Jag är jätte sjuk och har bara legat i sängen hela dagen igår. Idag kommer jag också göra de, men nu på morgonen ska jag lämna lillebror på dagis så jag var tvungen att gå upp.
Igår låg jag ute och solade en stund också, något jag inte rekomenderar om man är sjuk. Usch vad jobbigt de var. Men jag fick lite sol på benen iallafall. hehe jag fattar aldrig att man ska ta de lugnt och hålla sig inne när man är sjuk:P

Puss

Grattis mamma!

Grattis till min mamma som fyller år idag!:)

Jag somnade ganska tidigt igår, och de var verkligen vad jag behövde.. Nu är jag sjuk och seg. Att jag ens lyckas nu när de är så jävla fint väder. fan! Men jag skiter i att jag är sjuk, jag ska ut och sola och njuta av de fina vädret!:)

RSS 2.0