stjärnor

satt ute för att rensa huvudet lite. Då kollade jag upp mot himmlen och såg alla stjärnor. De var så vackert. Helt svart med lysande stjärnor. jisses, vi kollar mot himmlen alldeles för lite. de är så otroligt vackert. satt där ute i säkert en timme och bara kollade. de var så skönt.

jupp

trevligt igår, eller iallafall helt okej. varenda en där hade pojk/flickvän. så där satt jag ensam och bara satt. så jävla underbart eller hur..
Men jag gjorde de bästa av de och stack med Ida och Calle för att äta lite kebab innan jag skulle ta tåget hem. De var skoj. så söta.
Iallafall har jag inte mycke mer att skriva, eller jo de har jag men jag känner mig inte på humör för att skriva något alls just nu.
usch vad jag är ensam.
Puss


dumt

allt är dumt. mitt hår går ju förfan inte att kontrollera! faan!
Nu ska jag snart dra till stationen, ska ut med mina flickvänner.woo!

guuh

fan va irriterad jag är nu, jag vet inte varför, jag bara är de. men folk verkar inte fatta de. Ibland förstår jag mig fan inte på folk som VET att man är irriterad men blir sur för att man inte vill snacka eller umgås. Vadå, är jag den enda i detta landet som är irriterad ibland?! De är väl bättre att jag berättar att jag inte är på humör än att de ska bli bråk? Fast de blir de ändå. Är så trött på alla dessa dryga jävlar. faan!
sen är jag irriterad på att bli behandlat som en jävla trasa man tar fram när de passar den personen. Så jävla mycke bullshit, allt står mig verkligen upp över öronen! Vad hände med ÄRLIGHET?! Ingen behöver behandla mig som en prinsessa, jag klarar att höra sanningen, försök inte linda in de i massa annat skit. Bara ge mig den brutala sanningen.
Vi måste sluta leka med varandra, ljuga för varanda och gå bakom ryggen. de tycker jag gäller alla.
Hade kunnat skriva om detta i oändligheter, men jag ska spara lite tills senare kanske, eller helt enkelt bara bära de med mig.
Fick frågan häromdagen om varför jag skriver mina personliga grejor på en blogg alla kan läsa.
För de första så känner jag min jätte lättad när jag får skriva av mig, de får mig att må bra.
För de andra så har jag vänner och bekanta som jag inte träffar eller snackar med så ofta, som kanske bor långt bort, då kan de bara gå in här och läsa om mitt icke existerande liv;P

Förövrigt ska jag bara säga att min kamera är snart laga, så då kan jag äntligen lägga upp bilder.

poow

dåså, arbetsförmedlingen va nice som fan. Vi var bara 5 st av 11. Han var riktigt pissed på de som inte kom, men vi som kom fick godis!:D haha som ett litet barn är jag när de kommer godis.
sen gick jag och hämtade min lilla lillasyster, när vi kom hem så somnade vi båda två i soffan och sov 2-3 timmar, jätte skönt va de! de är underbart att sova :)
har ganska ont i armen bara. mee de gör inget. Nu tror jag iallafall att jag ska städa lite sen kanske skaffa mig ett liv ;P
puss

god morgon

Då ska man upp till arbetsförmedlingen igen. möte möte möte.
Hela gruppen kommer förmodligen åka på en utskällning, och jag hoppas att de andra är lika stora i truten som de är ute för de hade varit sjukt skoj. hehe.
tänkte skruva upp musiken, sätta på lite smink och bussa ner till stan.

kämpar

kämpar verkligen med att hålla mig vaken tills kl 10, för efter kl 10 så ring inte och stör, jag behöver denhär sömnen nu.
helt otroligt.
iallafall, har suttit och kollat på tv med familjen nu ikväll och ätit lite godis.
Man borde gå en runda så att jag inte somnar när jag sitter här =P haha. usch, jag vill aldrig med känna såhär, de är fan inte värt de.
Mamma är helt övertygad om att de spökar här, igår fick jag sitta utanför hennes rum tills hon hade somnat. haha jisses, hon behöver Michael hemma.

jääävlar

nu har jag varit vaken i 2 dygn, jag är så trött och förvirrad. fanfanfan vad jag älskar att sova, jag vill sova!
så, de va de.
Sitter och tänker på alla stunder med dig. Hur mycke jag saknar de samtidigt som jag bara vill glömma de. Lurade jag bara mis själv?

igen

som ni säkert har förstått så kollar jag ganska mycke på film på kvällarna. och ikväll är inget undantag, jag skriver dock bara om den om jag gillade den. I am sam, fruktansvärt bra film. Handlar på en förståndshandikappad pappa som förlorar sin dotter. Riktigt bra. en riktig må bra film.


