Ont mest överallt, men de är gott:)

Kom precis hem, lämnade av johnny vid tågen sen tog jag bussen hem. Mina nya sandalaer får jag skav av. Men så är de ju alltid med nya skor. Annars är de jävligt sköna och luftiga:)
Vi har mest gått runder och snackat en massa, åt en pizza också. Fan va längesen de va man åt pizza. Eller kanske inte, jag har ingen aning:) Gott va de iallafall:)

Nu ska jag se om jag kan ladda upp bilderna till datorn från min nya kamera!:D



Johnny vill inte alls vara med på bild, så jag gav upp och tog inga fler bilder:D

Otroligt varmt ute

Vaknade för någon timme sen och var otroligt trött, jag åt frukost, tog frisk luft, men blev inte piggare för de. Nu har jag sovit en halvtimme, känner mig lite piggare, men de är inte mycke. Undra om jag sover för mycke eller för lite. Önskar att jag var en morgon människa. Men de är jag verkligen inte, jag fungerar inte som jag ska förrens vid 1 tiden. Riktigt jobbigt.

Va ute för att kolla hur varmt de var ute precis för att se om jag kunde ha shorts på sig, och ja, de kan jag!:) Jävlar de va varmt. Ganska skönt faktiskt. Ska hitta ett par snygga shorts och sen ska jag ner till stan ocj möta Johnny. Vi bestämmer alltid att vi ska hitta på något men de blir aldrig av, så jag tänkte ta honom nu när han är i stan:)

Sen ska vi baka en tårta till lillasyster som fyller 2 år på söndag:)

Ute i solen

Nyss kommit hem. Har varit ute på vift sen kl 9 i morse så de var ganska skönt att komma hem. Jag kan ju berätta att de INTE är någon bra ide att ha jeans på sig. Jissesjävlar va varmt de blev. Imorgon blir de sandaler och shorts.

Köpte ju ett par sandaler förra helgen, de är bruna men jag ville ha svarta, de fanns såklart inte. Men de funkar absolut ändå. Köpte massor av shorts när vi var och storhandlade förra månaden, tänkte prova om de passar.
Nu ska jag se om där finns någon som jag kan dra med mig ut i de fina vädret:)

Puss♥

28/4-09

Jag har inte skrivit på hela dagen. Har inte känt för de alls. Något hände i morse som gjorde att jag har behövt vara ett stöd för någon annan så jag har faktiskt ställt de före en blogg.
Men mina tankar går ut till min moster och hennes man.

Finns de något mer underbart?

Sitter här och tittar ut genom fönstret med en kopp te. Lyssnar på åskan och regnet som smattrar mot rutan. Ser hur hela himlen lyser upp. Jag tror inte de finns något som är så underbart..♥

Ny kamera!

Då kom vi precis hem. Köpte min nya kamera idag!:) Den är jätte fin, ska bara sätta den på laddning sen är jag igång med att fota:)
Vi gick en runda där inne också på Center Syd och kollade kläder. Men de fanns ingenting jag gillade. Tycker inte om alla tantfärger och massa blommer på kläderna. Usch nej, jag gillar starka färger.
Köpte en skriva till mamma också, de är någon "grupp" med 3 brödrar som är präster. De lät helt okej, de är kyrkomusik men mamma gillar ju sånt så:) Hon blev glad:)
Sen massa böcker till lillasyster så hon kan lära sig färger och former:) 2 filmer till lillebror med Pokemon:)

De har varit en härlig förmiddag faktiskt. Hoppas dagen förtsätter såhär:)
Men de är alldeles för varmt för jeans märkte jag! Haha

Underbar morgon!

God morgon allihopa!

Idag vaknade jag jätte tidigt, hade glömt att rulla ner i fönstret så solen bara sken in nu i morse. Jätte härlig morgon. Tror minsann att jag ska glömma att rulla ner mer ofta, de var ju jätte skönt att vakna upp med solen:)

Iallafall, jag fick ha mina flingor ifred.Denna morgonen.. Sen berättade mamma att jag får en ny kamera idag!:D woho! Hur underbart är inte de då! Ska åka in med Micke nu i eftermiddag och köpa den. Där fanns massor av roligheter på den. Smile-funktion, då tar kameran bild automatiskt när personen ler:)
De var en touch också så, vet egentligen inte vad de ska bara bra för. Meeen de är en kamera! woho! Nu ska jag ta foto på allt! Har längtat efter detta hur länge som helst!

Pussar♥

Lugn kväll framför SATC

Då är de kväll. Så skönt. Nu ska jag bara ta de lungt och kolla på Sex and the city.
Tror minsann att jag fått lite färg i ansiktet ändå:) Och då menar jag inte röd ;) haha. Alla som känner mig vet att jag blir RÖD och inte brun. Och när jag säger röd.. menar jag verkligen röd:P haha. Men jag tror att jag fått lite brun färg idag. Hoppas de iallafall. Syns i morgon isåfall:)

Hoppas alla har en bra och mysig kväll:)♥

Äntligen fick jag min vilja fram!

