Rob and Big

Kom precis hem. Jätte skönt att cykla. Verkligen. Nu ska jag kolla på några avsnitt av Rob and big:) tjoho!

TJOHO!

Nu ska vi cykla upp till statoil och köpa läsk jag och min bror. På våra nya cyklar:D hihi!:D De kommer förmodligen ta ett tag;P hahaha
Puss

Ny mobil

Då har jag fått en ny mobil. Kan Blogga från den också så de är toppen. Bara lite ovant att skriva, men de vänjer jag mig vid hoppas jag. Den är rosa. Puss

Tack

Tack för alla fina sms igår:)

Nu ska jag mysa ner i i sängen ett tag till;P

28 Juli

20 ÅR!

Min sista dag som tonåring.

Imorgon blir jag 20! Min sista dag som tonåring är alltså idag! Jisses, hur ska detta gå?!:P hehe, jag är super spänd. Och i morgon får jag gå ut igen. Kommer bli NAJS! jag är alltså friskförklarad imorgon:) Ännu mer NAJS!

Nu ska jag gå ner och vara social med familje, Kusin och moster kom för en stund sen. Puss

. . .

Idag kommer familjen hem. Woho! Då slipper jag göra allt här hemma. För de ska jag egentligen inte göra. Men så blir de varje gång vi är hemma själv. Så jävla tråkigt att komma ner på morgonen och bara se ett bombnedslag!

Nu ska jag se om jag orkar städa lite till. Får så himla ont i magen när jag rör mig förmycke. Inte bra alls. Sen ska jag gå in och hämta Bella. Hon har varit hos grannen nu i 2 dagar för att min lillebror är LAT!

utbildningar

Hela dagen har jag suttit och kollat på olika utbildningar. Jätte tråkigt, börjar få lite ont i ryggen också. Men de finns inte mycke annat man kan göra när man är sjuk.

Iallafall, jag har kommit på att, fan jag vill nog plugga i Stockholm. Låter hur bra som helst. Ska faktiskt kolla vidare på de lite. De vore jävligt spännande att flytta så långt. Då kanske jag kan skaffa mig ett liv också;P hehe.
De blir inte mycke skrivande i bloggen för att ja, jag har helt ärligt inte mycke liv. Men de ska de bli ändring på!:)

Skulle egentlige ha min födelesfest idag. Men de blev inte av de heller. Vill inte smitta ner alla. Men som tur är kan jag ha de någon helg snart. 28 Juli blir jag 20! WOHO! eller nja, kanske inte woho. De är lite stressigt. Lite åldersnojja? Pinsamt att ha de när man är 20. Men så är de iallafall. Känns som att jag inte gjort fullständigt så mycke med mitt liv som jag skulle viljat. MEN FAN JAG ÄR BARA ! haha :D puss


Innan fest för några år sen

Ross Kemp

Jag skriver inte så mycke just för tillfället för att jag har absolut ingenting att skriva om. Eftersom att jag är sjuk kan jag inte rör mig. Jag har fått strikta order om att inte lämna lägenheten eller göra något ansträngande. Bältros är inte så kul som kunnat tro;) hehe

De jag gör mest nu är att sitta och kolla på Ross Kemp på youtube. Tycker att han är fantastisk bra, och lite smått galen.
Nu ska jag börja kolla på hur de va när han va nere i Kenya förra året.
http://www.youtube.com/watch?v=1EMFUxA0zS0&feature=related

Såg de första sekunderna och förstod direkt hur jobbigt de skulle bli att kolla. Speciellt när man ser en man som blivit slagen i huvudet och blöder jätte mycke. Han sitter på marken och man kan verkligen se att han är förvirrad och rädd. De var hemskt att se. Nu ska jag våga mig på att kolla på resten.

21 Juli

Sitter nere i storarummet. Moster marian och mats kom för en liten stund sen och skulle kolla på Bella. Och bella dampade verkligen av sig. jissesjävlar! Nu ligger hon på mattan och sover, så man ser inte henne alls. Hon smälter verkligen in i mattan:P

Nu kollar vi lite på tv och tar de lungt. Jag ska ju inte röra mig egentligen. Men de är så tråkigt att sitta still hela tiden. Får damp!

Puss

bältros

jisses, va hon doktorn idag och konstaterade att jag har bältros! och de är verkligen jätte jobbigt. Varenda körtel i kroppen är öm och jag kan knappt röra mig. jobbigt. Men tydligen skulle jag vänta ut de en vecka. De låter jätte konstigt att de inte finns någon medicin mot de. Men jag får väl se om en vecka ifall de har lagt sig. Hoppas de.

oj oj oj!

oj, har de redan gått 3 dagar sen jag skrev sist. jisses, var tog de dagarna vägen?! Har väl mysigt med Bella hela tiden:)

Hon är hur söt som helst. Men idag när jag skulle gå ut och gå med henne blev hon helt TOKIG!
Jag har aldrig sett en liten pyttig hund hålla på så. Hon tror nog att hon är en pittbul eller nåt. hihi galet.
Men jag har iallfall lärt henne sitt idag så. hehe ja.
Har inte hunnit ta ett foto på henne, eller rättare sagt, inte tänkt på de alls.