Ringde arbetsförmedlingen idag, fyfaaan vad jag blir irriterad på de som jobbar där. varenda en säger olika saker. Och när de inte kommer överrens om vad man ska och inte ska göra så slänger de i ansiktet att vi ska vara aktiverade 40 timmar i veckan med något, de är därför vi får betalt. Och detta betyder att jag tjänar 6 kr i timmen. Gör jag då  inte som arbetsförmedlingen säger så drar de in försäkringskassan. och då försvinner alla pengar.. Saken är bara den att jag får inga pengar. jag får inte 6 kr i timmen, 40 timmar i veckan. Jag får olika samtal från dem där de säger olika saker, "stämmer allt behöver du inte komma förrens onsdag" "nej du måste komma idag och på onsdag annars kontaktar vi försäkringskassan" 
-vad är de då jag ska upp idag och göra om jag ska dit på onsdag?
De är de ingen som vet.. "De är bara så" får jag till svars. DE ÄR BARA SÅ?! wtf!?
hihi skulle bara få ur lite av min irritation.

. . .

så, då har alla mammas dagbarn gått ut. jisses de var många idag. Iallafall så har jag massor att fixa idag.
maah jag orkar inte. men men.  kan ju skriva något inlägg när jag har tid:)

Gia

jävlar, såg precis färdigt filmen Gia. Den är så snuskigt bra, helt galet. baserad på modellen Gia Marie Carangi.
Vill ni se en riktigt bra film så är denna filmen verkligen något. Har suttit klistrad vid datorn nu hela filmen, vilket är ovanligt för mig, att kunna se en hel film rakt igenom. riktigt bra.

BLAAAAA

kom inte på en vettig rubrik.
legat i soffan hela dagen med lillabror och kollat på tv, nu är vi båda lite sjuka. usch.
nu har moster och mats kommit och mamma och micke var och handlade semlor..igen, fan, vi äter semlor hela tiden känner jag. men jag måste äta en ändå.. :D hihi
Kollade på let´s dance innan, vilket jag ALDRIG har gjort innan. Man blir ganska sugen på att dansa när man ser de. Speciellt med Magnus Samuelsson, haha honom hade jag lätt dansat med. Inte för att han är väldigt GRAUWR, men han är ju förfan enorm! Så tufft!;P
Nu ska jag äta semla...

bad

ooh, kom precis upp från ett varmt skönt bad. de finns inte mycke som klår de.
Nu sitter jag och ska kolla på film, vilket jag gjort hela dagen, nästen.
Såg The Craft innan, den är ganska okej. Nu vet jag inte riktigt vilken jag ska se. hmm.
Jag håller iallafall på att komma på bättringsvägar:) Så de är gott.
Dansade med mamma och mina syskon i vardagsrummet innan, pumpade DJ ÖTZI på högsta. hahaha jag tror inte de finns mycke som klår honom i tönthet. Kanske de som ordet "tönthet" haha.
Puss

pant

Idag gick jag och lillebror och pantade alla mina flaskor. alla 50 öres, och detta gav min 97 kr:D haha
först gick vi till netto, men skiten gick sönder efter bara 14 kr, så vi fick ju lungt asa ner oss till coop, där funkade den men de luktade skit så vi sprang ut därifrån när vi var klara.
Och detta var höjden på min dag. heelt underbart.
Skulle egentligen till louise på fest, men jag mår inte alls bra. usch, hoppas jag blir frisk snart.
Tänkte leka lite med photoshop nu, fördriva tiden lite. Ni får kanske se hur de blev sen =)

varför ?!

varför i helvete kan jag inte sova ?! nu är kl 04.15 och jag är inte ens trött! fanfanfan!
jaha..
en sak som har poppat upp i mitt huvud massor på senaste är tiden jag spenderade i Uppsala. De var underbart, kan fortfarande känna alla känslor, lukta alla lukter och känna varenda andetag. De var underbart. Saknar den tiden så otroligt mycke.

trötter

orkar inte skriva något just nu.
Har inget att skriva egentligen.
Hade skoj igår med Ida, de var skoj att träffa henne igen, vi får se till att de inte tar en evighet innan vi ses igen bara =P
skriver sen.