WOHO! Äntligen! Jag har tjatat hur länge som helst att vi ska äta pasta sallad. Och idag fick jag fan min vilja fram. De är så fruktansvärt gott! Helt underbart.
Och idag är första gången vi äter ute på baksidan! De är väl ett sommar tecken om något. De är så synd att jag inte har en kamera för då hade jag tagit massor av foton hela dagen idag.
Får införskaffa mig de på något sätt.

Iallafall, nu ska jag ner och njuta av min sallad, sen in i duschen och sen blir de nog parkhäng:)

Caroline är glad idag:D

Vattenkrig

Har suttit ute på baksidan med mamma och alla små flickor. Jätte mysigt att sitta i solen medans flickorna slänger vatten på en. Då är de min rätt att hämnas:D haha, små flickor i 10-12 års åldern skriker JÄTTE HÖGT!
Men de har varit skönt.
Hoppas att jag har fått lite färg iallafall:)

God morgon chillinötter

God morgon.

Vaknade för en stund sen, men jag orkar inte skriva direkt när jag går upp. Jisses.
Iallafall, min frukost bestod av flingor och sen lite chillinötter. Ni kan kalla mig fröken hälsosam:)

Jag hatar söndagar. De går alltid så segt och där finns sällan någon som vill hitta på något.

Alldeles för lugnt

Ibland, som nu, får jag känslan om att allting är alldeles för lugnt i mitt liv. Jag vet att de händer massor av saker till folk runt mig. Båda bra och dåliga saker. Men för mig så verkar allt stå still. De har inte hänt något dåligt på ett tag. Inget bra heller för den delen.
Men ni vet när man börjar känna sig bekväm så smäller de alltid till något som bara skakar om allt. Jag tror att vi alla tänker så ibland. Att man går och väntar på att något dåligt ska hända för att de inte kommer något i vägen. De kommer alltid något i vägen, små eller stora grejor. Man sitter och väntar på att de ska hända men inget händer. Sen har man gjort sig bekväm i var man är nu. Och då kommer de..
Jag kanske inte ska klaga, men de har varit alldeles för lugnt nu ett tag. Och jag vet inte om jag ska ta de lugnt och bara njuta, eller förbereda mig för smällen..

Danmark

Något som är en tradition här i skåne är när sommarvädret börjar smyga sig på,(eller smäller en i ansiktet som de har gjort nu) Så åker man till Damnark. Och jag är en av de människor som ÄLSKAR de. Jag har aldrig träffat någon som inte tyckt om att åka över sundet i solen och bara finnas till. Ta en öl i hamnen, gå de långa gatorna ner till vattnet. Gå med goda vänner och/eller med familjen och skratta och bara känna solen i ansiktet. Man blir som kär i livet igen. De är en känsla som är svår att hitta här. Bara njuta av allt.

De finns såklart de som inte har förstått sig på att när man kommer till DK så njuter man av livet, inte av förmycke sprit..
Men jag kommer alltid att längta efter dendär första rundan till Danmark när solen tittar fram:)



Mysig morgon med fortfarande ingen frukost

God morgon på er.

Först måste jag ju säga, för att förklara mitt dåliga humör denna morgonen.
Jag somnade kl 5 i natt, hade jätte ont i halsen och de sved i ögat. Så när jag äntligen somnade vid 5 tiden var de fan de mest underbara jag kännt på länge. Men de blev inte länge. Kl 7 ringer en viss Jens som inte har förstått att man inte ringer folk på helgen kl 7! Jag vaknade och kunde inte somna om. Va så arg! Fan .
Jag trodde folk hade förstått att jag är en människa som behöver sova 20 timmar per dygn;)typ..
Och även om han inte visste att jag inte kunnat sova på natten, kom igen.. kl 7?! guuh..

Iallafall, nu är jag över. Sitter och funderar starkt på om jag ska ta mina sista pengar, (verkligen SISTA), och palla min gump ner och handla dedär goda flingorna och tycker så mycke om. Så får jag förmodligen gömma kartongen på rummet så jag får ha mina grejor ifred:D hihi.

Talang

Skriver snabbt här nu i pausen. Kollar på Talang med familjen där nere. De är alltid så jävla skoj. De är synd att de inte visar mer galna människor. haha de hade varit så jävla skoj!
Skriver mer sen ikväll, ner och tar en glass och kolla på talang.