Snart fyller jag ju år också. 28 Juli:) Wihi! Men vi ska fira mig nästa lördag. För ingen vill fira en på en tisdag..
Nu sitter jag bara här och lyssnar på Billie Holiday. Hur mysigt som helst. Hon har en underbar röst. Eller hade. Tom Waits lyssnar jag också på. Sexig röst dedär.

Blogg.se borde verkligen fixa så att man kan ladda upp sina bilder!!!

Bella är hemma

Då har vi fått hunden. De gick fan snabbt. Inte ens en hel dag, sen hade vi hund. Igår visste vi ingen aning. hehe.
Hon heter Bella och är en svart dvärgpudel. Jättefin. Foto kommer i morgon.

köpa pudel?

jaha, då ska vi förmodligen köpa en dvärgpudel:) haha. Mamma blev alldeles kär i grannens pudel som de ska sälja så ja.. De blir väl förmodligen så.
Måste erkänna att den va lite söt, fast jag inte är någon hundmänniska. Men den var söt.
Hoppas hon vet vad hon ger sig in på:P
Den är bara en liten valp nu så. Vi får se hur de går.

Nu ska jag gå ner igen och umgås med kusinen. De är så snuskvarmt ute så de är jobbigt att röra sig. Ska slänga oss i varsen soffa och sega:)
Puss

Lund

Åkte helt plötsligt in till Lund och mötte upp Ida för en liten pratstund. Tiden flög förbi;P haha.

Nu har jag iallafall precis kommit hem och ska hoppa direkt i säng. Fick vänta på tåget 30 min längre än jag hade behövt om de hade varit i tid. Jävla tåg! Så nu är jag fruktansvärt trött.

Ska bli bättre på att uppdatera bloggen. Sluta tjata;)

Puss

WOHO!!!

Shit helt jävla galet! Idag har vi beställt vår familje-resa till Turkiet! Nästa år i Maj åker vi :D WOHO! De kommer bli så jävla gott! 2 veckor! YES!

Poolfest?

Ja, de skulle vara de idag, men med tanke på vädret så blir de nog inte de;) Hihi. Så de blir bara en vanlig fest, hemma hos Emma. Sitter och sminkar mig just nu. Ska vara i Lund kl 6 så jag har verkligen börjat i tid;P

HAHAHA

HAHAHAHA Sitte och kollar på grannfejden just nu! Herregud va löjligt skånska bönder låter förjävligt! De är ju tillockmed så att de får texta de:) hahaha jag har så ont i magen efter allt skratt:D hihi WOHO!

Hemma igen

Har varit hemma ett tag. Men eftersom att man inte varit hemma på hela dagen va de massa att städa och så åt vi ju såklart. Men nu är allt avklarat.
Har fruktansvärt ont i fötterna. Gått runder i Danmark hela dagen och njutit. Så nu ska jag ta ett fotbad:D Wiho!

Danmark

Då drar vi till Danmark!

Just de!

Mamma körde nästan över någon b-kändis med barnvagnen idag:D WOHO!!

Michael Jackson dag

Vaknade ganska tidigt idag, så mamma och jag stack till Lund med mina småsyskon. Hade massa skoj. Köpte massa lösnaglar och diamanter till naglarna. Jättefint. Ska måla lite på de imorgon så ska jag visa hur de blev:) De kommer bli galet snyggt;)

Annars har hela familjen suttit som klistrade framför tvn sen vi kom hem från Lund.
Först visade de Michael Jacksons ceremoni. De var fin. Men jag tycker att de var jätte konstigt att av alla de som kände honom var de väldigt få som grät. De va ju dottern där i slutet, sen någon bror. Man kan ju tycka att de borde vara fler tårar. De är endå deras son/bror. hmm..
Sen har jag och mamma suttit enda tills nu och kollat på konserter han gjort. Allt visades på tv4.
Så nu är jag jätte trött. Har varit uppe sen 8 eller så. Ska bara lyssna på musik en liiiten stund till;)


bad!

Idag blir de bad! Min kusin kommer snart och hämtar oss. De är inte jätte mycke sol ute, men de är vartm så vi åker iallafall.
Ska bli hur skönt som helst:)
PUSS

Grodor i poolen

Vi har samlat på oss 3 grodor som nu simmar runt i vår minipool. De är inte större än en tumnagel. Minismå:) Hihi


Städ

Har städat som en galning HEELA dagen! Verkligen skrubbat allt jag kommit åt. Familjen kommer hem i morgon och jag ville att de skulle vara rent och fint tills de kom hem så mamma slipper göra de nu när hon precis blivit opererad.
Saknar dem faktiskt jätte mycke.

Nu är jag iallafall helt slut i kroppen. Måste sova lite nu. Ska ta tvätten imorgon innan de kommer hem. Usch.
PUSS

ingen koll alls

Shit. klockan är snart 2! har suttit och kollat på film hela kvällen. men trodde verkligen inte att klockan va så mycke:O Lite panik faktiskt. Men de är lungt, ska snart hoppa i säng:D


RSS 2.0