Lund

då drar jag till lund. Orkar egentligen inte, meeen jag känner att jag måste.
De va så längesen jag träffade alla.
Arbetsförmedlingen fick bra iallafall. vår grupp är lite.. speciell HAHA:D
skriver förmodlingen när jag kommer hem i kväll/natt.
pusspuss

ingen kommentar..


Den handlar inte om mig!

film

har kollat färdigt på filmen SE7EN nu. riktigt bra. Faktiskt så kunde jag sitta och kolla på den i ett streck. de brukar ta mig ca 3 dagar att se färdigt en film, om jag överhuvudtaget se färdigt den. damp.
Nu tänkte jag att jag ska hoppa i säng.
Arbetsförmedlingen tidigt i morgon, sen till Lund och träffa mina sköna hönor:)

trööööött

just nu kan jag inte beskriva hur trött jag är. Har inte sovit på hela natten, mest för att detta klanthuvudet drack två redbull precis innan så jag får ju skylla mig själv. Så nu försöker jag hålla mig vaken bara.
Emma och co ska ut i morgon och Ida ville gärna att jag skulle med, men fan jag har så snålt med pengar. Men jag vill ju träffa alla igen. Jag får se hur jag gör.
Imorgon är de upp till arbetsförmedlingen också, kl 10-12. Fan va skoj.. Jag förstår fullständigt att de måste hålla igång oss arbetslösa unga som gått ut skolan utan någon värmare framtid, men två timmar sitter vi där uppe och lyssnar på när någon medelåldersman snackar om alfa kassa och ingen riktigt förstår vafan han säger.
sen inte nog med de, när har han gett oss lite hopp om pengar så man kanske kan handla lite cigg eller något annat smått, så jävlar smäller han till med att vi måste följa en massa saker för att få pengarna. Hade de inte varit bättre om vi fick tvätta golv i något lagerhus eller nåt. eller så pratar jag i nattmössan just nu. Jag har ingen aning.

jääävlar!

helt sjukt. Hon är fan galen! och hon hatar mig, fan va jag känner mig säker.. neeej!
men jag klarar mig. Folk gör verkligen sjuka grejor. förstår de inte. Kan inte säga mer för tillfället..

Känner mig så jävla lurad, trodde verkligen på allt du sa. och nu sitter jag här igen. Du kommer aldrig mer in i mitt liv, de kan jag lova dig. vuxen jävla människa beter sig som jag vet inte vad. när fan ska du växa upp?! Förstår du ens att du lever i en låtsas värld? Öppna ögonen och du kommer se att du inte har ett skit!

Vill verkligen tacka alla mina vänner. utan er hade jag gått vilse i mörkret. Förlåt att jag har sånt humör. de är bara för tillfället, jag lovar er att jag ska klara detta igen. jag har klarat de förr och jag ska göra de igen.

rubrik


jaha, då sitter jag här igen, måste komma härifrån. Står inte ut längre. 
vill tillbaka till den gamla Caroline. 


maraton

gick upp tidigt för att gå till arbetsförmedlingen. Satt där nästan en timme och bara snackade med honom. riktigt rolig var han, smart också, de märktes direkt. Jag fick massa nya ideér och nya tankebanor. Så de känns skönt med den biten.
förövrigt jag har bara och då menar jag BARA kollat på O.C idag, värsta maratonet. men faaan vad man fastnar snabbt!

stay strong lotti<3 vi håller på dig. du klarar dehär.


turkiet

faaan va jag saknar turkiet med Ida! vill tillbaks och de är NU!
ska förövrigt till arbetsförmedlingen i morgon, jag vill inte !!