Ohh, just de, jag och lillasyster va precis ute och kollade på två vita hästar som red förbi. hihi hon blev helt till sig när hon såg hästarna:) så söt

Glömde att jag tagit en ny bild

Glömde att jag hade tagit en ny bild ju. Haha jag som inte tar blider av mig själv jätte ofta har gjort de nu iallafall:)

Stekande värme

Har inte skrivit på hela dagen, vafan de har ju varit så varmt ute så jag var ju tvungen att sitta ute i solen :) De är helt galet vad värmen bara slagit till. Ganska skönt så jag är den sista som klagar:)
Nu börjar de iallafall bli lite kyliare ute. Bara lite. Så nu ska jag kolla runder om vad som händer idag. Är sugen på att bara sitta i parken och hänga. hihi de var så längesen man gjorde de.

Tiden går så jävla fort

Jävlar. Man hinner knapp med dagen. Tiden bara flyger iväg! Vad gör jag med tiden egentligen?! hmm, jag får nog börja studera mig själv och min vardag och se var tiden tar vägen.
Jag har iallafall fått gjort de jag skulle idag. Ska ner och prata med mamma om en sak. En hemlis;) Berättar såklart om de ifall de blir något av de.

Morgon sol och stulna flingor

De är riktigt varmt ute! De är verkligen bikini väder! Iallafall på vår baksida:P Där är de alltid lite mer vindstilla än utanför. Så jag ska se om jag hittar en tidning eller två och sätta mig där ute och se om jag kan få lite färg på min bleka kropp:)
De är helt underbart när sommaren är påväg.

Skulle gå ner i morse och äta frukost, men då är de någon (lillebror) som har ätit mina flingor. MINA flingor! Fan, alltid. De kanske är lite snålt av mig att bli så arg, men resten av flingorna är chokladflingor och sånt skit, hatar de verkligen. De både smakar och luktar spya. Så när jag äntligen köpt flingor till mig själv så äter lillebror upp dem. Är så trött!

Dags för solen!


Efterlyst.

Nu  har jag precis kollat på film med lillebror. De gör vi varje onsdag har vi bestämt:) Och denna onsdagen blev de Big mommas house 2. Helt okej film tycker jag. Lite uttjatad bara.
Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på efterlyst, de har redan börjat men jag hoppas att  jag inte missat något spännande:)

Längtar efter en kamera!

Härlig morgon med Rob and Big

De är Rob and Big maraton på MTV! haha woo! Helt underbart. Har legat och kollar på de hela morgonen. De är fan två härligt pinsamma killar;)

Nu hade jag tänkte skutta ner till netto och handla, sen ska jag städa och rensa massor  i alla lådor jag har. Känner att de hade varit bra för mig, och för alla andra också för den delen. Att bara rensa ut allt som man inte behöver eller använder. Vi har nog allihopa massor av skit som inte behövs. Dags att rensa ut skit ur våra liv!

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/204211/cramer?claim=wemfqa86twx">Följ min blogg med bloglovin</a>

Mjukisbyxor och SATC

Precis kommit hem från kalaset. De finns bara få grejor som är så skönt som att komma hem efter en lång dag med massa folk kring sig hela tiden. Komma hem, sätta på sig mjukisbyxorna och bara sega ihop i soffan. mm.. De är så gott. Och de är precis var jag har gjort. Ska kolla på ett avsnitt av SATC, sen ska jag hoppa isäng, de blir en tidigt kväll.

I morgon hade jag tänkte kolla på skolor eller kurser. Vill så gärna lära mig spanska så jag tror minsann att jag ska satsa på de. De är nog de sexigaste språket som finns. Smälter såfort jag hör de.

Fler släktkalas

jisses, nu börjar de, hela släkten börjar fylla år. Idag ska vi till min moster och fira henne. Vi har verkligen lyckats få till de. Nu tror jag de är 2 eller 3 som fyllar år varje månad fram till oktober. Sen kommer julen och så, så vi träffar släkten mycke. Iallafall mer än någon annan jag har hört. Men de är ganska lungt.

Nu har jag precis tagit på mig kläder, ska gå och hämta lillebror på dagis sen ska vi ner och hämta mamma och lillasyster. Jisses, och folk säger att jag är arbetslös, jag säger att jag jobbar heltid och lite till :P

Hemma igen

Kom precis hem igen. Varit uppe hos lillasyster och linda hela kvällen.
Nu hade jag tänkt att se ett avsnitt av SATC, sen ska jag hoppa i säng. moster fyller år i morgon så jag ska ta tåget in med de små barnen och mamma.

P.S. Linda, jag åt ett äpple när jag kom hem!:D HAHA:)

Seg morgon

Vaknade idag och tänkte ta lite frukost. Jag har då köpt flingor med jorgubbar och hallon i. Älskar de! Men när jag kommer ner så är de helt mystiskt försvunna! Vänder mig om och ser att paketet står på diskbänken, då får jag lite hopp om en god frukost. Men nej, den var tom. Allt slut. FAN!
Jag är förövrigt jävligt petig med min frukost. Så jag tog en macka istället och gick upp på rummet och tjurade.

Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig iordning, sen ska jag springa ner till stan och ta en glass och så:)

myspys alltid

Jag myser jävligt mycke har jag kommit på. Haha jag har iallafall haft de mysigt hela helgen. Familjen har varit och hälsat på moster och hennes man så jag har varit själv hela helgen. Jävligt mysigt. Bara vara själv. Eller ja, nästan. Kusinen kom ju på fredagen och Ida på lördagen. Men nästan själv:)

Nu ska jag bara ta de lungt. Tänkte ta något att äta. Har glömt de, dagen har gått så snabbt så har inte ens tänkt på middag:) hihi.

aj aj mitt huvud

Vaknade tidigt idag, men har verkligen inte orkat sätta mig här förrens nu.
Igår hade vi jätte skoj iallafall. La tarotkort på varandra, de va intressant som fan. Helt galet. Ida blev lite chockad. Vi drack två flaskor vin, så ni kan ju förstå att båda två var ganska off i morse. Men de blir bättre sen. Har varit nere och handlat massor så nu ska jag bara ta de lungt. Kolla runder och se om jag hittar en bra film att kolla på.
Sen ikväll ska jag upp till Linda och snacka.

Fyllesnack och tarotkort

Nu är jag full. HAHA jisses.

Iallafall, har suttit där nere med Ida hela kvällen och druckigt och snackat skit, Nu är så så fulla så nu går vi och lägger oss. Tänkte gå ut på puben men vi ändrade oss i sista minut:) NU ska vi iallafall gå och lägga oss. Skriver mer i morgon när jag kan skriva:D
PUSS!

Myskväll och skitsnack!

Nu har jag stått och plattat håret i nästan en timme. De är fan inte lätt att ha tjockt hår. Men nu är de iallafall platt och fint:) Ska snart gå och möta Ida på stationen. Vi ska sitta här och dricka vin och snacka skit. Kommer bli hur skoj som helst. Vi har alltid skoj.

Lyssnar på Tom Waits, han är underbar! Älskar hans röst.

Mardrömmar

God morgon på er.

Vaknade innan och bara skakade. Hade haft en mardröm, men jag kommer inte alls ihåg vad de var. Vet bara att de var inte skoj alls. Hatar att ha mardrömmar. Brukar inte ha de, iallafall inte så att man är så rädd att man skakar när man vaknar upp. Jätte jobbigt.

igår satt jag och kusinen och kollade på film tills vi fick huvudvärk båda två:P haha. En film ni absolut INTE ska se är Blond and blonder , den var bara pinsam. Sen kollade vi på Step up, dansfilm, alltid skoj att se en bra dansfilm. Man blir så sugen på att dansa. Kollade också på I cant be a woman. Den var väl helt okej tycker jag. En lite mysig film. Åt massa godis, morötter och dip. Jätte gott. Men jag tror inte jag kommer äta sånt på ett tag. Blev lite för mycke, men de blir de alltid :)

Iallafall, idag är de lördag och solen skiner. De är jätte varmt och vindstilla. Hade tänkt utnyttja de till max faktiskt:)

Talang

Kusinen kom för en stund sen, vi lagade fiskpinnar och potatismos (De går snabbast). Sen har vi bara legat framför tvn där nere och kollat på TV. Nu kollar vi på Talang 2009. Hatar sånna program, mår så jävla dåligt när de kommer upp på scenen och bara skämmer ut sig. De kan faninte ha några riktiga vänner som sagt till dem att nej, du kan inte dedär, eller att de inte riktigt funkar. Jag vet inte, får dåligt samvete av någon anledning iallafall.
Men vi ska kolla på de ändå.

Sen blir de film kollande hela natten, och massa snack också såklart:) Med morötter och dip!:D woho!

God Morgon!

God morgon allihopa!

Vaknade precis och kände mig jätte pigg. Så jag ska verkligen utnyttja de och städa sen hoppa in i duschen.
Kusinen kommer ikväll, då ska vi kolla på massa filmer och snacka skit. De blir mysigt. Men jag undrar vilka filmer vi kan hitta, jag vet att vi båda två inte klarar att kolla på skräckfilmer. Förr brukade jag älska skräckfilmer, men nu kan jag knappt tänka på de utan bli rädd och inte kan sova själv:P haha.

Okej, in i duschen!

16/4-09

oj, glömde helt att skriva i morse:P haha.
Har suttit klistrad vid Sex in the city hela förmiddagen:) Men inget spännande hände i morse ändå så.

I tisdags fyllde lillebror Jim år, de har jag helt glömt bort att skriva. Men där va ingen hemma när jag kom upp där. Får gå upp nu i helgen och säga grattis.
Nu ska jag bara ta de lungt. Kolla färdigt på Sex in the city, sen hoppa in i duschen. De är så skönt att bara ta de lungt.