O.C

jag är en jävla nörd, fick låna O.C boxen och har nu fastnat totalt:S jisses, vad händer med mig ;P
har legat halva dagen och kollat, och jag hade tänkt spendera resten av dagen med att kolla också. sådeså!;)
Inget mer att rappotera!

trött

för en gång skull är jag fan trött:D de känns så jävla bra. tänkte lägga mig snart.
försökte se film men jag kan fan inte sitta så länge själv och bara sitta, de går inte. hehe de är värdelöst:P
Imorgon ska jag fan STÄDA och jag ska städa ordentligt. De ser ut som jag vet inte vad här inne. Får lite dåligt samvete när de ser ut såhär. sen ska jag gå och panta flaskor så jag får lite pengar. för de är sånt vi arbetslösa får göra. tänkte ringa johnny och se om han vill leka också.
Nu ska jag prova att sova:) bara liiite musik till, sen ska jag sova:D
Sov gott allihop:)
99606_1202401909

. . .

har ätit semla med familjen. de är så gott! men efter en så mår man inte bra, dock värt de:D MUMS!
nu sitter jag och ska se en film, vet inte vilken jag vill se bara.
Kom och tänka på att jag vill ha en ny digitalkamera. den jag har nu är från stenåldern, gå bara att ta 2 kort den stänger den ner så man får ladda den igen, får damp.
Nu ska jag se film. skriver lite tankar senare.

liv

kom hem för någon timme sen, har sovit hos lillasyster och hennes moooor. vi snackade lite om mest allt konstigt och sorgligt som har hänt. Vissa saker får en verkligen att inse hur snabbt allt kan försvinna, de låter sååå klyché, men de är verkligen så.
Hur alla små saker man går och blir galen på betyder absolut INGENTING. De enda som betyder något är dina nära och kära.
Jag vill inte vakna en dag och tvivla om någon visste hur mycke kärlek jag kände till den. jag de får aldrig vara försent att berätta för någon, för som vi fick veta än en gång i veckan så kan de vara över så snabbt.

Nu ska jag följa min vackra lillasyster till bussen, sen ska jag köpa något gott, tända massa värmeljus, och kolla på film med familjen.
va rädda om er<3

god morgon!

hehe lite jobbigt att vakna halv 3 för att sen somna om och vakna halv 5. jobbigt och komma ner och förklara de för mamma:D MÅSTE verkligen vända på dygnet nu, tillockmed så att jag får dåligt samvete för att dagsrytmen är helt fucked:P
Resten av tiden som är kvar tills kvällen ( typ4 timmar) vet jag inte vad jag ska göra. tänkte gå upp till Linda och snacka massa skit. Vi får se.
Puss

traakigt

nu har jag riktigt tråkigt. Laddat ner massa Gym class heroes MUMS!:D
har verkligen inte gjort något alls idag. är så trött på att vara trött!
ska kolla på film nu iallafall hade jag tänkt. finns på mobilen om ni känner för att underhålla mig;D SE SEVEN POUNDS! riktigt bra!:D

Naket

Skönt de är utan smink. Sitter här och putsar på mig själv. Ögonbrynen, naglarna, massa krämer:)
Skriver förmodligen inatt.

bakpotatis

hehe, jaa de blev väl inte såmycke till middag idag. Mamma skulle göra bakpotatis men lyckades på något sätt förstöra allihopa:D haha och icke färdig potatis är inte gott alls och man får JÄVLIGT ont i magen ska jag ju berätta för er:) tur att vi hade mackor hemma.

Sitter här och funderar på om jag orkar se en film eller om jag ska försöka vända rätt på dygnet igen.
Kan inte släppa tanken på att jag gjort de värsta misstaget man kan göra mot sig själv..LILLEBROR:D

?!

varför i helvete visas inte alla mina inlägg jag skriver ?! jag blir så arg!

dumbelidum

jaha, klockan är 4 och jag kan inte sova. Vet inte varför, sitter bara här och väntar eller nåt.
Vill inte vänta mer..
.

bakis och trött

Har precis beställt pizza. är så hungrig!
haha gårdagen var faktiskt bra, allting gick fint. skrattade mycke, de var såå längesen jag skrattade och jag behövde verkligen de. Fick stå ut med massa mobbing från johan, meeen de är inget ovanligt:D haha.
Tack för allt igår allihopa.
Fick snackat massa med poff också och de var skönt att allt löste sig, fick lite tankeställare om mig själv. jag insåg att jag faktiskt har förändrats mycke och inte till de bra hållet. men som sagt, jag är på bättringsvägen och hoppas verkligen att allt löser sig.
Dansade dock röven av mig igår också, till 80-tals musik:S haha de går fan inte att dansa till.
Lägger upp bilder på bliddagboken sen så ni kan kolla:)
Puss


RSS 2.0