Shit, de är svårt att skriva nu när jag vet att en viss stalker läser min blogg. Man vill inte skriva för mycke, man vet aldrig. De är jätte jobbigt. Som tur är så har jag tjejkväll imorgon, får nog ha lite tips från tjejerna om hur fan jag ska göra. Jag älskar verkligen att skriva blogg, de är jätte skönt för ens mentala hälsa. Men till vilket pris? De känns som att nu kan jag bara skriva "blublä" typ. Och hur jävla skoj är de att läsa. Jag har endå kommit upp i ett par läsare nu:) Förhoppningsvis inga fler stalkers. :)

Mina ben värker

usch, de har varit mycke idag.
Först gick jag till arbetsförmedlingen, de var inte så farligt som jag trodde. Men han har verkligen förmågan att fråga förmånga frågor. Sen gick jag och kollade om lillasyster va hemma, men de var dem inte. Gick och mötte mamma och alla dagbarnen i trollsjön. De var ganska mysigt. Men jävlar va mycke barn! haha
Sen gick vi hem och då var jag  helt slut så jag kraschade rakt ner i sängen och har sovit i två timmar.
Vaknade precis i tid för Cops:D haha

Mina ben har gjort jätte ont hela dagen. De känna jätte konstigt, jag är fan snart 20, kan ju inte växa fortfarande hoppas jag:P
Nu ska jag kolla på tv, sen ner till affären och handla. Ska kolla på film med lillebror ikväll:)

hemsk morgon

God morgon på er.

Min morgon har varit helt jävla hemsk. Vaknade vid 8 och gick ner för att äta frukost. Va inte beredd på alla barnen som va där nere. Så jag gick ut och tog en cigg för att försöka vakna till liv. De gick inte. Sen ringer de på min mobil, de är arbetsförmedlingen, FAN! Får en jävla utskällning och får reda på att jag ska inbefinna mig på arbetsförmedlingen kl 13.30 för ett personligt möte. Shit, dehär kan fan inte sluta bra.
Men jag känner att jag skiter i de. Jag har ändå tänkt att hoppa av hur länge som helst. Arbetsförmedlingen är bara bullshit. De finns inte en enda anledning till att vara inskriven där. Verkligen.
Nu drar jag mig för att ringa upp där och säga de till honom.
Undra om de är någon som någonsin har sagt till honom att han är alldeles förmycke.

Fuck it, jag börjar plugga istället!

helt slut

Har varit i stan med mamma och syskonen hela dagen idag. Så nu är jag helt slut.
Fick iallafall ett par jätte snygga skor. Tar foto på dem sen, haha fast de säger jag hela tiden. Men jag ska försöka iallafall:)

Nu ska jag bara ta de lungt tills ikväll. Kolla på Run´s house:)

Varm morgon

God Morgon.

Jag har varit vaken ett tag, suttit ute och solat hela förmiddagen:) ii så varmt de är ute. Helt galet.
De står helt stilla. Iallafall på vår baksida. De är underbart. Ingen är hemma heller, jag förstår inte vart alla tar vägen:S

Jag ska iallafall hitta något att ta på mig. Lillebroren är påväg ner till körskolan och ska skriva in oss på den kursen man måste ta. Så jag hoppas att jag kan ta körkort snart. För de behöver jag verkligen. Fast de är endå lite läskigt. Hur fan ska jag kunna köra bil, jag kan ju knappt cykla! haha. De löser sig nog.


Pizza och film med familjen

Nu har vi precis kommit hem. De gick snabbt.
Nu ska vi iallafall beställa pizza och kolla på någon film. Så gott:) Australia(?) heter den nog. De blir nog bra.

Nästa helg blir de tjejkväll här med massa gott att dricka och Sex in the city och massor av skitsnack:D woho! De ska bli härligt. Hoppas att de är fint väder så man kan sitta på baksidan. Om inte grannen är där och flåsar. Får rysningar.

Iallafall, de ska bli jätte skoj. Nu ska jag slänga mig i sängen och vänta tills pizzan kommer. Sen ska jag sno mammas kamera och ta några bilder, de börjar bli lite tomt med de.

Lejonhjärta

Legat i sängen och kollat på Bröderna Lejonhjärta hela morgonen. De var så längesen man såg den filmen men den håller än:)

Nu ska jag göra mig iordning, ska iväg med familjen och fira kusinen. De blir nog inget stort. Lite kaffe och kaka bara.
Så ett vitt linne och ett par jeans duger nog:)

God morgon kl 3

God morgon

Klockan har redan hunnit att bli 3. Jissesjävlar, de gick snabbt.
Har iallafall hunnit handla lite tills familjen kommer hem. Städat lite också. Orkar inte göra mer, de får faktiskt lillebror göra. Om han bestämmer sig för att vakna någon gång..

De har varit en jätte skön helg. Bara varit själv, ibland behövs de verkligen. Ingen som skriker ens namn var 15 min. Man behöver bara städa efter sig själv. Och vädret är ju underbart.
Synd att man inte kan ligga på baksidan och sola. De bor två äckelsvin på varje sida om oss. fan va skoj..nej.
Nu ska jag ta ifatt de jag missat i nyheterna :)

oops

Oops, glömt att skriva på hela dagen:P haha.
Har inte gjort ett piss på hela dagen och de känns så underbart!
Gå i mina underbara mjukisbyxor och en alldeles för stor tröja. wii!:D

Nu sitter jag och kollar på 2 season av sex in the city:) älskar den serien, så otroligt beroendeframkallande.

God Morgon!:D

God morgon!

Helt underbart väder. Kan inte få nog av solen!
Iallafall, borde äta något men vi har absoult ingenting! Måste nog springa ner till netto och handla, när jag orkar.. haha

Ikväll blir de nog hem till Johnny och grilla och ha de mysigt. Eller så stannar man här och bjuder över tjejerna, och Jens. :) Måste städa där nere först isåfall. Lillebror kommer ju inte att göra de. Ibland blir jag helt galen på honom.
Igår gick jag ner för att låsa dörren, då står han där med sin flickvän och säger hejdå, så säger jag till honom att låsa och släcka när hon gått. Så jag gick och la mig, vaknade till vid 6 och var törstig, så jag gick ner för att ta ett glas vatten. Då är alla, ALLA lampor tända och dörren olåst. Och har stått olåst hela natten. Fan va jag svor. Blir så arg.
Så jag låste dörren, hoppas han har nycklar;P

Sex in the city

Sitter och kollar på Sex in the city, season 1. haha helt underbart. Älskar den serien! Tänkte ta en varm macka också.


traakigt

Jag har så jävla tråkigt, mår inte alls bra. Vet inte vad jag ska göra riktigt. De finns inte så mycke att göra.
Funderar på att moblera om på rummet. Vet inte hur jag ska flytta de bara, de kommer jag nog på när jag väl igång, hehe hoppas jag:)

Påsk?

Är de påsk idag? Isåfall, Glad Påsk allihopa!:D
Haha jag har fan ingen koll, vi firar inte påsk direkt. Vet inte många som gör de iheller.

Iallafall, nu har jag varit på netto och handlat massor till min helg:D woho! Köpte en mega stor juice till min lillebror, han höll på att dö av garv i trappan:P
De är varmt som fan ute, så underbart! Man kanske skulle ha en myskväll här ikväll, hmm ska tänka på dedär.

God morgon

God morgon!

Vaknade kl 7 idag. Då ringde mamma och sa att de var frukost. De åkte till Danmar nu så hon tyckte att de skulle vara mysigt med lite frukost tillsammans. Men kl 7 på morgonen.. kanske inte jätte mysigt va :P
Vi åt inte förrens halv 9 ändå. Men nu har de iallafall åkt. Ganska skönt att här är helt tyst och man kan spela musik utan att störa.
Så de är vad jag ska göra hela helgen, lyssna på musik och njuta av att vara själv. Lillebror är också hemma såklart:) Men de gör ingenting.

Nu ska jag nog hoppa i säng igen. Ska sova så mycke som möjligt så jag kan kanske gå ut ikväll:)

Hade fel

Jag hade så fruktansvärt fel, jag är visst sjuk. FAN! Alltid till helgen.. 

Nu sitter jag och lyssnar på Eminems nya låt We made you. Så jävla bra! Videon också. Helt underbart. Och het är han också;)

Drömmar

Igår trodde jag att jag höll på att bli sjuk, men som tur är så var de bara lite förkylning. :)

Har vacknat massa gånger inatt, nu när jag vaknade så tänkte jag att jag inte ska ligga och lata hela dagen. Men jag har haft världens sjukaste dröm. De var inte nåhon läskig dröm, bara sjuk. Och när jag vaknade så kände jag precis som jag gjorde i drömmen. Hatar sånt, speciellt om de inte är någon underbar dröm. Har haft flera skumma drömmar på senaste.hmm..

Ska kolla runder på bloggar nu iallafall. sen ska jag se om vi har någon frukost.

tidigt kväll

Då har vi kollat färdigt på filmen. De va jätte mysigt, vi satt på golvet och kollade, lite hårt med de funkade.

Nu känner jag mig lite såhär sjuk. Ni vet när man börjar känna i kroppen att feber är pågång. Man känner sig tung i huvudet och huden blir jätte känslig och hela kroppen sticks. Jätte jobbigt. Hoppas att de bara är för att jag är trött. Vill verkligen inte bli sjuk nu till helgen. Men de vore väl jävligt typiskt, de blir man alltid. Man blir aldrig sjuk mitt i veckan. Usch.

Kollade på de senaste avsnittet av G´s to Gents innan. AAH, de är bara 4 kvar och de börjar verkligen bli jätte spännande. Vet ju att jag håller på att Blue ska vinna. Han är så het. Och lång;) haha.

Film, läsk och ostbollar

Har mest bara tagit de lungt idag.

Nu ska jag se på film med min lillebror och äta massa gott. Shrek tror jag minsann att de bli:) hehe jag älskar Shrek, Ni vet att ni gör de också;)


Internet är bull

usch vad jag inte alls känner för att sitta framför datorn och nörda. Satte igång den bara för att kolla mina mail så då var de ju lika bra att skriva ett inlägg.

De har varit en underbar dag. Även om jag fick gå upp tidigt för att passa mina småsyskon. Skönt att de tar hand om varandra så jag kan slumra till i soffan;) haha. Sen har jag umgåtts med min lillebror som är 6 år nu. Jätte skoj hade vi. Pratade en massor, mest om spel och star wars. De är hans stora intresse just nu, Star Wars. Gick till netto och handlade en läsk, sen satt vi i gräset och pratade. Han är jävligt smart för att vara 6 år. Blir helt chockad varje gång. Sen städade vi hela nedervåningen. Vi skulle se om vi kunde göra de på 15 min och de gjorde vi också. Vi hade 5 min kvar så då städade vi på baksidan också:) hehe.

Nu sitter jag och fyller mitt enorma musik behov, YEAH!

Ingen god morgon

God morgon på er.

Idag har jag missat massor jag skulle ha gjort och klockan är bara halv 11. Fan. Skulle varit på möte på arbetsförmedlingen men jag kände inte alls för de. De är verkligen så fruktansvärt värdelöst att gå dit. De enda som händer där uppe är att abrbetsledaren står och pratar i 2 timmar och vi andra försöker hålla oss vakna. Vilket är jävligt svårt när man har hör de han står uppe och säger minst 100 gånger förr.
Vill komma på en anledning till att gå upp där. De hjälper inte en med att hitta jobb, jag får inga pengar för att försäkringskassan är så sjukligt sega. Ser ingen mening för de.

Ajja, iallafall så tänkte jag sitta där nere och umgås med mamma, men hon var inte hemma och köket ser ut som kaos. Och de tänker inte jag ta. de får min lillebror ta när de är han som stökat till. Men jag vet gott och väl att jag får ta de sen. Men inte just nu bara..

pyttipanna

Precis ätit pyttipanna. Så nu mår jag riktigt illa. Jag håller nog på att bli sjuk. Hatar att må illa.
Nu vill jag bara ta de lungt. Kolla på film eller nåt, fast egentligen inte de heller. Känner mig så ängslig.

Nu ska jag läsa om de hänt något skoj i världen. Aftonbladet, besöker den sidan flera gånger om dagen :P hehe

CocaCola Light

Nu var de klart. Lämnade in min cv på netto. Så de är bara att hålla tummarna att de ringer. De gick snabbt som faan! Sen köpte jag cigg och en cola. Hittade mina stora solglasögon så jag passade på att ha de på mig nu när de är så fint väder:) Lillebror tyckte att jag såg ut som en amerikans film-polis:) haha han är en tönt:)

Känner mig pigg och vill hänga ute idag. Tror minsann att jag ska ringa någon som är sugen på de.

God Morgon

God morgon!
Har inte vaknat nu precis, men jag har legat i sängen och segat, kollade på Extrem home makeover och gråtit floder;) haha. De måste man nästan göra när man ser de.
Jag ska iallafall göra mig iordning och gå ner på netto och söka jobb. Hoppas jag får de nu i sommar. De är ju nära och bra så. Senare idag tänkte jag ringa till min lillasyster och se om hon har tid att gå och ta en glass med mig i stan. Hon är mitt hjärta. Och de fina vädret är tillbaka:D WOOHOO! haha.

Monsters vs Aliens

Har precis kommit hem. Varit i Lund sen igår och idag stack jag, min kusin och min lillebror och kollade på Monsters vs Aliens. De var ju en barnfilm, men jääävlar vad tråkig den var. Inte konstigt att både jag och min kusin somnade. Men min lillebror tyckte den va bra och de var huvudsaken:) Men de är alltid lite mysigt att gå på bio.

Nu har jag iallafall kommit hem och ska bara ta de lungt. Solen ville inte riktigt visa sig som den gjorde igår, men de får väl vara okej. För jag kan inte riktigt kontrollera solen;) haha även om jag önskar att jag kunde.

4/4-09

Nu börjar de bli lite svalt ute. Perfekt väder faktiskt. de har varit perfekt hela dagen.
Ska laga lite mat och äta ute på baksidan. myspys:) Sen ska jag nog gå en runda och bara njuta. Jag älskar ÄLSKAR verkligen våren/sommaren. Jag blir lycklig i hela kroppen.
Jag har dock börjat tänka tillbaka på hur de var förra våren. Underbart. Ibland vill jag ha tillbaka allt dedär.
Nu ska jag gå ner och vara social med min kusin och lillasyster. Hon har varit så rolig hela dagen:) Hon växer så snabbt:)

God Morgon

God Morgon bloggen. De är så underbart fint väder ute så jag är alldeles sprallig i benen:) Nu ska jag ta på mig kläder och gå ner till netto och lämna min cv. Sen ska jag skriva massa mail. Men de gör jag nog ikväll, de är för fint väder för att sitta inne:)
Vad ska alla göra en fin dag som denna?

Vår!











Vandring i naturen

Idag har de varit så sjuktligt fint väder ute så jag, lulu och Alexandra bestämde oss för att åka ut till Kopparhatten och njuta. Vi gick en lååång runda. De var helt underbart. Vi var ute och gick denna rundan i två timmar men de kändes som 40 min. Bara gå runder och kolla på alla berg och vattnet. Vi tog massor av fina bilder. Och när jag säger vi så menar jag Lulu:) haha. Men de var så otroligt skönt. Och de rensade hjärnan något så otroligt. Verkligen vad jag behövde.
Bilder kommer upp sen. Nu ska jag gå och ta ett fotbad eftersom att smart som jag är så hade jag bara på mig flippflopps:D

Britneys bilder är väldigt retuscherade


Herregud! blir folk fortfarande chockade över att kändisars blider är retuscherade?! Är detta verkligen en nyhet? Nog med att jag älskar kändisskvaller. Men kom igen! De är klart att bliderna är fixade lite här och där. Och detta är en nyhet?! De är ingen big deal. Och nu ska hela svenska befolkningen bli chockade? haha jävlar..

Helt slut

poow, nu är jag helt slut. Halva släkten har varit här. Kommit och gått i omgångar. Men så är de.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har redan städat, de gjorde jag mitt i natten:P haha. De blir nästan mysigt att städa mitt i natten.
Skulle egentligen till J, men hade inga pengar och de hade inte han heller. Vi är sämst, vi bestämmer alltid att vi ska hitta på något, men de blir aldrig av. haha så dåliga:P
Nu ska jag väl läsa igenom några bloggar sen slänga mig i sängen och se om de kommer något skoj på tv. Följer ingenting på tv förutom Cops. De följer jag som en religon:P haha

. . .

Jag som hade tänkt skriva massor av saker nu här i bloggen, men nu kom mormor och morfar och min kusin och hälsade på. De har varit på skånesdjurpark med min lillebror hela dagen. Så jag har varit själv hemma. Riktigt skönt har de varit. Nu ska jag gå ner och vara lite social.

Häärligt

Fyfan vad glad jag är! De är så sjukligt fint väder ute. Jag blir helt lycklig i hela kroppen! Vill bara vara ute:) Hoppas de håller i sig ett tag nu. Tror inte jag klarar mig om kylan kommer tillbaka;P
Nej, jag ska minsann hitta någon som vill gå ut och gå. :D

De är 1 april idag, är de bara jag eller har de varit lite segt med skämt idag? haha jag har som tur var inte råkat ut för något än. Brukar hata denna dagen, men de går inte nu när de är fint väder:)
De krävs så lite för att jag ska vara lycklig:)
Snart kommer min kamera:D wohoo!

Zombie

Usch, jag går runt som en zombie här hemma. De är iallafall varmt och fint ute:) Då är jag nöjd:)
Tänkte gå runder till massa affärer och kolla om de har sommarjobb. Behöver något akut nu alltså. De är förjävligt att inte ha ett enda öre. Tur man har en snäll mamma så man kan få en 20 här och där.

Nu har den jävla nerladdnings lagen kommit i kraft också. Jävla skit. Jag hatar de.

Morgonmänniska?

God Morgon!

Nej, någo morgonmänniska är jag verkligen inte. Och jag förstår mig inte på de som faktiskt är de. Jag förstår de helt enkelt inte. Men idag drog jag mig ut ur sängen kl 9. Jag måste vända rätt på dygnet igen. De är så lätt att vända på de när man är arbetslös. De första jag gjorde var att dammsuga mitt rum. Haha de låter skumt. Men inatt när jag inte kunde sova så städade jag rummet. Rensade garderoben, vek tvätt. Jag städade tillockmed under sängen. jisses. Sen hoppade jag in i duschen för att vakna till liv lite.
Så nu sitter jag här, precis  lika trött som när jag vaknadet. Mormor är där nere och städar och lillebror kom precis hem från flickvännen. Mamma är och jobbar, jag är sugen på massa gott och sömn:)

RSS 2.0